Τετάρτη 5 Ιουλίου 2017

Τι πρέπει να γνωρίζετε για τις Μετεγγραφές Φοιτητών 2017-2018

Αποτέλεσμα εικόνας για Μετεγγραφές Φοιτητών 2017-2018 κριτηρια μορια βασεις δικαιουχοι αντιστοιχιες αποτελεσματαΈνας σημαντικός παράγοντας που επηρεάζει την συμπλήρωση του Μηχανογραφικού Δελτίου είναι οι μετεγγραφές φοιτητών. Κάθε χρόνο χιλιάδες φοιτητές καταθέτουν αίτηση για μετεγγραφή σε αντίστοιχη σχολή σε άλλη πόλη.

Τι πρέπει να γνωρίζουν οι υποψήφιοι ΓΕΛ και ΕΠΑΛ πριν οριστικοποιήσουν το Μηχανογραφικό Δελτίο 2017

- Οι μετεγγραφές φοιτητών γίνονται με μοριοδότηση κοινωνικών και οικονομικών κριτηρίων. Δείτε εδώ την περσινή Υ.Α. όπου μπορείτε τα κριτήρια που μοριοδοτούνται.

- Οι μετεγγραφές φοιτητών θα γίνουν σύμφωνα με την Υ.Α. που καθορίζει την αντιστοιχία των Τμημάτων, Εισαγωγικών Κατευθύνσεων και Προγραμμάτων Σπουδών των Α.Ε.Ι. και των Ανώτατων Εκκλησιαστικών Ακαδημιών, για τις μετεγγραφές του ακαδημαϊκού έτους 2017-2018. Δείτε εδώ.

- Όπως έχουμε ενημερώσει και παλαιότερα, το υπουργείο Παιδείας μελετά την αναμόρφωση των κριτηρίων των μετεγγραφών, ώστε να μην εμποδίζεται η μετεγγραφή των φοιτητών/τριών που το έχουν περισσότερο ανάγκη. Όμως, ακόμα δεν έχει υπάρξει κάποια εξέλιξη στο συγκεκριμένο θέμα.

Το panelladikes24 παρακολουθεί το θέμα και θα ενημερώσει για οποιαδήποτε εξέλιξη.

Πατήστε εδώ για να βλέπετε τις εξελίξεις για τις μετεγγραφές φοιτητών.



Για την μερική ή ολική αναπαραγωγή της είδησης από άλλες ιστοσελίδες είναι απαραίτητη η χρήση του συνδέσμου παραπομπής προς το άρθρο του panelladikes24


3 σχόλια:

  1. Υπάρχει καμία εξέλιξη στο αν θα αλλάξουν τα κριτήρια μετεγγραφών;;;;;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Μακάρι να αλλάξουν, δεν μπορεί οι ελεύθεροι επαγγελματίες, αγρότες να μην τα δηλώνουν όλα, κι εμείς οι ίδ.υπαλληλοι να μην μπορούμε να πάρουμε μετεγγραφη για το παιδί μας. Αυτό να δούνε, όπως επίσης κ τους αιωνιους φοιτητές που κρατάνε θέσεις στα πανεπιστήμια. Αντε γιατί φτάνει!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Μακάρι να αλλάξουν, δεν μπορεί οι ελεύθεροι επαγγελματίες, αγρότες να μην τα δηλώνουν όλα, κι εμείς οι ίδ.υπαλληλοι να μην μπορούμε να πάρουμε μετεγγραφη για το παιδί μας. Αυτό να δούνε, όπως επίσης κ τους αιωνιους φοιτητές που κρατάνε θέσεις στα πανεπιστήμια. Αντε γιατί φτάνει!

    ΑπάντησηΔιαγραφή