Πέμπτη 26 Οκτωβρίου 2017

Το panelladikes24 για την εισαγωγή στο Λιμενικό Σώμα μέσω Πανελλαδικών Εξετάσεων

Μετά από πολλά ερωτήματα αναγνωστών του panelladikes24 σχετικά με την εισαγωγή σπουδαστών στις Σχολές του Λιμενικού Σώματος μέσω των Πανελλαδικών Εξετάσεων σας ενημερώνουμε για τα εξής:

- δεν έχει υπάρξει ακόμα καμία νέα νομοθετική πρωτοβουλία προς τη συγκεκριμένη κατεύθυνση,

- ο υπουργός Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής κ. Παναγιώτης Κουρουμπλής προ δύο μηνών είχε αναφέρει ότι το υπουργείο φιλοδοξεί να καταθέσει στη Βουλή ένα πολυνομοσχέδιο με το οποίο να θεσμοθετείται η εισαγωγή στις παραγωγικές Σχολές του Λιμενικού Σώματος, μέσω πανελλαδικών εξετάσεων, από το ακαδημαϊκό έτος 2018-2019,

- υπενθυμίζεται ότι παλαιότερα είχε τεθεί σχετική ρύθμιση σε νομοσχέδιο του υπουργείου, προς διαβούλευση χωρίς ωστόσο στη συνέχεια να προωθηθεί στη Βουλή προς ψήφιση.

Επιπλέον, επισημαίνουμε ότι:

- έγινε πρόσφατα τελετή ορκωμοσίας εκατόν ενός (101) νέων Δοκίμων Λιμενοφυλάκων (όλοι άνδρες) της ΜΘ’ εκπαιδευτικής σειράς, κατηγορίας Ειδικών Δυνάμεων, προερχομένων από τον πίνακα επιλαχόντων του διαγωνισμού κατάταξης Δοκίμων Λιμενοφυλάκων έτους 2015.

- κατά τη διάρκεια της συγκεκριμένης τελετής ο αρμόδιος υπουργός κ. Κουρουμπλής δεν έκανε καμία αναφορά στο θέμα εισαγωγής σπουδαστών στις Σχολές του Λιμενικού Σώματος μέσω των Πανελλαδικών Εξετάσεων.

Το panelladikes24 παρακολουθεί το θέμα και θα ενημερώσει για κάθε νέα εξέλιξη.

Δείτε επίσης: 



Δείτε εδώ όλα τα νέα για την εισαγωγή σπουδαστών στο Λιμενικό Σώμα μέσω των Πανελλαδικών Εξετάσεων.



Για την μερική ή ολική αναπαραγωγή της είδησης από άλλες ιστοσελίδες είναι απαραίτητη η χρήση του συνδέσμου παραπομπής προς το άρθρο του panelladikes24.


3 σχόλια:

  1. Μάγκες το λιμενικο δεν θα μπει ποτέ! Από το Φεβρουάριο έχει τελειώσει η δημόσια διαβούλευση και δεν ψηφίστηκε ποτέ!!! Ούτε πρόκειται..... Δυστυχώς έτσι είναι τα πράγματα στην Ελλάδα. Πολλοί κωλοφαρδοι αυτοί οι 101 με απολυτηρια 11 από επαλ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Οντως δεν θα το βαλουν ποτε. Και εγω απο επαλ ειμαι και εχω απολυτηριο με βαθμο 17... επομενως δεν θα περναγα.Μεσω πανελληνιων ομως θα ειχα περισσοτερες πιθανοτητες γτ φετος ειχα 18998 μορια. Ενω συμμαθητες μου με 19αρια ουτε 15 δεν εγραψαν.
      Αυτο που θελω να πω ειναι οτι δεν ειναι αξιοκρατικο ουτε και δικαιο το να μπαινει κανεις σε τετοιες σχολες με απολυτηριο.Τεσπα...

      Διαγραφή
  2. Μόνο στο panelladikes24 - Δείτε τη ρύθμιση για την εισαγωγή σπουδαστών στις Σχολές του Λιμενικού Σώματος μέσω των Πανελλαδικών Εξετάσεων

    https://panelladikes24.blogspot.gr/2017/11/panelladikes24.html

    ΑπάντησηΔιαγραφή