Δευτέρα 25 Σεπτεμβρίου 2017

Λήγει η προθεσμία για όσους θέλουν να δουν τα γραπτά δοκίμια των Πανελλαδικών Εξετάσεων 2017

Αποτέλεσμα εικόνας για προθεσμία για όσους θέλουν να δουν τα γραπτά δοκίμια των Πανελλαδικών Εξετάσεων 2017Το panelladikes24 σας υπενθυμίζει ότι:

- η υποβολή αιτήσεων από τους υποψήφιους που συμμετείχαν στις Πανελλαδικές Εξετάσεις του έτους 2017 και επιθυμούν να λάβουν γνώση των γραπτών τους δοκιμίων, θα πραγματοποιείται αποκλειστικά από 1 έως 29 Σεπτεμβρίου 2017,

- η επίδειξη των γραπτών δοκιμίων θα γίνεται κατά την περίοδο Οκτωβρίου - Νοεμβρίου - Δεκεμβρίου,

- οι υποψήφιοι λαμβάνουν γνώση των γραπτών τους δοκιμίων με επίδειξη σε φωτοτυπία, ενώ δεν προβλέπεται η χορήγηση αντιγράφων,

- μαζί με την αίτηση συνυποβάλλεται σχετικό παράβολο, το οποίο υποχρεωτικά εκδίδεται ηλεκτρονικά από την εφαρμογή του e-Παραβόλου στον ΚΑΕ 3743, με ονομασία «παράβολα επίδειξης γραπτών δοκιμίων Πανελληνίων Εξετάσεων». Το παράβολο ορίζεται σε 50 ευρώ για την επίδειξη έως τριών (3) γραπτών δοκιμίων και σε 80 ευρώ για την επίδειξη περισσοτέρων των τριών (3) γραπτών δοκιμίων.


Πατήστε εδώ για να δείτε πληροφορίες για τις εγγραφές στα ΑΕΙ, σίτιση και στέγαση φοιτητών, στεγαστικό επίδομα, φοιτητικό πάσο κ.ά.

Πατήστε εδώ για να δείτε όλες τις απαραίτητες πληροφορίες για τις μετεγγραφές φοιτητών.



Για την μερική ή ολική αναπαραγωγή της είδησης από άλλες ιστοσελίδες είναι απαραίτητη η χρήση του συνδέσμου παραπομπής προς το άρθρο του panelladikes24.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου