Πέμπτη 1 Φεβρουαρίου 2018

Δείτε τις περσινές προκηρύξεις για Στρατιωτικές, Αστυνομικές, Πυροσβεστικές Σχολές και ΑΕΝ - Τι γίνεται με τις αντίστοιχες Λιμενικές

Αποτέλεσμα εικόνας για panelladikes24 2018 περσινές προκηρύξεις για Στρατιωτικές, Αστυνομικές, Πυροσβεστικές Σχολές και ΑΕΝ - Τι γίνεται με τις αντίστοιχες Λιμενικές
Το panelladikes24 για την ενημέρωση των υποψηφίων των Πανελλαδικών Εξετάσεων 2018, σας παρουσιάζει σε μία ανάρτηση τις προκηρύξεις για την εισαγωγή σπουδαστών στις:

- Στρατιωτικές Σχολές            Κάνετε like στη σελίδα του panelladikes24 στο facebook 

- Αστυνομικές Σχολές

- Σχολές της Πυροσβεστικής Ακαδημίας

- Ακαδημίες Εμπορικού Ναυτικού.

Οι προκηρύξεις αυτές αφορούν την εισαγωγή σπουδαστών στις συγκεκριμένες σχολές μέσω των Πανελλαδικών Εξετάσεων 2017 καθώς ακόμα δεν έχουν δημοσιευτεί οι αντίστοιχες που θα ισχύσουν για τη φετινή χρονιά.





Τι γίνεται με την εισαγωγή σπουδαστών στις Σχολές Λιμενικού Σώματος

Η εισαγωγή σπουδαστών στις Σχολές Λ.Σ.-ΕΛ.ΑΚΤ. πραγματοποιείται με το σύστημα των Πανελλαδικών Εξετάσεων εισαγωγής στην τριτοβάθμια εκπαίδευση σύμφωνα με το ν. 4504/2017 (ΦΕΚ A΄ 184/2017) που ψηφίστηκε πρόσφατα από τη Βουλή. 

Ωστόσο, για να γίνει η ένταξη των σχολών αυτών στο σύστημα Πανελλαδικών Εξετάσεων έτους 2018 θα πρέπει να εκδοθεί το απαιτούμενο προεδρικό διάταγμα για τη ρύθμιση των όρων και των προϋποθέσεων των σχολών στην ανώτερη και ανώτατη βαθμίδα της τριτοβάθμιας εκπαίδευσης. 

Η σχετική προθεσμία (για την ένταξη των Σχολών στα Μ.Δ. 2018) για την έκδοση του Π.Δ. έληγε στις 31/1/2018 και πλέον αναμένουμε τυχόν εξελίξεις πέραν της προθεσμίας που είχε οριστεί.

To panelladikes24 παρακολουθεί τις εξελίξεις σχετικά με την εισαγωγή σπουδαστών στις συγκεκριμένες σχολές και θα ενημερώσει κάθε νέα πληροφορία έγκαιρα και έγκυρα.

Δείτε εδώ όλα τα νέα για τις Στρατιωτικές Σχολές.

Δείτε εδώ όλα τα νέα για τις Αστυνομικές Σχολές.

Δείτε εδώ όλα τα νέα για τις Πυροσβεστικές Σχολές.

Δείτε εδώ όλα τα νέα για τις ΑΕΝ.

Δείτε εδώ όλα τα νέα για τις Σχολές Λιμενικού Σώματος.

Δείτε επίσης:





Για την μερική ή ολική αναπαραγωγή της είδησης από άλλες ιστοσελίδες είναι απαραίτητη η χρήση του συνδέσμου παραπομπής προς το άρθρο του panelladikes24.



1 σχόλιο:

  1. Δημοσιεύτηκε η προκήρυξη για τις Στρατιωτικές Σχολές έτους 2018

    https://panelladikes24.blogspot.gr/2018/04/2018_24.html

    ΑπάντησηΔιαγραφή