Τετάρτη 18 Απριλίου 2018

Οι σχολές που αφορούν την θεραπεία θα εντάσσονται στις Σχολές Επιστημών Υγείας

Αποτέλεσμα εικόνας για Οι σχολές που αφορούν την θεραπεία θα εντάσσονται στις Σχολές Επιστημών Î¥Î³ÎµÎ¯Î±Ï‚Η Υφυπουργός Παιδείας, Έρευνας και Θρησκευμάτων Μερόπη Τζούφη σε συνάντηση που είχε με μέλη του Δ.Σ. του Πανελλήνιου Συλλόγου Φυσικοθεραπευτών (ΠΣΦ) υπογράμμισε τα εξής: 

- ο μέχρι τώρα προσανατολισμός του Υπουργείου Παιδείας είναι τα Τμήματα που αφορούν την θεραπεία να εντάσσονται στις Σχολές Επιστημών Υγείας

Ενδεικτικά αναφέρθηκε στις αποφάσεις για το νεοϊδρυθέν Πανεπιστήμιο Δυτικής Αττικής, και στην κατεύθυνση που παίρνει η συνέργεια του Πανεπιστημίου Ιωαννίνων και του ΤΕΙ Ηπείρου, όπου στις Επιστήμες Υγείας έχει ενταχθεί και η νοσηλευτική και η λογοθεραπεία.

- ότι οι παρατηρήσεις των φορέων σχετικά με τα θέματα που αφορούν στην ισοδυναμία των πτυχίων και των επαγγελματικών δικαιωμάτων θα ληφθούν υπόψιν των αρμόδιων επιτροπών που έχουν συσταθεί για αυτόν τον σκοπό από το Υπουργείο Παιδείας.



Για την μερική ή ολική αναπαραγωγή της είδησης από άλλες ιστοσελίδες είναι απαραίτητη η χρήση του συνδέσμου παραπομπής προς το άρθρο του panelladikes24.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου