Δευτέρα 8 Ιανουαρίου 2018

Νέες δηλώσεις Υπουργού Παιδείας για τις επερχόμενες αλλαγές στο Λύκειο, τις Μετεγγραφές Φοιτητών και τις διεργασίες στην Τριτοβάθμια Εκπαίδευση (Πανεπιστήμια -ΤΕΙ)


Δείτε επίσης:





Για την μερική ή ολική αναπαραγωγή της είδησης από ηλεκτρονικά ή έντυπα μέσα είναι απαραίτητη η χρήση του συνδέσμου παραπομπής προς το άρθρο του panelladikes24.


10 σχόλια:

  1. Τελικά αυτή η τροπολογία είναι μόνο για αδέλφια ή και για άλλες κατηγορίες;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΤΕΛΙΚΑ ΑΛΛΙΩΣ ΜΑΣ ΤΑ ΛΕΕΙ Ο Κ.ΓΑΒΡΟΓΛΟΥ, ΟΤΑΝ ΕΛΕΓΕ ΟΤΙ ΤΑ ΑΔΕΡΦΙΑ ΘΑ ΣΠΟΥΔΑΖΟΥΝ ΜΑΖΙ ΔΕΝ ΑΝΕΦΕΡΕ ΕΙΣΟΔΗΜΑΤΑ, ΤΙ ΕΝΝΟΕΙ ΛΕΓΟΝΤΑΣ ΥΨΗΛΟ ΕΙΣΟΔΗΜΑ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Τελικά μηπως ο υπουργος μας δουλεύει;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. κ. ΣΟΦΙΑ ΒΑΛ ΕΧΕΤΕ ΑΠΟΛΥΤΟ ΔΙΚΑΙΟ, ΟΠΩΣ ΚΑΙ Ο ΑΝΩΝΥΜΟΣ ΜΑΣ ΔΟΥΛΕΥΕΙ...ΠΟΙΟΣ Ο ΙΔΙΟΣ Ο ΥΠΟΥΡΓΟΣ ΜΕ ΤΑ ΙΔΙΑ ΜΑΣ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ...ΤΙ ΕΙΣΟΔΗΜΑΤΑ ΚΑΙ ΜΑΛΑΚΙΕΣ ΛΕΕΙ ΤΩΡΑ???

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ποσο εισόδημα πρεπει να έχουμε,εδω με 5 μορια και δεν την πήρα.Ποσο θα βάλει τωρα;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ΚΥΡΙΕ ΥΠΟΥΡΓΕ ΜΗΝ ΞΕΧΑΣΕΤΕ ΤΙΣ ΜΟΝΟΓΟΝΕΙΚΕΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΕΣ.ΒΟΗΘΗΣΤΕ ΝΑ ΕΡΘΟΥΝ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΣΤΟΝ ΤΟΠΟ ΚΑΤΟΙΚΙΑΣ ΤΟΥΣ.ΔΕ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΜΕ ΕΝΑ ΕΙΣΟΔΗΜΑ ΝΑ ΤΑ ΣΠΟΥΔΑΣΟΥΜΕ.ΣΑΣ ΠΑΡΑΚΑΛΩ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Για τις μονογονεϊκές με κάτω από 20000 ευρώ ετήσιο εισόδημα με δύο παιδιά και το ένα φοιτητής εκτός τόπου κατοικίας τι θα κανετε ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. ΓΙΑ ΤΙΣ ΜΟΝΟΓΟΝΕΙΚΕΣ ΜΕ ΚΑΤΩ ΑΠΟ 12000 ΕΤΗΣΙΟ ΕΙΣΟΔΗΜΑ ΜΕ ΕΝΑ ΠΑΙΔΙ ΦΟΙΤΗΤΗ ΕΚΤΟΣ ΤΟΠΟΥ ΚΑΤΟΙΚΙΑΣ ΤΙ ΘΑ ΚΑΝΕΤΕ ΚΥΡΙΕ ΥΠΟΥΡΓΕ;;;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από τον συντάκτη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή