Πέμπτη 25 Μαΐου 2017

Σπουδάζω στο Τμήμα Πληροφορικής και Τηλεματικής του Χαροκοπείου Πανεπιστημίου - Πληροφορίες

Αποτέλεσμα εικόνας για Τμήμα Πληροφορικής και Τηλεματικής του Χαροκοπείου ΠανεπιστημίουΤο Τμήμα Πληροφορικής και Τηλεματικής του Χαροκοπείου Πανεπιστημίου ιδρύθηκε το 2006 και έχει ως αποστολή την καλλιέργεια και την προαγωγή της επιστήμης της Πληροφορικής, πρωτίστως στο πεδίο των δικτυοκεντρικών πληροφοριακών συστημάτων και των προηγμένων ψηφικών υπηρεσιών. 

Για το σκοπό αυτό, ιδιαίτερη έμφαση δίδεται στους τομείς της τηλεματικής, οι οποίοι σχετίζονται με τις δικτυακές και διαδικτυακές τεχνολογίες (internet technologies). Οι τομείς αυτοί έχουν ποικίλες εφαρμογές, όπως στην εκπαίδευση (e-learning), στην οικονομία (e-business), στη δημόσια διοίκηση (e-government), στην υγεία (e-health), στις μεταφορές (advanced transportation systems).

Στο παγκόσμιο περιβάλλον της Κοινωνίας της Πληροφορίας και της Κοινωνίας της Γνώσης απαιτούνται στελέχη που μπορούν να διαχειρίζονται αποδοτικά τις τεχνολογίες που βασίζονται στο διαδίκτυο και τον παγκόσμιο ιστό για την ανάπτυξη σύνθετων πληροφοριακών συστημάτων και την υποστήριξη προηγμένων υπηρεσιών. Οι Πτυχιούχοι του Τμήματος, καταρτισμένοι με επιστημονική πληρότητα και έχοντας άμεση διασύνδεση με τα πεδία εφαρμογής της Πληροφορικής, έχουν τα εφόδια να ανταποκριθούν με πλήρη επάρκεια στις σύγχρονες απαιτήσεις.

Τα επαγγελματικά δικαιώματα των αποφοίτων του Τμήματος είναι αντίστοιχα με αυτά όλων των Πανεπιστημιακών Τμημάτων της χώρας στα αντικείμενα της Πληροφορικής και των Τηλεπικοινωνιών.

Δείτε 5 λόγους για να σπουδάσετε στο Τμήμα Πληροφορικής και Τηλεματικής του Χαροκοπείου Πανεπιστημίου (Αθήνα).



Για την μερική ή ολική αναπαραγωγή της είδησης από άλλες ιστοσελίδες είναι απαραίτητη η χρήση του συνδέσμου παραπομπής προς το άρθρο του panelladikes24.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου