Δευτέρα 3 Ιουλίου 2017

Οδηγίες, υποψηφίων στις κατηγορίες Ελλήνων του εξωτερικού και τέκνων Ελλήνων υπαλλήλων που υπηρετούν στο εξωτερικό, για την εισαγωγή τους στην Τριτοβάθμια Εκπαίδευση της Ελλάδας για το ακαδημαϊκό έτος 2017-2018

rsz edl1864Το Υπουργείο Παιδείας, Έρευνας και Θρησκευμάτων ανακοινώνει τις οδηγίες, που αφορούν στις προϋποθέσεις υπαγωγής υποψηφίων στις κατηγορίες Ελλήνων του εξωτερικού και τέκνων Ελλήνων υπαλλήλων που υπηρετούν στο εξωτερικό, καθώς και στα προβλεπόμενα δικαιολογητικά, που απαιτούνται για την εισαγωγή τους στην Τριτοβάθμια Εκπαίδευση της Ελλάδας για το ακαδημαϊκό έτος 2017-2018.


Για να δείτε τις σχετικές οδηγίες επιλέξετε στην ιστοσελίδα του Υπουργείου www.minedu.gov.gr το σύνδεσμο Εξετάσεις/ Έλληνες του Εξωτερικού.

Οι Έλληνες του εξωτερικού, που έχουν τις προϋποθέσεις υπαγωγής στις ειδικές κατηγορίες υποψηφίων για εισαγωγή στην Τριτοβάθμια Εκπαίδευση, θα υποβάλουν ηλεκτρονικά (μέσω διαδικτύου) αίτηση συμμετοχής στις εξετάσεις, καθώς και Μηχανογραφικό Δελτίο με τις προτιμήσεις τμημάτων και σχολών που επιθυμούν να εισαχθούν, από Πέμπτη 6 Ιουλίου 2017 μέχρι και Πέμπτη 13 Ιουλίου 2017.

Λεπτομέρειες για τη διαδικασία υποβολής αίτησης συμμετοχής και μηχανογραφικού δελτίου Ελλήνων εξωτερικού έτους 2017, θα ανακοινωθούν με νεότερο Δελτίο Τύπου.

Δείτε επίσης:




Πατήστε εδώ για να δείτε όλες τα νέα για τους Έλληνες του εξωτερικού.




Για την μερική ή ολική αναπαραγωγή της είδησης από άλλες ιστοσελίδες είναι απαραίτητη η χρήση του συνδέσμου παραπομπής προς το άρθρο του panelladikes24.


1 σχόλιο:

  1. Κάθε χρόνο στα αποτελέσματα των ομογενών στις πιο πολλές σχολές λέει ότι μπήκαν 0 άτομα από τα 3 που γινόταν. Σημαίνει ότι δεν έγινε καμία αίτηση για εκείνες τις σχολές? Και δλδ αν έκανα εγώ αίτηση θα έμπαινα ότι βαθμό και να είχα?

    ΑπάντησηΔιαγραφή