Τετάρτη 21 Ιουνίου 2017

Πανελλαδικές Εξετάσεις 2017 - Από αύριο η εξέταση των ειδικών μαθημάτων - Σημαντικές πληροφορίες

Αποτέλεσμα εικόνας για Πανελλαδικές Εξετάσεις 2017 - Από αύριο η εξέταση των ειδικών μαθημάτων - Σημαντικές πληροφορίεςΑύριο είναι η πρώτη μέρα εξέτασης των ειδικών μαθημάτων στις Πανελλαδικές Εξετάσεις 2017 με τους υποψήφιους που έχουν δηλώσει εξέταση στο μάθημα των Αγγλικών να εξετάζονται πρώτοι. Η εξέταση των ειδικών μαθημάτων ολοκληρώνεται στις 30 Ιουνίου.

Το panelladikes24, όπως και στις Πανελλαδικές Εξετάσεις των μαθημάτων ΓΕΛ και ΕΠΑΛ, έτσι και στα ειδικά μαθήματα θα δημοσιεύσει τα θέματα και προτεινόμενες απαντήσεις μέσα από τη σελίδα Πανελλαδικές Εξετάσεις στα Ειδικά Μαθήματα 2017 - Θέματα, προτεινόμενες απαντήσεις και σχόλια.

Υπενθυμίζεται ότι για τις Σχολές/Τμήματα που απαιτείται εξέταση σε ειδικά μαθήματα, η επιτυχής εξέταση σε αυτά (βαθμολογική βάση το 10 με άριστα το 20) είναι απαραίτητη προϋπόθεση.

Ευχόμαστε καλή επιτυχία σε όλους τους υποψήφιους.

Δείτε στους συνδέσμους που ακολουθούν το πρόγραμμα εξέτασης των ειδικών μαθημάτων, τα εξεταστικά κέντρα, οδηγίες προς τους υποψήφιους και τις σχολές που απαιτούν εξέταση σε ειδικό μάθημα.





Για την μερική ή ολική αναπαραγωγή της είδησης από άλλες ιστοσελίδες είναι απαραίτητη η χρήση του συνδέσμου παραπομπής προς το άρθρο του panelladikes24.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου