Πέμπτη 22 Φεβρουαρίου 2018

Διεργασίες μεταξύ όλων των κομμάτων για νέο νόμο που θα αφορά τις Μετεγγραφές Φοιτητών

Αποτέλεσμα εικόνας για Διεργασίες μεταξύ όλων των κομμάτων για νέο νόμο που θα αφορά τις Μετεγγραφές ΦοιτητώνΟμόφωνα έγινε δεκτή από όλα τα κόμματα η πρόταση του Υπουργού Παιδείας, Έρευνας και Θρησκευμάτων Κώστα Γαβρόγλου να θεσπιστεί με διακομματική συναίνεση νέος νόμος για τις Μετεγγραφές Φοιτητών

Ο υπουργός Παιδείας, Έρευνας και Θρησκευμάτων, Κώστας Γαβρόγλου, μιλώντας στη συνεδρίαση της Διαρκούς Επιτροπής Μορφωτικών Υποθέσεων της Βουλής για το σ/ν ''Ίδρυση Πανεπιστημίου Δυτικής Αττικής και λοιπές διατάξεις'', απαντώντας στους προβληματισμούς της αντιπολίτευσης για τον τρόπο με τον οποίο θα ισχύσει η διάταξη για τις μετεγγραφές αδερφών, πρότεινε -και έγινε δεκτό- να προγραμματιστεί έκτακτη συνεδρίαση της Επιτροπής, αποκλειστικά για το ζήτημα των μετεγγραφών, ώστε να γίνει αναλυτική συζήτηση μεταξύ όλων των κομμάτων. 

Ο κ. Γαβρόγλου ανέφερε χαρακτηριστικά τα εξής:

«Κάνουμε την εξής συγκεκριμένη πρόταση: Σε 10 - 15 μέρες να συγκληθεί η Επιτροπή Μορφωτικών Υποθέσεων στην οποία θα καταθέσουν γραπτά τις απόψεις τους όλα τα κόμματα και να καταλήξουμε συναινετικά σε ένα νόμο για τις μετεγγραφές. Η ακρόαση φορέων θα γίνει όταν κατατεθεί ο νόμος με βάση τις προτάσεις που θα διατυπωθούν εδώ».

Σημειώνεται, ωστόσο, ότι η εν λόγω συνεδρίαση θα γίνει μέσα στις επόμενες δύο εβδομάδες και σε κάθε περίπτωση μετά την ψήφιση του νομοσχεδίου για την ίδρυση του Πανεπιστημίου Δυτικής Αττικής.

Δείτε επίσης: 











Για την μερική ή ολική αναπαραγωγή της είδησης από άλλες ιστοσελίδες είναι απαραίτητη η χρήση του συνδέσμου παραπομπής προς το άρθρο του panelladikes24.




3 σχόλια:

  1. Δηλαδή θα βγάλει την τροπολογία για τα αδέλφια ή στη συζήτηση αυτή θα μιλήσουν γενικά για τις μετεγγραφές?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Επιστολή Γαβρόγλου στους αρχηγούς κομμάτων για νέο νόμο για τις Μετεγγραφές Φοιτητών

    https://panelladikes24.blogspot.gr/2018/02/blog-post_69.html

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Όλες οι διαζευγμενες μητέρες πρέπει ν αρχισουμε τις διαμαρτυρίες! Κανένας σύλλογος δεν μας υποστηρίζει!Σύλλογοι υποστηριζουν αμεα,πολυτεκνους,τριτεκνους και καλά κάνουν. Μόνο εμείς ξέρουμε με ποσες δυσκολίες έχουμε μεγαλώσει τα παιδιά μας, άλλες ανεργες και άλλες με 300 ευρώ το μήνα! Διαμαρτυρηθειτε με όποιο τρόπο μπορείτε! Πρέπει να μπουν στο β εξάμηνο και αυτά τα παιδιά!

    ΑπάντησηΔιαγραφή