Πέμπτη 22 Μαρτίου 2018

Στην τελική φάση οι συζητήσεις για την ενοποίηση του Ιονίου Πανεπιστημίου και του ΤΕΙ Ιονίων Νήσων - Σύντομα το σχετικό νομοσχέδιο

Αποτέλεσμα εικόνας για συζητήσεις για την ενοποίηση του Ιονίου Πανεπιστημίου και του ΤΕΙ Ιονίων Νήσων - Σύντομα το σχετικό νομοσχέδιοΣυνάντηση του Υπουργού Παιδείας, Έρευνας και Θρησκευμάτων Κ. Γαβρόγλου με τον Πρύτανη του Ιονίου Πανεπιστημίου και του Προέδρου της Διοικούσας Επιτροπής του ΤΕΙ Ιονίων Νήσων, για τα επόμενα βήματα στην διαδικασία συνεργειών των δύο Ιδρυμάτων

Την Τρίτη 20 Μαρτίου έγινε στο Υπουργείο Παιδείας, Έρευνας και Θρησκευμάτων συνάντηση του Υπουργού, Κώστα Γαβρόγλου, του Πρύτανη του Ιονίου Πανεπιστημίου, Βασίλη Χρυσικόπουλου, και του Προέδρου της Διοικούσας Επιτροπής του ΤΕΙ Ιονίων Νήσων, Γιάννη Δραγώνα, σχετικά με την διαδικασία συνεργειών των δύο Ιδρυμάτων.

Έγινε ανασκόπηση της πορείας που έχει διανυθεί ως τώρα, μέσω του διαλόγου που έχει προηγηθεί, συζητήθηκαν εκκρεμή ζητήματα και τονίστηκε η διάθεση για παραπέρα πρόοδο. Αποκλειστική εκκρεμότητα παραμένει η πρόταση του ΥΠΠΕΘ για την αναβάθμιση της Σχολής Μουσικής και Οπτικοακουστικών Τεχνών του Ιονίου Πανεπιστημίου. 

Από όλες τις πλευρές τέθηκε ο στόχος εντός σύντομου χρονικού διαστήματος να έχει ολοκληρωθεί η μελέτη και της παραπάνω πρότασης, ώστε στην συνέχεια να προχωρήσει η σχετική νομοθετική διαδικασία.

Δείτε επίσης: 






Για την μερική ή ολική αναπαραγωγή της είδησης από άλλες ιστοσελίδες είναι απαραίτητη η χρήση του συνδέσμου παραπομπής προς το άρθρο του panelladikes24.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου