Τετάρτη 17 Μαΐου 2017

Ανοιχτή Τηλεφωνική Γραμμή Υποστήριξης για τους Υποψήφιους των Πανελληνίων Εξετάσεων όλης της Κρήτης

Αποτέλεσμα εικόνας για Ανοιχτή Τηλεφωνική Γραμμή Υποστήριξης για τους Υποψήφιους των Πανελληνίων Εξετάσεων όλης της ΚρήτηςΣε μια συντονισμένη προσπάθεια ενδυνάμωσης των υποψηφίων των Πανελληνίων Εξετάσεων, η 7η Υγειονομική Περιφέρεια Κρήτης και η Περιφερειακή Διεύθυνση Εκπαίδευσης Κρήτης συνεργάζονται και ανακοινώνουν τη λειτουργία ανοιχτής τηλεφωνικής γραμμής ψυχολογικής υποστήριξης

Στη γραμμή, η οποία θα λειτουργεί από τη Δευτέρα 5 Ιουνίου 2017 έως και την Πέμπτη 15 Ιουνίου 2017 τις ώρες 08.00 - 22.00, ειδικοί Ψυχικής Υγείας θα βοηθούν τους μαθητές στη διαχείριση του άγχους που βιώνουν κατά την ιδιαίτερη αυτή ψυχοπιεστική περίοδο των Πανελληνίων Εξετάσεων.

Η ανοιχτή τηλεφωνική γραμμή θα λειτουργήσει για τους υποψηφίους όλης της Κρήτης με την υποστήριξη των δομών Ψυχικής Υγείας της 7ης Υ.ΠΕ. Κρήτης και του Συμβουλευτικού Σταθμού Νέων της Β/θμιας Εκπ/σης Ν. Ηρακλείου. Τα τηλέφωνα της ανοιχτής γραμμής είναι 2813 404469 και 2813 404470.

Η 7η Υγειονομική Περιφέρεια Κρήτης και η Περιφερειακή Διεύθυνση Εκπαίδευσης Κρήτης υλοποιούν, με αυτή τη δράση τους, ένα οραματικό σχέδιο για την υποστήριξη των μαθητών που δίνουν φέτος Πανελλήνιες, ενεργοποιώντας ομάδα Ειδικών Επιστημόνων Ψυχικής Υγείας, οι οποίοι θα είναι μαζί τους για να τους ακούσουν και να τους βοηθήσουν στην αντιμετώπιση του άγχους τους, στους αριθμούς τηλεφώνου, κατά τις ημέρες και ώρες που προαναφέρονται.

Τέλος, εύχονται σε όλους τους μαθητές, Καλή επιτυχία στις εξετάσεις τους! 



Για την μερική ή ολική αναπαραγωγή της είδησης από άλλες ιστοσελίδες είναι απαραίτητη η χρήση του συνδέσμου παραπομπής προς το άρθρο του panelladikes24.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου