Δευτέρα 31 Ιουλίου 2017

Προκήρυξη διαγωνισμού για την εισαγωγή πτυχιούχων Α.Ε.Ι. και Τ.Ε.Ι., στην Σχολή Ανθυποπυραγών της Πυροσβεστικής Ακαδημίας, με κατατακτήριες εξετάσεις - Δείτε τις ειδικότητες και την προθεσμία για την υποβολή των αιτήσεων

Αποτέλεσμα εικόνας για Προκήρυξη διαγωνισμού για την εισαγωγή πτυχιούχων Α.Ε.Ι. και Τ.Ε.Ι., στην Σχολή Ανθυποπυραγών της Πυροσβεστικής Ακαδημίας, με κατατακτήριες εξετάσεις - Δείτε τις ειδικότητες και την προθεσμία για την υποβολή των αιτήσεωνΔημοσιεύτηκε η προκήρυξη διαγωνισμού για την εισαγωγή επτά (7) πτυχιούχων Ανωτάτων Εκπαιδευτικών και Τεχνολογικών Ιδρυμάτων, στην Σχολή Ανθυποπυραγών της Πυροσβεστικής Ακαδημίας, για το έτος 2017-2018 με κατατακτήριες εξετάσεις.

Οι επτά (7) θέσεις κατανέμονται στις κάτωθι κατηγορίες/πτυχία:

1. Μία (1) θέση Ναυπηγών
2. Μία (1) θέση Μετεωρολογίας 
3. Μία (1) θέση Χημικών Μηχανικών
4. Μία (1) θέση Μηχανικών Η/Υ και Πληροφορικής
5. Μία (1) θέση Μηχανολόγων Μηχανικών
6. Μία (1) θέση Ψυχολογίας
7. Μία (1) θέση Νομικής

Η υποβολή των αιτήσεων θα γίνεται από την Παρασκευή 01/09/2017 έως και την Δευτέρα 11/09/2017 σε εργάσιμες ημέρες και από ώρα 09:00 έως ώρα 17:00, στην έδρα της Πυροσβεστικής Ακαδημίας, Μάτσα 32, Κάτω Κηφισιά Αττικής.

Αναλυτικά η Προκήρυξη, η Αίτηση - Υπεύθυνη Δήλωση και οδηγίες συμπλήρωσης στους παρακάτω συνδέσμους:




Για την μερική ή ολική αναπαραγωγή της είδησης από άλλες ιστοσελίδες είναι απαραίτητη η χρήση του συνδέσμου παραπομπής προς το άρθρο του panelladikes24.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου