Τετάρτη 15 Μαρτίου 2017

Θα λειτουργήσει φέτος μόνο η κατεύθυνση Ρωσικής Γλώσσας και όχι των Σλαβικών Σπουδών στο νέο τμήμα - Αναλυτικές πληροφορίες

Αποτέλεσμα εικόνας για Τμήμα Ρωσικής Γλώσσας και Φιλολογίας και Σλαβικών Σπουδών, κατά το ακαδημαϊκό έτος 2017-2018Σας ενημερώνουμε ότι στο Τμήμα Ρωσικής Γλώσσας και Φιλολογίας και Σλαβικών Σπουδών, κατά το ακαδημαϊκό έτος 2017-2018, προβλέπεται να λειτουργήσει η πρώτη μόνο εκ των δύο ιδρυθεισών εισαγωγικών κατευθύνσεων, ήτοι η εισαγωγική κατεύθυνση Ρωσικής Γλώσσας και Φιλολογίας.

Δείτε εδώ πόσους πρωτοετείς φοιτητές θα δεχθεί φέτος το συγκεκριμένο τμήμα.

Υπενθυμίζεται ότι με το Π.Δ. 78/2016 - ΦΕΚ Α΄ 143/3-8-2016 επήλθε η μετονομασία του Τμήματος Σλαβικών Σπουδών της Φιλοσοφικής Σχολής του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών (ΕΚΠΑ) σε Τμήμα Ρωσικής Γλώσσας και Φιλολογίας και Σλαβικών Σπουδών και ίδρυση δύο εισαγωγικών κατευθύνσεων σε αυτό:

1. ΡΩΣΙΚΗΣ ΓΛΩΣΣΑΣ ΚΑΙ ΦΙΛΟΛΟΓΙΑΣ ΚΑΙ ΣΛΑΒΙΚΩΝ ΣΠΟΥΔΩΝ (ΑΘΗΝΑ) - ΡΩΣΙΚΗΣ ΓΛΩΣΣΑΣ ΚΑΙ ΦΙΛΟΛΟΓΙΑΣ ΕΚΠΑ 

2. ΡΩΣΙΚΗΣ ΓΛΩΣΣΑΣ ΚΑΙ ΦΙΛΟΛΟΓΙΑΣ ΚΑΙ ΣΛΑΒΙΚΩΝ ΣΠΟΥΔΩΝ (ΑΘΗΝΑ) - ΣΛΑΒΙΚΩΝ ΣΠΟΥΔΩΝ ΕΚΠ

Επίσης, με Υ.Α. που δημοσιεύτηκε στο ΦΕΚ B΄ 678/2017 έγινε ένταξη του τμήματος και των Εισαγωγικών Κατευθύνσεων στα Επιστημονικά Πεδία του Μηχανογραφικού Δελτίου.

Δείτε εδώ περισσότερες πληροφορίες.



Για την μερική ή ολική αναπαραγωγή της είδησης από άλλες ιστοσελίδες είναι απαραίτητη η χρήση του συνδέσμου παραπομπής προς το άρθρο του panelladikes24.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου