Πέμπτη 8 Φεβρουαρίου 2018

ΟΡΙΣΤΙΚΟ - Τον Μάρτιο οι δηλώσεις συμμετοχής υποψηφίων στις Πανελλαδικές Εξετάσεις 2018

ekset400 pxΤο ΥΠΠΕΘ προχώρησε στην έκδοση Υπουργικής Απόφασης για τη δήλωση συμμετοχής υποψηφίων στις Πανελλαδικές Εξετάσεις 2018

Σύμφωνα με αυτή την απόφαση, οι φετινές δηλώσεις - αιτήσεις θα υποβληθούν εντός του μηνός Μαρτίου (δεν έχουν ανακοινωθεί οι ημερομηνίες) ενώ μέχρι πέρσι υποβάλλονταν τον μήνα Φεβρουάριο.

Η αλλαγή αυτή σε σχέση με τα προηγούμενα χρόνια οφείλεται στην καθυστέρηση που υπάρχει για την ψήφιση του νομοσχεδίου με την ίδρυση του Πανεπιστημίου Δυτικής Αττικής καθώς στόχος του υπουργείου είναι τα τμήματα του νέου ιδρύματος να συμπεριληφθούν στα Μηχανογραφικά Δελτία έτους 2018.


Σημειώνεται ότι το panelladikes24 με συνεχείς αναρτήσεις είχε αναφερθεί στο θέμα και είχε τονίσει ότι η καθυστέρηση για την ψήφιση του Πανεπιστημίου Δυτικής Αττικής επηρεάζει τις διαδικασίες των Πανελλαδικών Εξετάσεων 2018. 





Για την μερική ή ολική αναπαραγωγή της είδησης από άλλες ιστοσελίδες είναι απαραίτητη η χρήση του συνδέσμου παραπομπής προς το άρθρο του panelladikes24.


1 σχόλιο:

  1. Πανελλαδικές Εξετάσεις 2018 - Σημαντική ενημέρωση για τις Αιτήσεις - Δηλώσεις, υποψήφιους ΤΕΦΑΑ, Μηχανογραφικά Δελτία και υποψήφιους χωρίς νέα εξέταση (10%)

    https://panelladikes24.blogspot.gr/2018/02/2018_15.html

    ΑπάντησηΔιαγραφή