Δευτέρα 4 Δεκεμβρίου 2017

Διαδήλωση Διαμαρτυρίας για Ενστάσεις Μετεγγραφών 2017

Αποτέλεσμα εικόνας για Διαδήλωση Διαμαρτυρίας για Ενστάσεις Μετεγγραφών 2017Μετά την ανακοίνωση των αποτελεσμάτων των ενστάσεων για τις Μετεγγραφές Φοιτητών έτους 2017, πολλοί φοιτητές που δεν εγκρίθηκε η μετεγγραφή τους προσπαθούν να βρουν τρόπους δράσης ώστε να μπορέσουν να ακουστούν οι θέσεις τους και να κινητοποιήσουν το ΥΠΠΕΘ για να εγκρίνει τις μετεγγραφές όλων των φοιτητών που αδυνατούν να σπουδάσουν λόγω οικονομικών και κοινωνικών συνθηκών και οι οποίοι συγκέντρωσαν πολλά μόρια στο σύστημα μετεγγραφών.

Στο πλαίσιο αυτό, έχει διοργανωθεί διαδήλωση διαμαρτυρίας την Πέμπτη 7 Δεκεμβρίου στο ΥΠΠΕΘ

Πατήστε εδώ για να δείτε αναλυτικές πληροφορίες για τη διαδήλωση.

Όσοι επιθυμείτε, στην περιοχή των σχολίων στο τέλος της ανάρτησης, μπορείτε να αφήσετε τα σχόλια εφόσον δεν περιέχουν υβριστικό ή προσβλητικό περιεχόμενο..

Δείτε επίσης: 





Δείτε εδώ όλα τα νέα για τις Μετεγγραφές Φοιτητών.



Για την μερική ή ολική αναπαραγωγή της είδησης από άλλες ιστοσελίδες είναι απαραίτητη η χρήση του συνδέσμου παραπομπής προς το άρθρο του panelladikes24.


14 σχόλια:

  1. Οπωσδηποτε θα παμε. Το υπουργειο οφειλει εξηγησεις. Με 5 μορια κ αδερφο φοιτητη και μητερα ανεργη ειναι διανοητο ενας πατερας να πληρωνει 3 σπιτια. Περισυ και προπερσι τα 5αρια ειχαν αναγκη και φετος οχι; δηλωσαμε σχολες πιστευοντας οτι θα μετεγγραφουμε με 5. Μας ειπαν οτι ισχυουν τα ιδια και τωρα δεν ξερουμε τι να κανουμε. Ειναι ευθυνη του υπουργειου

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Κανένας δεν έβγαλε ανακοίνωση πως όσοι είχα 5 μόρια θα πάρουν μετεγγραφή! Όλα αυτά είναι πλαστά σενάρια που έχετε σκηνοθετήσει όλοι εσείς που δεν την πήρατε!!! Δεν έχει βάση αυτό που λέτε; Αν δηλαδή φέτος υπήρχαν πολλά 6αρια τι θα γινόταν θα σας έπαιρναν όλους και η επαρχία θα είχε ερημωθεί; Εγώ που δήλωσα κατευθείαν Αθήνα για οικονομικούς λόγους τι ήμουν, βλάκας;Ενώ θα μπορούσα να είχα πιάσει καλύτερη σχολή! Εσείς τελικά αποδεχθείτε βλάκες που νομίζατε ότι θα έρθετε με 5 ή 4 μόρια και μας κοκορευόσασταν ότι θα έρθουμε Αθήνα ενώ πιάσατε μια καλύτερη σχολή στην επαρχία!Γι αυτο καθίστε στην επαρχία αφου πιάσατε καλύτερες σχολές και πληρώστε!!!Είναι άδικο και για εμάς που δεν φύγαμε για να γλυτώσουμε τα έξοδα!!!

      Διαγραφή
    2. Μαλλον εχεις προσωπικο θεμα με καποιον που σου κοκορευοταν οτι θα περασει σε καλυτερη σχολη απο εσενα στην επαρχια και μετα θα παρει μετεγγραφη για αθηνα. Χαλαρωσε και ηρεμησε. ο καθενας κανει τις επιλογες του. Εσυ επελεξες να μη φυγεις. Καποιοι ειχαν 5 μορια και ηταν σιγουροινοτι θα την παρουν και δηλωσαν και επαρχια. Και δεν ειναι ουτε πλαστο σεναριο ουτε φαντασιοπληξιες οτι απο τοτε που βγηκε ο συγκεκριμενος νομος για μετεγγραφες εφαρμοζεται με τον ιδιο τροπο, τα 5αρια την παιρνουν. Φετος ελεγαν οτι ισχυουν τα ιδια. Και παρα πολλα παιδια εκαναν μηχανογραφικο εμπιστευομενπι οτι ισχυουν τα ιδια. οφειλαν να το πουν πιο πριν, οχι να αιφνιδιασουν παιδια κ γονεις στις 26/11

      Διαγραφή
    3. Ειμαι ήρεμος και αρκετά χαλαρός που δεν έφυγα από την Αθήνα, και δεν βρέθηκα στην δύσκολη θέση όπως κάποιον άλλον ανθρώπων να εγκαταλείψουν τις σπουδές τους...Κατά τα άλλα, βέβαια θα ήταν πολύ άδικο για εμάς που είχαμε και εμείς 5 ή 4 μόρια και επειδή δεν γνωρίζαμε όλη αυτή την διαδικασία να δηλώναμε μόνο Αθήνα ενώ άλλοι να έπαιρναν μετεγγραφή και να ερχόντουσαν και αυτή Αθήνα αλλα σε καλύτερη σχολή!!! Εγω προσωπικά δεν είχα διαβάσει κάποιο άρθρο που να λέει ότι θα ικανοποιηθούν όλα τα 5αρια και μάλλον σε καλό μου βγήκε!!!Και ακόμη δηλαδή δεν το εχω διαβάσει, γιατί ο υπουργούς δεν είπε κάτι τέτοιο!! Η μιση Ελλάδα της κρίσης ειχε 5αρι!!! Τι σημαίνει ότι όλοι θα έρθουν στην Αθήνα;;Και κάθε χρόνο θα γίνονται και περισσότερες αιτήσεις..Κανένας δεν εγγυήθηκε τίποτα ακόμα και για τα 6αρια. Κακώς βασιστήκατε στα περσινά δεδομένα γιατί οι αιτήσεις αυξήθηκαν και το κράτος αναγκάστηκε να πάρει όσους ειχε προβλέψει να πάρει...γι'αυτό έμειναν κάποια 5αρια απέξω.

      Διαγραφή
    4. Μηπως βρε φιλε εισαι κολλητος του Τσιπρα?Για αυτό μιλας ετσι?Γιατι τα παιδια των πολυτεκνων δεν εχουν προτεραιοτητα για μετεγγραφες?

      Διαγραφή
    5. Αν θες να ξέρεις ειμαι Νεοδημοκράτης...!!! Ασφαλώς και οι πολύτεκνοι δεν έχουν προτεραιότητα και ούτε πρέπει!!! Δηλαδή μια φτωχη οικογένεια με 1 παιδί έχει λιγότερη ανάγκη από μια πλούσια πολύτεκνοι???Απορώ με την λογική σας..Τεσπα εμένα άλλο ήταν το θέμα μου.Δεν έχω σκοπό να μαλώσω διαδικτυακά.Μακαρι όσοι το έχετε ανάγκη να βρεθεί η λύση για το πρόβλημα σας, ακόμη και ας μην πάρετε μετεγγραφή! Έχει ο Θεός για όλους σας!!!

      Διαγραφή
    6. Οι Πολύτεκνοι είναι και πλούσιοι θα τρελαθώ στο τέλος!!!!
      Για να έχομε 5 και 6 μόρια πάει να πεί ότι εχομε ανάγκη την μετεγγραφή!!!!!!!
      Πιστεύω να δικαιωθούμε γιατί αλλιως θα μας βρει αντιμέτωπους ολους μας το υπουργειο Παιδείας!!!!!

      Διαγραφή
  2. ΜΠΡΑΒΟ ΣΤΟ SITE !!! που στεκεται στο πλευρο των παιδιων που αδικηθηκαν και δεν πηραν την μετεγγραφη ενω διεθεταν 5 μορια.

    ΜΠΡΑΒΟ που βοηθαει να ακουστει η φωνη τους, οταν το υπουργειο προσπαθει να "πνιξει" αυτο το σκανδαλο που διεπραξε ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. οπωσδηποτε θα παμε στην πορεια ολοι εμεισ οι γονεισ με τα παιδια μασ που βασιστηκαμε στη βαση πεντε μοριων για δεκτεσ ενστασεισ μετεγραφων

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. https://www.facebook.com/events/202336860311616/

    Μπητε ολοι εδω .... Δηλωστε συμμετοχη στην διαδηλωση .. Αφορα παιδια και γονεις ΜΟΝΟ ..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Με τις κατ εξαιρεση τι γινεται?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Τι έγινε στη διαδήλωση διαμαρτυρίας φοιτητών στο υπουργείο Παιδείας για τις Μετεγγραφές Φοιτητών έτους 2017 - Αναλυτικές πληροφορίες

    https://panelladikes24.blogspot.gr/2017/12/2017_42.html

    ΑπάντησηΔιαγραφή