Τρίτη 27 Μαρτίου 2018

Ο Γαβρόγλου ελπίζει πλέον ότι το νέο σύστημα θα εφαρμοστεί το 2020

Αποτέλεσμα εικόνας για Ο Γαβρόγλου ελπίζει πλέον ότι το νέο σύστημα θα εφαρμοστεί το 2020Ο υπουργός Παιδείας σε αναφορά του για το νέο σύστημα εισαγωγής στην τριτοβάθμια εκπαίδευση τόνισε ότι ελπίζουμε να εφαρμοστεί για πρώτη φορά το 2020 και θα αφορά τους μαθητές της σημερινής Α΄ Λυκείου

Είναι σημαντικό να σημειωθεί ότι ο κ. Γαβρόγλου ανέφερε για τη λέξη ''ελπίζουμε'' αφήνοντας για πρώτη φορά ανοικτό το περιθώριο για τη μη εφαρμογή του νέου συστήματος κατά το 2020.

Δείτε όσα ανέφερε ο υπουργός για το σύστημα πρόσβασης στα Πανεπιστήμια και ΤΕΙ.

Έχω τοποθετηθεί στον δημόσιο διάλογο με τους φορείς για τις εγγενείς αδυναμίες του σημερινού συστήματος, αδυναμίες που έχουν σχέση με την παιδαγωγική αξιοπιστία του. Εμείς ολοκληρώνουμε τον διάλογο με φορείς, επιστήμονες και πανεπιστημιακούς και θα ανακοινώσουμε, σχετικά σύντομα, την αρχιτεκτονική μιας νέας προσέγγισης σε αυτά τα ζητήματα. Το νέο σύστημα εισαγωγής ελπίζουμε να εφαρμοστεί για πρώτη φορά τον Ιούνιο του 2020, δηλαδή για τα παιδιά που είναι σήμερα στην Α΄ Λυκείου.

Πατήστε εδώ για να δείτε παλαιότερες συνεντεύξεις του υπουργού για το θέμα.



Για την μερική ή ολική αναπαραγωγή της είδησης από άλλες ιστοσελίδες είναι απαραίτητη η χρήση του συνδέσμου παραπομπής προς το άρθρο του panelladikes24.


1 σχόλιο:

  1. Χαχα... Στην Ελλάδα πρώτα λένε πότε θα εφαρμοστεί το νέο σύστημα και μετά πιο είναι αυτό.... Χαχα

    ΑπάντησηΔιαγραφή