Πέμπτη, 20 Ιουλίου 2017

Αποτελέσματα ΠΚΕ Στρατιωτικών Σχολών 2017 - Συνεχής ενημέρωση - Ελεύθερος σχολιασμός

Αποτέλεσμα εικόνας για Αποτελέσματα ΠΚΕ Στρατιωτικών Σχολών 2017Το panelladikes24 μέσα από αυτή την ανάρτηση θα παρουσιάζει τα αποτελέσματα των ΠΚΕ Στρατιωτικών Σχολών 2017.

Σημειώνεται ότι η ενημέρωση θα είναι καθημερινή.

ΣΣΕ     ΣΣΑΣ     ΣΑΝ     ΣΝΔ     

ΠΟΛΕΜΙΚΗ ΑΕΡΟΠΟΡΙΑ     ΣΜΥΝ

Επίσης, στο τέλος της ανάρτησης και στην περιοχή των σχολίων, μπορείτε να αφήσετε ελεύθερα τα σχόλια σας και οποιαδήποτε επισήμανση σχετικά με τη διαδικασία εισαγωγής σπουδαστών στις Στρατιωτικές Σχολές έτους 2017.

Δείτε εδώ όλα τα νέα για τις Στρατιωτικές Σχολές.

panelladikes24 - panelladikes24 στο facebook


Για την μερική ή ολική αναπαραγωγή της είδησης από ηλεκτρονικά ή έντυπα μέσα είναι απαραίτητη η χρήση του συνδέσμου παραπομπής προς το άρθρο του panelladikes24.14 σχόλια:

 1. παιδια να ρωτησω κατι.Αν δηλωσω ΣΝΔ και μετα Σμυν και δε περασω αλλα ειμαι η επομενη στη σειρα για τους επιλαχοντες στη σμυν, θα με ειδοποιησουν και ας την εχω βαλει σα δευτερη επιλογη??

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 2. Γιατι η σμυ δεν βγαζει αποτελεσματα?

  ΑπάντησηΔιαγραφή
  Απαντήσεις
  1. Στη Σχολή εξετάστηκαν 508 από τους 1159 υποψήφιους οι οποίοι είχαν δηλώσει τη Σχολή Μονίμων Υπαξιωματικών ως «πρώτη προτίμηση» στην αίτησή τους.

   Διαγραφή
  2. Στη Σχολή εξετάστηκαν 508 από τους 1159 υποψήφιους οι οποίοι είχαν δηλώσει τη Σχολή Μονίμων Υπαξιωματικών ως «πρώτη προτίμηση» στην αίτησή τους.

   Διαγραφή
 3. Δεν βγαζει?Τι εννοεις?

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 4. Που δημοσιευονται?

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 5. Καλησπέρα παιδιά,
  είμαι υποψήφιος με 10% από το 2015 για Στρατιωτικές Σχολές. Λόγω του μικρού αριθμού θέσεων, υπάρχουν άλλα παιδιά που να ανήκουν στην ίδια κατηγορία να ανταλλάξουμε λίγο απόψεις προκειμένου να γνωρίζουμε καλύτερα που περίπου θα κυμανθούν οι βάσεις.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
  Απαντήσεις
  1. Καλημερα.Ποσα μορια εχεις ?Ποσοι-ες διναν μαζι με σενα και τι μορια ειχαν?

   Διαγραφή
  2. Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από τον συντάκτη.

   Διαγραφή
  3. Εγώ έδινα στη ΣΣΑΣ και ενδιαφέρομαι για ΣΜΥΑ-ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΚΗ ΚΑΤΕΥΘ., ΣΜΥΑ-ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΙΑΚΗ ΚΑΤΕΥΘ., ΣΜΥΑ-ΔΙΟΙΚ.-ΕΦΟΔ. ΚΑΤΕΥΘΥΝΣΗ. Έχω 16794 στο 2ο 4ο πεδίο και 17815 5ο.

   Διαγραφή
 6. Η Σ.Μ.Υ δεν βγαζει αποτελεσματα?

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 7. Η Σ.Μ.Υ που ανακοινώνει τα αποτελέσματα;

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 8. Η σμυ δεν τα ανακοινωνει τα αποτελέσματά της

  ΑπάντησηΔιαγραφή