Τρίτη 9 Αυγούστου 2016

Δείτε τις Βάσεις 2016 για τα Πανεπιστήμια Κύπρου - Τι πρέπει να κάνουν οι επιτυχόντες - Τι ισχύει για τη Β΄ κατανομή

Αποτέλεσμα εικόνας για Δείτε τις Βάσεις 2016 για τα Πανεπιστήμια Κύπρου - Τι πρέπει να κάνουν οι επιτυχόντες - Τι ισχύει για τη Β΄ κατανομήΑναρτήθηκαν τα αποτελέσματα εισδοχής Ελλαδιτών στα προπτυχιακά προγράμματα του Πανεπιστημίου Κύπρου και του Τεχνολογικού Πανεπιστημίου Κύπρου για το ακαδημαϊκό έτος 2016-2017.

- Οι επιτυχόντες Ελλαδίτες φοιτητές και φοιτήτριες που επιθυμούν εγγραφούν και να φοιτήσουν το Σεπτέμβριο του 2016, θα πρέπει να το πράξουν μέχρι τη Δευτέρα, 22 Αυγούστου, σύμφωνα με τα όσα ορίζει η κάθε σχολή.

- Σε περίπτωση όπου αριθμός επιτυχόντων δεν επιβεβαιώσουν τη θέση τους και παραμείνουν ορισμένες κενές θέσεις, το Τεχνολογικό Πανεπιστήμιο Κύπρου και το Πανεπιστήμιο Κύπρου θα προχωρήσει σε Β΄ κατανομή των θέσεων.

- Δικαίωμα διεκδίκησης των κενών θέσεων, είτε για εξασφάλιση θέσης είτε για βελτίωσή της, θα έχουν μόνο οι υποψήφιοι που υπέβαλαν εμπρόθεσμα αίτηση στην Α´ κατανομή.

- Οι ενδιαφερόμενοι για τη Β΄ κατανομή θα πρέπει να υποβάλουν σχετικό έντυπο από την Παρασκευή 26 Αυγούστου μέχρι και την Τετάρτη 31 Αυγούστου 2016. 

Σχετικά με τα αποτελέσματα και πληροφορίες για το Πανεπιστήμιο Κύπρου πατήστε εδώ.

Σχετικά με τα αποτελέσματα και πληροφορίες για το Τεχνολογικό Πανεπιστήμιο Κύπρου πατήστε εδώ.

Σημειώνεται ότι οι επιτυχόντες φοιτητές θα πρέπει να μελετήσουν προσεκτικά τις ανακοινώσεις για τη διαδικασία εγγραφών, τις ημερομηνίες έναρξης των μαθημάτων, τη σίτιση και τη στέγαση.



Για την μερική ή ολική αναπαραγωγή της είδησης από άλλες ιστοσελίδες είναι απαραίτητη η χρήση του συνδέσμου παραπομπής προς το άρθρο του panelladikes24.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου