Πέμπτη 14 Σεπτεμβρίου 2017

Τι πρέπει να γνωρίζουν οι επιτυχόντες των Αστυνομικών Σχολών σχετικά με την κατάταξή τους - Σε ποιες πόλεις θα λειτουργήσουν τμήματα της Σχολής Αστυφυλάκων

Αποτέλεσμα εικόνας για καταταξη παρουσιαση επιτυχόντες των Αστυνομικών Σχολών ετών 2016 και 2017 σχολη αστυφυλακων περιοχεςΤο panelladikes24 ενημερώνει τους επιτυχόντες των Αστυνομικών Σχολών ετών 2016 και 2017 για τα εξής:

- Φέτος, θα εγγραφούν στις οικείες σχολές οι επιτυχόντες των εξετάσεων εισαγωγής ιδιωτών στη Σχολή Αστυφυλάκων και στη Σχολή Αξιωματικών της Ελληνικής Αστυνομίας που πραγματοποιήθηκαν κατά τα σχολικά έτη 2015-2016 και 2016-2017. 

- Η κατάταξη και παρουσίαση των επιτυχόντων θα πραγματοποιηθεί εντός Οκτωβρίου (πιθανότατα το πρώτο δεκαπενθήμερο). Οι επιτυχόντες/ούσες για εισαγωγή στη Σχολή Αξιωματικών και Αστυφυλάκων σύμφωνα με τα αποτελέσματα του ΥΠΠΕΘ, θα αναμένουν ατομική ειδοποίηση μέσω του Αστυνομικού Τμήματος της περιοχής τους, για τη διαδικασία εισαγωγής τους στις Σχολές. Οι επιτυχόντες/ούσες υποψήφιοι/ες για τη Σχολή Αστυφυλάκων θα ενημερωθούν επιπρόσθετα και για τον τρόπο κατανομής τους στα Τμήματα της Σχολής. 

- Τα κενά που δημιουργούνται από τη, για οποιονδήποτε λόγο, μη κατάταξη ή την παραίτηση από την εκπαίδευση υποψηφίων, εντός μηνός από την κατάταξη, καλύπτονται από τον πίνακα επιλαχόντων υποψηφίων, ανά σύστημα και κατηγορία. 

Σημειώνεται ότι η Σχολή Αστυφυλάκων είναι Ανωτέρα Σχολή υπερδιετούς κύκλου σπουδών, που ανήκει στην ανώτερη βαθμίδα της τριτοβάθμιας εκπαίδευσης, εδρεύει στην Κομοτηνή του Νομού Ροδόπης, λειτουργεί σε επίπεδο Διεύθυνσης Αστυνομίας και υπάγεται στην Αστυνομική Ακαδημία. Τμήματα Δοκίμων Αστυφυλάκων θα λειτουργήσουν στις πόλεις του Διδυμοτείχου, της Κομοτηνής και του Ρεθύμνου. 

Το panelladikes24 παρακολουθεί το θέμα και θα ενημερώσει για οποιαδήποτε εξέλιξη.



Για την μερική ή ολική αναπαραγωγή της είδησης από άλλες ιστοσελίδες είναι απαραίτητη η χρήση του συνδέσμου παραπομπής προς το άρθρο του panelladikes24.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου