Τετάρτη 3 Μαΐου 2017

Σχολές Λιμενικού Σώματος και Πανελλαδικές Εξετάσεις - Επίσημη θέση του αρμόδιου υπουργείου

Αποτέλεσμα εικόνας για εισαγωγή μέσω των Πανελλαδικών Εξετάσεων στο Λιμενικό Σώμα προκηρυξη αθληματα αιτησεις επιστημονικα πεδιαΚανένα νέο στοιχείο σε σχέση με όσα είχε αναρτήσει το panelladikes24 πριν λίγες μέρες

Ένα σημαντικό θέμα που απασχόλησε πολλούς υποψήφιους των Πανελλαδικών Εξετάσεων κατά τη φετινή χρονιά ήταν η δυνατότητα εισαγωγής σπουδαστών στις Σχολές του Λιμενικού Σώματος μέσω των εισαγωγικών εξετάσεων.

Το panelladikes24 παρακολουθεί το θέμα και ενημερώνει με σχετικές αναρτήσεις για κάθε εξέλιξη.

Σημαντικά στοιχεία για να έχετε πλήρη ενημέρωση

- Σύμφωνα με τα ισχύοντα, η εισαγωγή στις Σχολές Λιμενικού Σώματος δε γίνεται μέσω των Πανελλαδικών Εξετάσεων.

- Το αρμόδιο υπουργείο Ναυτιλίας και Νησιωτικής πολιτικής έθεσε προ τριών μηνών σε δημόσια ηλεκτρονική διαβούλευση σχέδιο νόμου στο οποίο περιλαμβανόταν διάταξη που ρυθμίζει την εισαγωγή στις Σχολές του ΛΣ-ΕΛΑΚΤ με Πανελλήνιες Εξετάσεις από το ακαδημαϊκό έτος 2017-2018.

- Η επεξεργασία του συγκεκριμένου νομοσχεδίου είχε ξεκινήσει από την προηγούμενη πολιτική ηγεσία του υπουργείου. 

- Μετά την ολοκλήρωση της δημόσιας ηλεκτρονικής διαβούλευσης (στις 28 Φεβρουαρίου) για το συγκεκριμένο σχέδιο νόμου με τη σχετική ρύθμιση αναμένεται η κατάθεσή του στη Βουλή προς συζήτηση και ψήφιση.

- Ωστόσο, δεν υπάρχει κάποια εξέλιξη σχετικά με το σχέδιο νόμου ή τη συγκεκριμένη ρύθμιση ως τροπολογία σε κάποιο άλλο σχέδιο νόμου.

Δείτε την απάντηση του υπουργείου Ναυτιλίας και Νησιωτικής πολιτικής σε ερώτηση βουλευτή για το συγκεκριμένο θέμα, στην οποία περιγράφεται τι ισχύει αυτή τη στιγμή και τι αναμένεται για την εισαγωγή σπουδαστών στις Σχολές του Λιμενικού Σώματος.

Δείτε επίσης:

Έρχεται νομοσχέδιο για εισαγωγή στις Σχολές Λιμενικού Σώματος με Πανελλήνιες Εξετάσεις

Δείτε τις περσινές προκηρύξεις για Στρατιωτικές, Αστυνομικές, Πυροσβεστικές Σχολές και ΑΕΝ - Τι γίνεται με τις αντίστοιχες Λιμενικές

Από φέτος η εισαγωγή στις Σχολές του Λιμενικού Σώματος

Σχετικά με προκηρύξεις, αιτήσεις, ημερομηνίες ΠΚΕ και αριθμό εισακτέων για Στρατιωτικές Σχολές, Σχολές Αστυνομικής και Πυροσβεστικής Ακαδημίας, ΑΕΝ, Λιμενικό Σώμα έτους 2017

Καμία εξέλιξη στην εισαγωγή μέσω των Πανελλαδικών Εξετάσεων στο Λιμενικό Σώμα

panelladikes24 - panelladikes24 στο facebook


Για την μερική ή ολική αναπαραγωγή της είδησης από άλλες ιστοσελίδες είναι απαραίτητη η χρήση του συνδέσμου παραπομπής προς το άρθρο του panelladikes24.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου