Τρίτη 5 Σεπτεμβρίου 2017

Δεν έχει ανακοινωθεί η εξεταστέα ύλη για τα μαθήματα που θα εξεταστούν οι υποψήφιοι ΕΠΑΛ στις Πανελλαδικές 2018

Αποτέλεσμα εικόνας για Δεν έχει ανακοινωθεί η εξεταστέα ύλη για τα μαθήματα που θα εξεταστούν οι υποψήφιοι ΕΠΑΛ στις Πανελλαδικές 2018Τι χρονικά περιθώρια υπάρχουν 

Η εξεταστέα ύλη των Πανελλαδικών Εξετάσεων των ΕΠΑΛ για εισαγωγή σε σχολές και τμήματα της τριτοβάθμιας εκπαίδευσης είναι μέρος της διδακτέας ύλης των πανελλαδικώς εξεταζόμενων μαθημάτων στα ΕΠΑΛ και είναι κοινή για όλα τα ΕΠΑΛ. 

Με απόφαση του Υπουργού Παιδείας, Έρευνας και Θρησκευμάτων ύστερα από εισήγηση του Ινστιτούτου Εκπαιδευτικής Πολιτικής η εξεταστέα και διδακτέα ύλη καθορίζονται το αργότερο έως τα τέλη Σεπτεμβρίου.

Ωστόσο, μπορείτε να δείτε στους συνδέσμους που ακολουθούν τα εξεταζόμενα μαθήματα ανά ειδικότητα και την εξεταστέα ύλη για τις Πανελλαδικές Εξετάσεις έτους 2017.


Εξεταστέα ύλη Πανελλαδικών Εξετάσεων Γ΄ τάξης Ημερήσιων και Δ΄ τάξης Εσπερινών ΕΠΑ.Λ. 2016-2017

Δείτε επίσης:

Εξεταστέα ύλη για τις Πανελλαδικές Εξετάσεις Ημερησίων ΓΕΛ έτους 2018

Εξεταστέα ύλη για τις Πανελλαδικές Εξετάσεις Εσπερινών ΓΕΛ έτους 2018

panelladikes24 - panelladikes24 στο facebook


Για την μερική ή ολική αναπαραγωγή της είδησης από ηλεκτρονικά ή έντυπα μέσα είναι απαραίτητη η χρήση του συνδέσμου παραπομπής προς το άρθρο του panelladikes24.


2 σχόλια:

  1. Ξερει κανεις αν θα υπαρχουν θεσεις στα ΑΕΙ με το 10% ;Διοτι σε καθε πολη καθε ΑΕΙ μπορει να εχει 1-3 θεσεις.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Πανελλαδικές Εξετάσεις 2018 - Νέα απόφαση για τα μαθήματα που θα εξεταστούν οι υποψήφιοι ΕΠΑΛ - Αναμονή για τη δημοσίευση της εξεταστέας ύλης

    https://panelladikes24.blogspot.gr/2017/09/2018_28.html

    ΑπάντησηΔιαγραφή