Τετάρτη 19 Ιουλίου 2017

Δεν έχει ανοίξει ακόμα η σελίδα για την μερική ή ολική ανάκληση προτιμήσεων στα Μηχανογραφικά Δελτία ΓΕΛ και ΕΠΑΛ έτους 2017

Αποτέλεσμα εικόνας για σελίδα για την μερική ή ολική ανάκληση προτιμήσεων στα Μηχανογραφικά Δελτία ΓΕΛ και ΕΠΑΛ έτους 2017Μετά από πολλά ερωτήματα που αποστέλλονται στο panelladikes24 σχετικά με την μερική ή ολική ανάκληση προτιμήσεων στα Μηχανογραφικά Δελτία ΓΕΛ και ΕΠΑΛ έτους 2017, σας ενημερώνουμε τα εξής:

- όσοι υποψήφιοι επιθυμούν μερική ή ολική ανάκληση προτιμήσεων στο Μ.Δ., πρέπει να επισκεφθούν στο διαδίκτυο την ηλεκτρονική διεύθυνση:


- η συγκεκριμένη σελίδα δεν έχει τεθεί ακόμα σε λειτουργία,

- η σχετική προθεσμία έχει οριστεί ως και την Πέμπτη 20-7-2017.

Υπενθυμίζεται ότι μέσω αυτής της εφαρμογής, οι υποψήφιοι θα μπορούν ΜΟΝΟ να διαγράψουν κάποια/κάποιες από τις προτιμήσεις τους ή και όλες. Διευκρινίζεται ότι δεν θα μπορούν να αλλάξουν τη σειρά των προτιμήσεων ούτε να προσθέσουν νέες προτιμήσεις. Μετά την διαγραφή/ές κάποιας προτίμησης, οριστικοποιούν εκ νέου το μηχανογραφικό δελτίο, το οποίο διατηρεί τον ίδιο αριθμό πρωτοκόλλου αλλά με νεότερη ημερομηνία.

Τέλος, σημειώνεται ότι οι υποψήφιοι που έχουν ήδη οριστικοποιήσει το μηχανογραφικό δελτίο, από την επόμενη εβδομάδα, θα έχουν πλέον πρόσβαση στην ηλεκτρονική διεύθυνση http://exams.it.minedu.gov.gr, μόνο για να βλέπουν την οριστικοποιημένη μορφή του μηχανογραφικού δελτίου, το οποίο φέρει αριθμό πρωτοκόλλου.




Για την μερική ή ολική αναπαραγωγή της είδησης από ηλεκτρονικά ή έντυπα μέσα είναι απαραίτητη η χρήση του συνδέσμου παραπομπής προς το άρθρο του panelladikes24.


1 σχόλιο:

  1. Διαγραφή Προτιμήσεων στην εφαρμογή Ηλεκτρονικού Μηχανογραφικού 2017 - Άνοιξε η σελίδα για την μερική ή ολική ανάκληση προτιμήσεων στα Μηχανογραφικά Δελτία ΓΕΛ και ΕΠΑΛ έτους 2017
    http://panelladikes24.blogspot.gr/2017/07/2017_69.html

    ΑπάντησηΔιαγραφή