Πέμπτη 16 Μαρτίου 2017

Αθλήματα και κλίμακα βαθμών για εισαγωγή στα ΤΕΦΑΑ

Αποτέλεσμα εικόνας για Αθλήματα και κλίμακα βαθμών για εισαγωγή στα ΤΕΦΑΑΤο panelladikes24, μετά από πολλά ερωτήματα αναγνωστών σχετικά με τις διαδικασίες εισαγωγής φοιτητών στα ΤΕΦΑΑ, σας παρουσιάζει τα αθλήματα που εξετάζονται οι υποψήφιοι και τον τρόπο υπολογισμού των μορίων που θα αποκτήσει ο κάθε υποψήφιος και θα ισχύουν μόνο για συγκεκριμένα τμήματα.

Υπενθυμίζεται ότι και οι υποψήφιοι από τα ΕΠΑΛ έχουν πρόσβαση στα ΤΕΦΑΑ.

Τα αγωνίσματα των αγοριών είναι

Σφαιροβολία - Άλμα εις μήκος - Δρόμος 400μ. - Κολύμβηση (50μ. ελεύθερο). 

Τα αγωνίσματα των κοριτσιών είναι

Σφαιροβολία - Άλμα εις μήκος - Δρόμος 200μ. - Κολύμβηση (50μ. ελεύθερο). 

Οι υποψήφιοι επιλέγουν τρία από τα τέσσερα αγωνίσματα.

Τα αγωνίσματα διεξάγονται σύμφωνα με τους διεθνείς κανονισμούς

Ανάλογα με τις επιδόσεις που επιτυγχάνουν συγκεντρώνουν ανάλογο αριθμό μορίων τα οποία προστίθενται στα συνολικά μόρια των γραπτώς εξεταζομένων μαθημάτων. 

Δείτε τις νέες βαθμολογίες για τα αγωνίσματα των ΤΕΦΑΑ που ισχύουν από το 2016.

Ο τελικός βαθμός των πρακτικών δοκιμασιών προκύπτει από το μέσο όρο των βαθμών των τριών αγωνισμάτων. Αυτός ο τελικός βαθμός πολλαπλασιάζεται με το 200 για να προκύψουν τα μόρια. Ο μέγιστος αριθμός μορίων μπορεί να είναι τα 4.000 μόρια. 

Έτσι, για παράδειγμα, υποψήφιος που έχει συγκεντρώσει στα τρία αγωνίσματα που επέλεξε τους βαθμούς 20, 17, και 15 θα έχει τελικό βαθμό: 

( 20 + 16 + 15 ) : 3 = 51 : 3 = 17 * 200 = 3.400 μόρια.

Σε περίπτωση μη συμμετοχής του υποψηφίου σε αγώνισμα που έχει ήδη δηλώσει με αίτησή του ότι θα εξεταστεί, σημειώνεται στο πινάκιο η ένδειξη ΑΠΟΥΣΙΑ και για την εξαγωγή του μέσου όρου υπολογίζεται ως βαθμός του αγωνίσματος το μηδέν (0). Ο υποψήφιος βαθμολογείται μόνο αν έχει λάβει μέρος σε ένα (1) τουλάχιστον αγώνισμα. Ο υποψήφιος που δε λαμβάνει μέρος σε κανένα αγώνισμα αποκλείεται από τη διαδικασία επιλογής για τα ΤΕΦΑΑ. 

panelladikes24 - panelladikes24 στο facebook


Για την μερική ή ολική αναπαραγωγή της είδησης από άλλες ιστοσελίδες είναι απαραίτητη η χρήση του συνδέσμου παραπομπής προς το άρθρο του panelladikes24.




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου