Τετάρτη 14 Μαρτίου 2018

Ξεκίνησε η διαδικασία υποβολής αιτήσεων για τις Μετεγγραφές αδελφών φοιτητών - Στις 23 Μαρτίου λήγει η προθεσμία

Αποτέλεσμα εικόνας για Ξεκίνησε η διαδικασία υποβολής αιτήσεων για τις Μετεγγραφές αδελφών φοιτητών - Στις 23 Μαρτίου λήγει η προθεσμίαΔημοσιεύτηκε πριν λίγο από το ΥΠΠΕΘ η εγκύκλιος για τις Μετεγγραφές αδελφών προπτυχιακών φοιτητών των Α.Ε.Ι. και Α.Ε.Α. ακαδ. έτους 2017-2018.

Οι ηλεκτρονικές αιτήσεις μετεγγραφής υποβάλλονται από σήμερα Τετάρτη 14 Μαρτίου 2018 και ώρα 11.00 π.μ. έως την Παρασκευή 23 Μαρτίου 2018 στις 12.00 π.μ., μέσω της ιστοσελίδας του Υπουργείου Παιδείας, Έρευνας και Θρησκευμάτων www.minedu.gov.gr, στην ειδική εφαρμογή μετεγγραφών 


Για την είσοδό τους στην ηλεκτρονική εφαρμογή, οι αιτούντες χρησιμοποιούν το όνομα χρήστη (username) και τον κωδικό (password) που τους χορηγήθηκε από τη Γραμματεία του Τμήματός τους για τις ηλεκτρονικές υπηρεσίες (Εύδοξος, Ακαδημαϊκή Ταυτότητα) του Ιδρύματος στο οποίο φοιτούν.

Μετά το πέρας της σχετικής προθεσμίας υποβολής των αιτήσεων, θα ανακοινωθούν τα αποτελέσματα των ηλεκτρονικών αιτήσεων.

Πατήστε εδώ για να δείτε την εγκύκλιο με όλες τις λεπτομέρειες.

Επίσης, σας ενημερώνουμε ότι έχει δημοσιευτεί στο ΦΕΚ Β΄ 862/2018 η Υ.Α. 37818/Ζ1/5-3-2018 «Ρύθμιση θεμάτων Μετεγγραφών για αδέλφια προπτυχιακούς φοιτητές στα Ανώτατα Εκπαιδευτικά Ιδρύματα και στις Ανώτατες Εκκλησιαστικές Ακαδημίες».


Δείτε επίσης: 




Δείτε εδώ όλα τα νέα για τις Μετεγγραφές Φοιτητών.



Για την μερική ή ολική αναπαραγωγή της είδησης από άλλες ιστοσελίδες είναι απαραίτητη η χρήση του συνδέσμου παραπομπής προς το άρθρο του panelladikes24.


2 σχόλια:

  1. Σχετικά με τις αντιστοιχίες Σχολών/Τμημάτων για τις μετεγγραφές αδελφών φοιτητών - Δυνατή η μετεγγραφή φοιτητών ΤΕΙ στο Πανεπιστήμιο Δυτικής Αττικής

    Όλες οι πληροφορίες σε μία ανάρτηση από το panelladikes24 - Αναλυτικοί πίνακες

    https://panelladikes24.blogspot.gr/2018/03/blog-post_14.html

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Μετεγγραφές Αδελφών Φοιτητών - Συχνές Ερωτήσεις για τη διαδικασία υποβολής αιτήσεων

    https://panelladikes24.blogspot.gr/2018/03/blog-post_23.html

    ΑπάντησηΔιαγραφή