Δευτέρα 16 Απριλίου 2018

Μετακίνηση με μειωμένο κόμιστρο και για τους σπουδαστές των Δημόσιων Ι.Ε.Κ. της Θεσσαλονίκης

Αποτέλεσμα εικόνας για Μετακίνηση με μειωμένο κόμιστρο και για τους σπουδαστές των Δημόσιων ÃŽâ„¢.Ε.ÃŽÅ¡. της ΘεσσαλονίκηςΑπό 16/4 η εφαρμογή της απόφασης

Υπεγράφη την 13η Απριλίου 2018 η Σύμβαση μεταξύ του Ιδρύματος Νεολαίας και Διά Βίου Μάθησης (Ι.ΝΕ.ΔΙ.ΒΙ.Μ.) και του Οργανισμού Αστικών Συγκοινωνιών Θεσσαλονίκης (Ο.Α.Σ.Θ.), που διασφαλίζει το δικαίωμα μετακίνησης για το σύνολο των 3.497 σπουδαστών των Δημοσίων Ινστιτούτων Επαγγελματικής Κατάρτισης (Δ.Ι.Ε.Κ.) Θεσσαλονίκης με μειωμένο τύπο κομίστρου στα Μέσα Μαζικής Μεταφοράς του Ο.Α.Σ.Θ. με τη χρήση έξυπνης κάρτας.

Σε επιστολή του προς τους σπουδαστές και τις σπουδάστριες ο Υφυπουργός Παιδείας Δημήτρης Μπαξεβανάκης αναφέρεται στις συστηματικές προσπάθειες που κατέβαλε το Υπουργείο Παιδείας, ξεπερνώντας γραφειοκρατικά εμπόδια, ώστε να εξασφαλιστεί το ποσό που απαιτείται για την κάλυψη της δαπάνης για τον μειωμένο τύπο κομίστρου.

Ο κ. Μπαξεβανάκης εκφράζει τις ευχαριστίες του προς τη διοίκηση του Ο.Α.Σ.Θ., το Ι.ΝΕ.ΔΙ.ΒΙ.Μ. και το ανθρώπινο δυναμικό της Διεύθυνσης Δια Βίου Μάθησης του Υπουργείου Παιδείας και επισημαίνει ότι η επίτευξη αυτού του στόχου αποτελεί ένα ακόμα βήμα στην προσπάθεια του Υπουργείου Παιδείας για την αναβάθμιση της Επαγγελματικής Εκπαίδευσης και Κατάρτισης (ΕΕΚ).


Δείτε εδώ όλα τα νέα για την εισαγωγή σπουδαστών στα ΙΕΚ.



Για την μερική ή ολική αναπαραγωγή της είδησης από ηλεκτρονικά ή έντυπα μέσα είναι απαραίτητη η χρήση του συνδέσμου παραπομπής προς το άρθρο του panelladikes24.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου