Τετάρτη, 17 Μαΐου 2017

ΠΚΕ στις Στρατιωτικές Σχολές - Βεβαίωση και για Αστυνομικές και Πυροσβεστικές Σχολές

Αποτέλεσμα εικόνας για ΠΚΕ στις Στρατιωτικές Σχολές - Βεβαίωση και για Αστυνομικές και Πυροσβεστικές ΣχολέςΜετά από ερωτήματα αναγνωστών του panelladikes24 σχετικά με τις ΠΚΕ των υποψηφίων για Στρατιωτικές, Αστυνομικές και Πυροσβεστικές Σχολές, σας διευκρινίζουμε ότι στην αίτηση για τις Στρατιωτικές Σχολές μπορείτε να κάνετε τα εξής:

- εάν έχετε σκοπό να δώσετε εξετάσεις για σχολές τις ΕΛ.ΑΣ ή του ΠΣ να επιλέξετε από το κυλιόμενο μενού ΝΑΙ, αντίστοιχα.

- εάν επιλεξέτε ΝΑΙ, τότε η σχολή εξέτασής σας, εφόσον κριθείς κατάλληλος για ΕΛ.ΑΣ ή ΠΣ, θα σας δώσει βεβαίωση συμμετοχής στις ΠΚΕ και ΙΚΑΝΟΤΗΤΑΣ, για χρήση από την ΕΛ.ΑΣ ή το ΠΣ, ώστε να μην υποβληθείς ξανά στις ίδιες εξετάσεις.

Τονίζεται ότι:

- η ΕΛ.ΑΣ και το ΠΣ εκδίδουν δικές τους προκηρύξεις, ανεξάρτητες από την προκήρυξη για τις Στρατιωτικές Σχολές και θα πρέπει να υποβάλετε αίτηση με βάση τα καθοριζόμενα σε αυτές.

- η Στρατιωτική Σχολή εξέτασής σας είναι αρμόδια να σας δώσει μόνο την παραπάνω βεβαίωση.

- απαραίτητη προϋπόθεση για να είσαι κατάλληλος για ΕΛ.ΑΣ ή ΠΣ, είναι να έχετε επιτύχει τα όρια των αθλητικών δοκιμασιών για ΣΣΕ/Οπλα, ΣΝΔ, ΣΙ/Ιπτάµενοι, ΣΜΥ/Όπλα.

Δείτε επίσης:Για την μερική ή ολική αναπαραγωγή της είδησης από άλλες ιστοσελίδες είναι απαραίτητη η χρήση του συνδέσμου παραπομπής προς το άρθρο του panelladikes24.


2 σχόλια:

  1. Με τις γιατρικές εξετάσεις και γνωματεύσεις τι γίνεται;Τα κάνουμε μια φορά;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. για Στρατιωτικές και για ΤΕΦΑΑ οι εξετάσεις μια φορά?

    ΑπάντησηΔιαγραφή