Τετάρτη 5 Ιουλίου 2017

Σε λειτουργία και πάλι η εφαρμογή για το Μηχανογραφικό Δελτίο 2017 - Διαθέσιμη η δυνατότητα για οριστικοποίηση του Μ.Δ.

Αποτέλεσμα εικόνας για η εφαρμογή για το Μηχανογραφικό Δελτίο 2017 - Διαθέσιμη η δυνατότητα για οριστικοποίηση του Μ.Δ.Νωρίτερα, σας είχαμε ενημερώσει ότι λόγω προγραμματισμένων εργασιών η εφαρμογή του Ηλεκτρονικού Μηχανογραφικού Δελτίου θα παραμείνει εκτός λειτουργίας σήμερα Τετάρτη 5/7/2017. Δείτε εδώ τη σχετική ανάρτηση.

Όμως, οι εργασίες ολοκληρώθηκαν νωρίτερα και πλέον είναι διαθέσιμη και πάλι στους υποψηφίους. Μάλιστα υπάρχει και η δυνατότητα για Οριστικοποίηση του Μ.Δ. 

Δείτε παρακάτω συγκεκριμένες πληροφορίες για τη διαδικασία Οριστικοποίησης του Μ.Δ.

Μέχρι και την Παρασκευή 14-07-2017, οι υποψήφιοι ΓΕΛ και ΕΠΑΛ μπορούν να υποβάλουν ηλεκτρονικά το Μηχανογραφικό Δελτίο (Μ.Δ.). Υπενθυμίζεται ότι, όσοι δεν έχουν λάβει ήδη κωδικό ασφαλείας, μπορούν να απευθυνθείτε στο Λύκειό τους για να εκδώσουν κωδικό.

Στο σύστημα έχει ενεργοποιηθεί και η διαδικασία της Οριστικοποίησης. Με την Οριστικοποίηση, το Μηχανογραφικό Δελτίο αποκτά πλέον μοναδικό αριθμό πρωτοκόλλου και θα πρέπει να το εκτυπώσετε ή/και να το αποθηκεύσετε στον υπολογιστή σας.

Τέλος, υπενθυμίζεται ότι μέσα στην προθεσμία υποβολής, οι υποψήφιοι έχουν δικαίωμα αναίρεσης της οριστικοποίησης του Μηχανογραφικού Δελτίου.

Πατήστε εδώ για να δείτε όλα τα νέα για την υποβολή του Μ.Δ.



Για την μερική ή ολική αναπαραγωγή της είδησης από άλλες ιστοσελίδες είναι απαραίτητη η χρήση του συνδέσμου παραπομπής προς το άρθρο του panelladikes24.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου