Πέμπτη 9 Νοεμβρίου 2017

Άρχισε η υποβολή δικαιολογητικών για την ολοκλήρωση των Μετεγγραφών Φοιτητών 2017

Αποτέλεσμα εικόνας για Άρχισε η υποβολή δικαιολογητικών για την ολοκλήρωση των Μετεγγραφών Φοιτητών 2017Το panelladikes24 ενημερώνει ότι οι Γραμματείες των Σχολών/Τμημάτων ΑΕΙ που θα υποδεχτούν τους μετεγγραφόμενους φοιτητές μέσω του ηλεκτρονικού συστήματος μετεγγραφών, κατά το ακαδημαϊκό έτος 2017-2018, ανακοινώνουν τις προθεσμίες (σε κάποιες αναμένεται η σχετική ανακοίνωση) εντός των οποίων υποβάλλονται τα σχετικά δικαιολογητικά που ορίζει η εγκύκλιος.

Σημαντικές παρατηρήσεις

- Οι Γραμματείες των Σχολών/Τμημάτων υποδοχής κατόπιν του ελέγχου των δικαιολογητικών, ενημερώνουν τον υποψήφιο σχετικά με την αποδοχή ή την απόρριψη της μετεγγραφής του. 

- Σε περίπτωση αποδοχής της μετεγγραφής του ο αιτών αιτείται τη διαγραφή του από τη Σχολή/Τμήμα προέλευσης και την ολοκλήρωση της εγγραφής του στο Τμήμα υποδοχής. 

- Οι μετεγγραφόμενοι φοιτητές μπορούν να κάνουν χρήση των διατάξεων του άρθρου 35 του Ν. 4115/13 (Α΄ 24) που αφορούν στην αναγνώριση μαθημάτων.

Για τις προθεσμίες και περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να απευθυνθείτε στις Γραμματείες των Τμημάτων υποδοχής (ιστοσελίδα, τηλέφωνο)

Δείτε επίσης:




Δείτε εδώ όλα τα νέα για τις Μετεγγραφές Φοιτητών.



Για την μερική ή ολική αναπαραγωγή της είδησης από άλλες ιστοσελίδες είναι απαραίτητη η χρήση του συνδέσμου παραπομπής προς το άρθρο του panelladikes24.


3 σχόλια:

  1. Δηλαδή εγώ που πήρα μεταγραφή στην 2η επιλογή και έχω κάνει ενσταση(5 μορια) για την πρώτη επιλογή, δεν χάνω την σχολή της 2ης επιλογής

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αφου πηρατε την μεταγραφη στην 2η επιλογή όλα καλα,θα μετεγγραφείτε στην σχολη της 2η επιλογης,εαν δεν περασει η ενσταση που κανατε.

      Διαγραφή
  2. Εγω δεν πηρα την μετεγγραφη γιατι ειχα 5 μορια και βαθμο εισαγωγης 13060 μορια.Εκανα ενσταση είμαι τεκνο τριτεκνης οικογενειας εχω ελπιδες να γινει δεκτη η ενσταση?
    Παρακαλω απαντηστε μου, μηπως ξερετε ποτε θα βγουν τα αποτελέσματα?

    ΑπάντησηΔιαγραφή