Παρασκευή 23 Φεβρουαρίου 2018

Δείτε το σ/ν για την ίδρυση του Πανεπιστημίου Δυτικής Αττικής μετά τις διορθώσεις - Τη Δευτέρα 26/2 η ψήφισή του

Αποτέλεσμα εικόνας για Δείτε το σ/ν για την ίδρυση του Πανεπιστημίου Δυτικής Αττικής μετά τις διορθώσεις - Τη Δευτέρα 26/2 η ψήφισή τουΠοια ρύθμιση αποσύρεται από το σ/ν

Η Επιτροπή Μορφωτικών Υποθέσεων της Βουλής, αφού έλαβε υπόψη τις αγορεύσεις των Εισηγητών, των Ειδικών Αγορητών, καθώς και των µελών της, έκανε δεκτό, κατά πλειοψηφία, το σχέδιο νόµου του ΥΠΠΕΘ ''Ίδρυση Πανεπιστημίου Δυτικής Αττικής και λοιπές διατάξεις'', κατ’ αρχήν, κατ’ άρθρο και στο σύνολό του και εισηγείται την ψήφισή του από τη Βουλή.

Η συζήτηση και η ψήφιση του σ/ν από τη Βουλή θα πραγματοποιηθεί τη Δευτέρα 26 Φεβρουαρίου 2018 και ώρα 12.00.

Δείτε εδώ το συγκεκριμένο σ/ν όπως προωθείται προς συζήτηση και ψήφιση μετά τις διορθώσεις που έκανε ο υπουργός Παιδείας κ. Γαβρόγλου.

NEO - Αποσύρεται ρύθμιση από το σ/ν για την ίδρυση του Πανεπιστημίου Δυτικής Αττικής

Το Υπουργείο Παιδείας, Έρευνας και Θρησκευμάτων μετά τις διαφορετικές ερμηνείες που διατυπώθηκαν αλλά και την επιδίωξή του να υπάρξει η όσο το δυνατόν ευρύτερη διακομματική συναίνεση, ανακοινώνει ότι αποσύρει από το άρθρο 19 την παράγραφο 1 του σ/ν για την ίδρυση του Πανεπιστημίου Δυτικής Αττικής που θα εισαχθεί προς συζήτηση και ψήφιση στην Ολομέλεια της Βουλής τη Δευτέρα 26 Φεβρουαρίου.

Για τη συγκεκριμένη ρύθμιση κατατίθεται σχετικό ερώτημα του Υπουργείου προς το Νομικό Συμβούλιο του Κράτους.

Δείτε επίσης: 











Για την μερική ή ολική αναπαραγωγή της είδησης από άλλες ιστοσελίδες είναι απαραίτητη η χρήση του συνδέσμου παραπομπής προς το άρθρο του panelladikes24.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου