Πέμπτη 7 Σεπτεμβρίου 2017

Ειδικότητες στα Δ.ΙΕΚ Υπουργείου Υγείας - Αναμένεται η προκήρυξη για την υποβολή των αιτήσεων

Αποτέλεσμα εικόνας για Ειδικότητες στα Δ.ΙΕΚ Υπουργείου Υγείας - Αναμένεται η προκήρυξη για την υποβολή των αιτήσεωνΔημοσιεύτηκε στο ΦΕΚ Β΄ 2939/2017 η Υ.Α. στην οποία αναφέρονται τα Δημόσια Ινστιτούτα Επαγγελματικής Κατάρτισης (Δ.Ι.Ε.Κ) του ν. 4186/2013, αρμοδιότητας Υπουργείου Υγείας, που θα λειτουργήσουν για την εκπαιδευτική περίοδο 2017-2018 στις ειδικότητες Βοηθός Νοσηλευτικής - Γενικής Νοσηλείας, Τραυματολογίας, Χειρουργείου, ΜΕΘ, Ατόμων με Ειδικές Παθήσεις.

Σημαντικές σημειώσεις

- Τα Δ.Ι.Ε.Κ. θα λειτουργήσουν εφόσον συγκεντρώσουν ικανό αριθμό εγγραφών. 

- Οι αιτήσεις για την επιλογή των υποψηφίων καταρτιζομένων θα γίνουν εντός Σεπτεμβρίου, στο Δ.Ι.Ε.Κ. όπου επιθυμούν να φοιτήσουν, μετά από σχετική προκήρυξη του Υπουργείου Υγείας.

- Την ίδια χρονική περίοδο θα γίνουν δεκτές αιτήσεις κατατάξεων από αποφοίτους ΕΠΑ.Λ., ΕΠΑ.Σ., Τ.Ε.Ε.Β’ κύκλου, Τ.Ε.Λ., εξειδίκευση ΕΠΛ συναφών ειδικοτήτων σύμφωνα με την κείμενη νομοθεσία, για το Γ’ εξάμηνο σπουδών. Δικαίωμα αίτησης για κατάταξη έχουν και οι καταρτιζόμενοι καθώς και οι απόφοιτοι συναφών ειδικοτήτων των Ι.Ε.Κ.


Το panelladikes24 θα ενημερώσει για οποιαδήποτε εξέλιξη.

Δείτε εδώ όλα τα νέα για την εισαγωγή σπουδαστών στα ΙΕΚ.



Για την μερική ή ολική αναπαραγωγή της είδησης από άλλες ιστοσελίδες είναι απαραίτητη η χρήση του συνδέσμου παραπομπής προς το άρθρο του panelladikes24.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου