Πέμπτη 28 Δεκεμβρίου 2017

Πρόβλημα με τις Μετεγγραφές Φοιτητών στο Πανεπιστήμιο Αθηνών






































Δείτε επίσης:



Δείτε εδώ όλα τα νέα για τις Μετεγγραφές Φοιτητών.



Για την μερική ή ολική αναπαραγωγή της είδησης από άλλες ιστοσελίδες είναι απαραίτητη η χρήση του συνδέσμου παραπομπής προς το άρθρο του panelladikes24.


24 σχόλια:

  1. ΟΙ ΠΡΥΤΑΝΕΙΣ ΝΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΟΥΝ ΝΑ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΑΙ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΟΥΣ.ΑΣ ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΝ ΟΤΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΣΕ ΠΕΡΙΟΔΟ ΤΕΡΑΣΤΙΑΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗΣ ΚΡΙΣΗΣ.ΚΥΡΙΕ ΓΑΒΡΟΓΛΟΥ ΜΗ ΜΑΣΑΤΕ ΠΑΡΤΕ ΟΛΑ ΤΑ 5ΑΡΙΑ ΚΑΙ 4ΑΡΙΑ.ΔΕ ΘΑ ΚΑΘΟΡΙΖΟΥΝ ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΜΑΣ ΟΙ ΠΡΥΤΑΝΕΙΣ ΚΑΙ ΟΙ ΣΥΓΚΛΗΤΟΙ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΚΥΡΙΕ ΓΑΒΡΟΓΛΟΥ ΜΗΝ ΑΚΟΥΤΕ ΤΟΥΣ ΠΡΥΤΑΝΕΙΣ.ΑΝ ΠΡΟΣΦΥΓΟΥΝ ΟΙ ΣΧΟΛΕΣ ΘΑ ΠΡΟΣΦΥΓΟΥΜΕ ΚΙ ΕΜΕΙΣ.ΟΙ ΠΡΥΤΑΝΕΙΣ ΑΝ ΔΕ ΘΕΛΟΥΝ ΜΕΤΕΓΓΡΑΦΕΣ ΝΑ ΠΑΡΑΙΤΗΘΟΥΝ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Τι 9;δεν καταλαβα;ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΠΡΥΤΑΝΕΙΣ ΓΙΑ ΝΑ ΑΠΟΦΑΣΙΖΟΥΝ ΑΥΤΟΙ ΓΙΑ ΤΙΣ ΣΠΟΥΔΕΣ ΜΑΣ;ΜΕ ΠΟΙΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ;

      Διαγραφή
    2. να παραιτηθουν;προτιμανε να παρατησουμε εμεις τις σπουδες μας και οχι αυτοι τις καρεκλες τους!ολοι μαζι παιδια ενωμενοι!ολα τα 5αρια και τα 4αρια!ολοι δικαιουμαστετη μετεγγραφη!ολοι θα σπουδασουμε!

      Διαγραφή
  3. ΓΡΗΓΟΡΑ ΥΠΟΥΡΓΕ ΠΕΙΘΑΡΧΙΚΗ ΔΙΩΞΗ ΣΤΟΝ ΠΡΥΤΑΝΗ ΚΑΙ ΣΤΗ ΣΥΓΚΛΗΤΟ ΤΟΥ ΕΚΠΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. κυριε υπουργε με 11580 εισοδημα προσπαθω να σπουδασω ενα παιδι εκτος αθηνων το δικο μας χριστουγεννιατικο τραπεζι ειχε ενα κοτοπουλο μονο.ειμαι περιεργος ολων αυτων που δεν θελουν τις μετεγγραφες τα τραπεζια τους τι περιειχαν;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΕΛΕΟΣ!με τετοια εισοδηματα μας θεωρειτε πλουσιους;παρτε ολα τα 5αρια και τα 4αρια.γυριστε τσ παιδια μας στα σπιτια τους.ΦΥΤΟΖΩΟΥΜΕ το καταλαβαινετε;δωστε την ευκαιρεια και στις δικες μας οικογενειες να ζησουν με ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΑ!

      Διαγραφή
    2. ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΤΟΥΣ ΦΤΩΧΟΥΣ ΤΟΥΣ ΕΧΟΥΝ ΓΡΑΜΜΕΝΟΥΣ.ΚΑΙ ΠΕΡΣΙ ΑΦΗΣΑΝ ΠΑΙΔΙΑ ΧΩΡΙΣ ΣΠΟΥΔΕΣ.ΟΙ ΠΡΥΤΑΝΕΙΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΛΕΥΡΑ ΤΟΥΣ ΤΟ ΠΑΙΖΟΥΝ ΔΥΣΚΟΛΟΙ ΚΑΙ ΘΕΛΟΥΝ ΧΡΗΜΑΤΑ ΝΑ ΤΑ ΤΡΩΝΕ ΑΥΤΟΙ ΓΙΑ ΤΗ ΠΑΡΤΗ ΤΟΥΣ.Η ΜΟΝΗ ΕΛΠΙΔΑ ΣΗΜΕΡΑ ΕΝΟΣ ΦΤΩΧΟΥ ΠΑΙΔΙΟΥ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΝΑ ΣΠΟΥΔΑΣΕΙ ΕΙΝΑΙ Η ΜΕΤΕΓΓΡΑΦΗ.ΦΟΙΤΗΤΙΚΗ ΜΕΡΙΜΝΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΛΙΓΟΥΣ,ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΓΙ ΑΥΤΟΥΣ ΕΙΝΑΙ ΑΠΑΙΣΙΑ.(ΣΥΝΘΗΚΕΣ)Ο ΚΥΡΙΟΣ ΓΑΒΡΟΓΛΟΥ ΟΦΕΙΛΕΙ ΝΑ ΑΠΟΛΥΣΕΙ ΟΣΟΥΣ ΠΡΥΤΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΘΕΛΟΥΝ.ΚΑΙ ΠΕΡΣΙ ΔΕΝ ΗΘΕΛΑΝ.ΚΑΘΕ ΧΡΟΝΟ ΤΑ ΙΔΙΑ.ΝΑ ΠΑΡΟΥΝ ΜΕΤΕΓΓΡΑΦΗ ΤΩΡΑ 100 ΑΤΟΜΑ ΝΑ ΓΕΜΙΣΟΥΝ ΟΙ ΣΧΟΛΕΣ.ΔΕ ΜΑΣ ΝΟΙΑΖΕΙ.ΤΕΡΜΑ ΠΙΑ!!ΟΧΙ ΤΑΞΙΚΟΣ ΡΑΤΣΙΣΜΟΣ.ΔΗΛ ΣΕ ΑΥΤΗ ΤΗ ΧΩΡΑ ΜΟΝΟ ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΛΕΦΤΑ ΘΑ ΣΠΟΥΔΑΖΕΙ;

      Διαγραφή
  5. ΟΙ ΠΡΥΤΑΝΕΙΣ ΝΑ ΒΑΛΟΥΝ ΦΡΕΝΟ ΣΤΙΣ ΔΙΚΕΣ ΤΟΥΣ ΖΩΕΣ ΟΧΙ ΣΤΙΣ ΔΙΚΕΣ ΜΑΣ.ΕΨΟΥΜΕ ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΝΑ ΣΠΟΥΔΑΣΟΥΜΕ ΕΧΟΥΝ ΚΑΙ ΟΙ ΔΙΚΕΣ ΜΑΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΕΣ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΝΑ ΖΗΣΟΥΝ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ΟΛΑ ΤΑ 5ΑΡΙΑ ΚΑΙ ΤΑ 4ΑΡΙΑ ΕΝΩΜΕΝΑ.ΟΛΟΙ ΝΑ ΠΑΡΟΥΜΕ ΜΕΤΕΓΓΡΑΦΗ.ΚΑΙ ΝΑ ΘΥΜΑΤΑΙ Ο ΥΠΟΥΡΓΟΣ ΟΤΙ ΚΑΝΕΙ ΓΙΑ ΜΑΣ ΕΜΕΙΣ ΘΑ ΤΟ ΑΝΤΑΠΟΔΩΣΟΥΜΕ.ΕΚΛΟΓΕΣ ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΑΣ ΔΕΙΞΕΙ Η ΑΡΙΣΤΕΡΗ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΤΗΝ ΕΥΑΙΣΘΗΣΙΑ ΤΗΣ ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ ΔΕΝ ΘΑ ΞΕΧΑΣΟΥΜΕ ΝΑ ΠΡΑΞΟΥΜΕ ΑΝΑΛΟΓΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. ΤΗΝ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΗ ΧΡΟΝΙΑ ΠΗΡΑΝ ΟΛΑ ΤΑ 5ΑΡΙΑ.ΦΕΤΟΣ ΤΙ ΑΛΛΑΞΕ;;;ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΚΡΙΣΗ;;;ΧΕΙΡΟΤΕΡΑ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΕΜΑΣ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΕΤΕ ΚΑΙ ΝΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΕΙ ΑΥΤΗ Η ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΑΓΩΝΙΑ;;ΠΟΤΕ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ ΝΑ ΠΑΡΕΤΕ ΑΠΟΦΑΣΗ;ΑΦΟΥ ΤΕΛΕΙΩΣΟΥΝ ΟΙ ΓΙΟΡΤΕΣ;ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΓΙΟΡΤΕΣ ΓΙΑ ΜΑΣ !ΠΟΤΕ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΘΑ ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΕΤΕ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Aυτοι τα παιδιά τους τα έχουν φέρει με μετεγγραφή για να τα έχουν κοντά τους, πολλές από τις θέσεις τις έχουν πάρει παιδιά ευκατάστατων οικογενειών που έχουν τελειώσει ακριβά ιδιωτικά σχολεία, ίσως αν δεν επαιρναν αυτοί μετεγγραφή να έμεναν θέσεις και για εμάς που έχουμε ανάγκη. Αλλά κρύβονται πίσω από την απαγόρευση δημοσίευσης προσωπικών δεδομένων. Γιατί δεν επεμβαίνει κανένας? Να δεις μετά πως θα άλλαζαν γνώμη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Απαράδεκτη η απόφαση της συγκλήτου του ΕΚΠΑ.Ελπίζουμε ο υπουργός να μην αλλάξει την απόφασή του με αυτές τις "αντιδράσεις".Η δικιά μας οικογένεια με δίδυμα αδέρφια το ένα να είναι στην Πάτρα και το άλλο Αθήνα με μόνιμη κατοικία στην Χαλκίδα συντηρεί τρία σπίτια .Οι σοβαρά σκεπτόμενοι και αυτοί που αντιμετωπίζουν ίδια κατάσταση καταλαβαίνουν ότι εμείς κάθε μέρα φτύνουμε αίμα για να γίνει αυτό.
    Οι πρυτάνεις θα πρέπει πριν από οποιαδήποτε απόφαση να ονομάσουν τα πράγματα με το όνομά τους.Τους ενοχ΄λούν όντως τα παιδιά που ζητούν δίκαιη μεταγγραφή ή τα κονδύλια που θα ήθελαν να είναι περισσότερα για τα τμήματά τους?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. τα κονδυλια ασφαλως
    τα 30 σργυρια προδωσαν το Χριστο.θα τους νιαξει για τα παιδια μας:ΝΤΡΟΠΗ ΤΟΥΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. ΚΥΡΙΕ ΥΠΟΥΡΓΕ ΤΗΝ ΕΠΟΜΕΝΗ ΕΒΔΟΜΑΔΑ ΠΟΥ ΘΑ ΕΧΟΥΝ ΠΕΡΑΣΕΙ ΟΙ ΓΙΟΡΤΕΣ(ΠΟΥ ΦΥΣΙΚΑ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΜΕ)ΕΜΕΙΣ ΜΕ ΤΑ 4 ΚΑΙ 5 ΜΟΡΙΑ ΝΑ ΚΑΤΑΘΕΣΟΥΜΕ ΤΑ ΔΙΛΑΙΟΛΟΓΗΤΙΚΑ ΜΑΣ ΣΤΙΣ ΣΧΟΛΕΣ;;Ή ΜΗΠΩΣ ΜΑΣ ΘΕΩΡΕΙΤΕ ΠΑΙΔΙΑ ΕΝΟΣ ΚΑΤΩΤΕΡΟΥ ΘΕΟΥ;;;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΠΑΡΤΕ ΤΗΛ ΤΟΥΣ ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ,ΚΑΝΑΛΙΑ,ΠΙΕΣΤΕ...
      ΣΤΕΙΛΤΕ emails!!!

      Διαγραφή
  12. Ο ιδιος ο υπουργος αναγνωρισε δημοσια οτι οι οικογενειες με 2 φοιτητες δε γινεται να συντηρουν 3 σπιτια και οτι πρεπει τα αδερφια να σπουδαζουν μαζι. Αναμενουμε την τροπολογια που ανακοινωσε οτι θα φερει στη βουλη αρχες του ετους. Οι συγκλητοι ας σταματησουν να παιζουν με το μελλον και τις σπουδες νεων ανθρωπων για να παρουν μεγαλυτερες χρηματοδοτησεις.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΦΙΛΕ/Η ΞΕΧΑΣΕΣ ΚΑΤΙ.ΕΠΙΣΗΣ ΔΕΣΜΕΥΤΗΚΕ ΟΤΙ ΘΑ ΠΑΡΟΥΝ ΜΕΤΕΓΓΡΑΦΗ ΚΑΙ ΦΟΙΤΗΤΕΣ ΧΩΡΙΣ ΑΔΕΛΦΟ ΦΟΙΤΗΤΗ ΜΕ ΠΟΛΥ ΧΑΜΗΛΟ ΕΙΣΟΔΗΜΑ.ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ ΠΑΙΔΙΑ.ΣΕ 10 ΜΕΡΕΣ ΘΑ ΕΧΕΙ ΨΗΦΙΣΤΕΙ.

      Διαγραφή
  13. ΕΙΜΑΙ ΠΕΡΙΕΡΓΟΣ ΝΑ ΔΩ ΠΟΙΟ ΕΙΣΟΔΗΜΑ ΘΕΩΡΟΥΝ ΧΑΜΗΛΟ.ΓΙΑΤΙ ΑΝ ΝΟΜΙΖΟΥΝ ΟΤΙ ΜΕ 11600 ΕΙΜΑΣΤΕ ΠΛΟΥΣΙΟΙ ΕΙΝΑΙ ΓΕΛΑΣΜΕΝΟΙ.ΦΤΥΝΟΥΜΕ ΑΙΜΑ ΓΙΑ ΝΑ ΖΗΣΟΥΜΕ ΜΕ ΑΥΤΑ ΤΑ ΨΥΧΟΥΛΑ ΚΥΡΙΕ ΥΠΟΥΡΓΕ ΠΟΣΟ ΜΑΛΛΟΝ ΝΑ ΣΠΟΥΔΑΣΟΥΜΕ ΚΑΙ ΠΑΙΔΙ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΑΙΣΧΟΣ!! ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΤΑ ΑΔΕΡΦΙΑ ΛΕΝΕ ΘΑ ΕΙΝΑΙ Η ΤΡΟΠΟΛΟΓΙΑ!ΟΙ ΦΤΩΧΟΙ ΠΑΛΙ ΑΠΕΞΩ,ΝΤΡΟΠΗ.ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΙ ΛΕΕΙ Ο ΚΥΡΙΟΣ ΚΟΥΤΡΟΥΜΠΕΛΗΣ ΣΤΟ www.edu4u.gr

      Διαγραφή
  14. ΤΙΣ ΜΟΝΟΓΟΝΕΙΚΕΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΕΣ ΘΑ ΤΙΣΞΕΧΑΣΕΤΕ ΚΥΡΙΕ ΥΠΟΥΡΓΕ;ΤΑ ΔΙΚΑ ΜΑΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΠΑΙΔΙΑ; ΠΟΣΟ ΑΚΟΜΗ ΘΑ ΒΑΣΑΝΙΖΟΝΤΑΙ; ΘΑ ΣΥΝΕΧΙΣΕΤΕ ΝΑ ΤΟΥΣ ΣΤΕΡΕΙΤΕ ΚΑΙ ΤΟΝ ΕΝΑ ΓΟΝΙΟ;ΓΙΑΤΙ ΤΙΣ ΔΙΑΛΥΕΤΕ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΕΣ;ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΕΥΑΙΣΘΗΣΙΕΣ ΑΥΤΗΣ ΤΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ;ΑΛΗΘΕΙΑ ΕΣΕΙΣ ΕΥΑΙΣΘΗΣΙΕΣ ΕΧΕΤΕ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. ΤΙ ΕΥΑΙΣΘΗΣΙΕΣ ΕΧΟΥΝ ΕΛΠΙΖΩ ΝΑ ΤΟ ΔΕΙΞΟΥΝ ΣΥΝΤΟΜΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ο ΥΠΟΥΡΓΟΣ ΕΙΠΕ ΟΤΙ ΣΕ ΔΥΟ ΕΒΔΟΜΑΔΕΣ ΤΟ ΠΟΛΥ ΘΑ ΕΧΕΙ ΨΗΦΙΣΤΕΙ Η ΤΡΟΠΟΛΟΓΙΑ ΚΑΙ ΘΑ ΑΝΟΙΞΕΙ ΠΑΛΙ ΤΟ TRANSFER ΓΙΑ ΑΙΤΗΣΕΙΣ.

      Διαγραφή