Παρασκευή 2 Ιουνίου 2017

Τι πρέπει να φέρουν μαζί τους οι υποψήφιοι κατά τις μέρες εξέτασης - Τι δεν επιτρέπεται - Σημαντικά στοιχεία

Αποτέλεσμα εικόνας για Τι πρέπει να φέρουν μαζί τους οι υποψήφιοι κατά τις μέρες εξέτασης - Τι δεν επιτρέπεται - Σημαντικά στοιχείαTo panelladikes24 παρουσιάζει μερικά βασικά στοιχεία που πρέπει να γνωρίζουν οι υποψήφιοι των Πανελλαδικών Εξετάσεων 2017 προσερχόμενοι στις αίθουσες αλλά και κατά τη διάρκεια εξέτασης.

- Οι υποψήφιοι γίνονται δεκτοί στις εξετάσεις με βασικό αποδεικτικό στοιχείο το Δελτίο εξεταζομένου και δεν είναι απαραίτητο να έχουν άλλο αποδεικτικό στοιχείο (ταυτότητα ή διαβατήριο). 

- Οι υποψήφιοι επιτρέπεται να φέρουν μαζί τους ΜΟΝΟ στυλό (μαύρο ή μπλέ) ανεξίτηλης μελάνης, μολύβι, γομολάστιχα, γεωμετρικά όργανα και μπουκαλάκι με νερό ή αναψυκτικό. ΤΟ ΜΟΛΥΒΙ γενικά ΔΕΝ επιτρέπεται στις απαντήσεις, παρά ΜΟΝΟ αν το διευκρινίζουν οι οδηγίες των θεμάτων. 

- Οι υποψήφιοι ΔΕΝ επιτρέπεται να έχουν μαζί τους βιβλία, σημειώσεις, κινητά τηλέφωνα (ακόμα και αν τα έχουν απενεργοποιήσει), διορθωτικό υγρό, υπολογιστικές μηχανές, ηλεκτρονικά μέσα μετάδοσης πληροφοριών, άλλα αντικείμενα ή οτιδήποτε θα μπορούσε να θεωρηθεί ότι δολιεύεται τις εξετάσεις.

- Τονίζεται ότι η κατοχή κινητού (έστω και απενεργοποιημένου) μέσα στην αίθουσα συνιστά επαρκή λόγο μηδενισμού τους. 

- Τα τελευταία φύλλα του τετραδίου μπορεί να χρησιμοποιηθούν από τον υποψήφιο ως πρόχειρο, αφού αναγράψει σαφώς την ένδειξη ΠΡΟΧΕΙΡΟ σε όσες σελίδες χρησιμοποιήσει ως πρόχειρες, οι οποίες δεν βαθμολογούνται σε καμία περίπτωση. 

- Οι επιτηρητές ΔΕΝ επιτρέπεται να δίνουν από μόνοι τους οδηγίες, διευκρινίσεις ή υποδείξεις για τα θέματα στους διαγωνιζόμενους.

Δείτε περισσότερες και πιο αναλυτικές πληροφορίες στο σύνδεσμο που ακολουθεί




Για την μερική ή ολική αναπαραγωγή της είδησης από ηλεκτρονικά ή έντυπα μέσα είναι απαραίτητη η χρήση του συνδέσμου παραπομπής προς το άρθρο του panelladikes24.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου