Παρασκευή 8 Δεκεμβρίου 2017

Τι έγινε στη διαδήλωση διαμαρτυρίας φοιτητών στο υπουργείο Παιδείας για τις Μετεγγραφές Φοιτητών έτους 2017

Αποτέλεσμα εικόνας για διαδήλωση διαμαρτυρίας των φοιτητών στο υπουργείο Παιδείας για τις Μετεγγραφές Φοιτητών έτους 2017Πραγματοποιήθηκε χθες, η προγραμματισμένη διαδήλωση διαμαρτυρίας φοιτητών στο υπουργείο Παιδείας για τις Μετεγγραφές Φοιτητών έτους 2017.

Ενημερωθείτε για όλες τις εξελίξεις και από τη σελίδα του panelladikes24 στο facebook.

Οι συγκεκριμένοι φοιτητές των οποίων δεν εγκρίθηκε η ένστασή τους για τις μετεγγραφές παρά τα πολλά μόρια που είχαν συγκεντρώσει από τα οικονομικά και κοινωνικά κριτήρια, αδυνατούν να σπουδάσουν στις περιοχές των σχολών τους και πλέον προσπαθούν ώστε το υπουργείο να επανεξετάσει το θέμα τους.

Τι έγινε κατά τη χθεσινή διαδήλωση στο υπουργείο

Α. Δεν υπήρχε μεγάλη συμμετοχή φοιτητών και γονέων στη διαδήλωση παρόλο που ήταν προγραμματισμένη μέρες πριν και αφορούσε μεγάλο αριθμό ενδιαφερομένων.

Β. Έγινε συνάντηση αντιπροσωπίας φοιτητών με εκπροσώπους του υπουργείου Παιδείας και σύμφωνα με την πλευρά των φοιτητών:

- υπήρξε βεβαίωση από το υπουργείο ότι δε θα υπάρξει οικογένεια με οικονομικά προβλήματα που θα χρειαστεί να νοικιάσει πάνω από ένα σπίτι πέραν του τόπου κατοικίας.

- οι εκπρόσωποι του υπουργείου θα θέσουν στον υπουργό το αίτημα για να επανεξετάσει το θέμα όσον άφορα τους φοιτητές με τα 5 μόρια,

- οι εκπρόσωποι του υπουργείου υποσχέθηκαν ότι θα μεταφέρουν αίτημα στον υπουργό για να δεχθεί αντιπροσωπία λίγων ατόμων, αποτελούμενη από φοιτητές και γονείς,

- εάν υπάρξουν σχόλες-τμήματα, τα οποία έχουν την δυνατότητα να δεχθούν και άλλα άτομα και το ζητήσουν από το υπουργείο εγγράφως, το υπουργείο θα το αντιμετωπισει αυτό θετικά.

Γ. Έχει οριστεί νέα παράσταση διαμαρτυρίας στο υπουργείο τη Δεύτερα 18 Δεκεμβρίου.

Όσοι επιθυμείτε, στην περιοχή των σχολίων στο τέλος της ανάρτησης, μπορείτε να αφήσετε τα σχόλια εφόσον δεν περιέχουν υβριστικό ή προσβλητικό περιεχόμενο.

Δείτε επίσης:



Δείτε εδώ όλα τα νέα για τις Μετεγγραφές Φοιτητών.



Για την μερική ή ολική αναπαραγωγή της είδησης από άλλες ιστοσελίδες είναι απαραίτητη η χρήση του συνδέσμου παραπομπής προς το άρθρο του panelladikes24.


2 σχόλια:

  1. Μεγαλη συμμετοχη δεν υπηρχε γιατι οι μετακινησεις ηταν δυσκολες λογω ελευσης Ερντογαν. Αυτο δε σημαινει οτι δεν ειμαστε πολλες εκατονταδες παιδιων που αδυνατουμε να σπουδασουμε μετα την απαραδεκτη κινηση να μας αφησουν εκτος με 5 μορια. Και μη ξεχνατε οτι ειμαατε παρα πολυ απο επαρχια, Θεσσαλονικη, Βορεια Ελλαδα που δεν μπορουμε να κατεβουμε ως το υπουργειο

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΑΦΟΥ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΟΛΟΙ ΑΝΑΓΚΗ ΡΕ ΦΙΛΕ.ΟΠΟΙΑ 5ΑΡΙΑ ΕΙΧΑΝ ΗΡΘΑΝ.

      Διαγραφή