Δευτέρα 8 Μαΐου 2017

Εγκύκλιος για το Δελτίο Εξεταζομένου Πανελλαδικών Εξετάσεων ΓΕΛ και ΕΠΑΛ 2017 - Θα διανεμηθούν έως τα μέσα Μαΐου

Αποτέλεσμα εικόνας για Εγκύκλιος για το Δελτίο Εξεταζομένου Πανελλαδικών Εξετάσεων ΓΕΛ και ΕΠΑΛ 2017 - Θα διανεμηθούν έως τα μέσα ΜαΐουΤο ΥΠΠΕΘ με σημερινή εγκύκλιο ενημερώνει για το δελτίο εξεταζομένων υποψηφίων ΓΕΛ και ΕΠΑΛ στις Πανελλαδικές Εξετάσεις 2017.

Αναλυτικά,

1) Δελτίο Εξεταζομένου Πανελλαδικών Εξετάσεων ΓΕΛ 2017

Το Δελτίο Εξεταζομένου θα εκτυπώνεται προσυμπληρωμένο από το ΠΣ myschool. Με το Δελτίο Εξεταζομένου πανελλαδικών εξετάσεων ΓΕΛ 2017, θα πρέπει να εφοδιαστούν από τα ΓΕΛ όλοι οι υποψήφιοι (μαθητές και απόφοιτοι) που δήλωσαν συμμετοχή στις Πανελλαδικές Εξετάσεις των Ημερήσιων ή Εσπερινών ΓΕΛ. 

Στο ΔΕΛΤΙΟ ΕΞΕΤΑΖΟΜΕΝΟΥ ΓΕΛ, εκτυπώνονται αυτόματα και τα 4 ή 5 εξεταζόμενα μαθήματα. 

Στο Δελτίο Εξεταζομένου υπάρχει η ένδειξη ΕΞΕΤΑΣΤΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ για τα 4 ή 5 πανελλαδικά μαθήματα, όπου θα αναγραφεί (είτε από την εφαρμογή είτε χειρόγραφα) το ΕΞΕΤΑΣΤΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ για τους υποψηφίους που εξετάζονται γραπτά ή το ΕΙΔΙΚΟ ΕΞΕΤΑΣΤΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ (ή Βαθμολογικό Κέντρο) για τους υποψηφίους που θα εξεταστούν προφορικά. Σε κάθε περίπτωση επισημαίνεται η αναγκαιότητα αναγραφής του ΕΞΕΤΑΣΤΙΚΟΥ ΚΕΝΤΡΟΥ σε όλα τα Δελτία, αφού έχουν οριστεί τα Εξεταστικά Κέντρα.

Στην ένδειξη ΕΙΔΙΚΑ ΜΑΘΗΜΑΤΑ θα εμφανίζονται προσυμπληρωμένα τα τυχόν ειδικά μαθήματα, στα οποία οι υποψήφιοι δήλωσαν στην Αίτηση-Δήλωση ότι επιθυμούν να εξεταστούν. 

Αφού εκτυπωθεί το Δελτίο εξεταζομένου και διπλωθεί στα δύο (η εμπρός όψη τα στοιχεία και η πίσω όψη τις οδηγίες), αν υπάρχει η δυνατότητα, καλό είναι να πλαστικοποιηθεί και να χορηγηθεί στους υποψηφίους. 

Τα δελτία εξεταζομένου θα χρησιμοποιηθούν ως αποδεικτικά της ταυτότητας των κατόχων τους που συμμετέχουν στις Πανελλαδικές Εξετάσεις καθώς και στις εξετάσεις των ειδικών μαθημάτων το τρέχον σχολικό έτος. 

Τα δελτία εξεταζομένου πρέπει να διανεμηθούν στους δικαιούχους μέχρι μέσα Μαΐου 2017.

2) Δελτίο Εξεταζομένου Πανελλαδικών Εξετάσεων ΕΠΑΛ 2017

Το Δελτίο Εξεταζομένου των υποψηφίων ΕΠΑΛ θα εκτυπώνεται προσυμπληρωμένο από το ΠΣ myschool. Με το «Δελτίο Εξεταζομένου Πανελλαδικών Εξετάσεων ΕΠΑΛ 2017» θα πρέπει να εφοδιαστούν από τα ΕΠΑΛ όλοι οι υποψήφιοι ημερησίων και εσπερινών ΕΠΑΛ, που δήλωσαν συμμετοχή στις Πανελλαδικές Εξετάσεις των ΕΠΑΛ. 

Στα Δελτία Εξεταζομένου θα συμπληρωθούν είτε από την εφαρμογή είτε χειρόγραφα οι ενδείξεις: «ΕΞΕΤΑΣΤΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ…» . όπου θα αναγραφεί χειρόγραφα το ΕΞΕΤΑΣΤΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ για τους υποψηφίους που εξετάζονται γραπτά ή το ΕΙΔΙΚΟ ΕΞΕΤΑΣΤΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ (ή Βαθμολογικό Κέντρο) για τους υποψηφίους που θα εξεταστούν προφορικά. Σε κάθε περίπτωση επισημαίνεται η αναγκαιότητα αναγραφής του ΕΞΕΤΑΣΤΙΚΟΥ ΚΕΝΤΡΟΥ σε όλα τα Δελτία, αφού έχουν οριστεί τα Εξεταστικά Κέντρα. 

Σας εφιστούμε την προσοχή ότι η ένδειξη με τα «ΜΑΘΗΜΑΤΑ ΕΙΔΙΚΟΤΗΤΑΣ» εμφανίζεται στη δεξιά πλευρά του δελτίου, ενώ η ένδειξη με τα «ΕΙΔΙΚΑ ΜΑΘΗΜΑΤΑ» στα οποία οι υποψήφιοι δήλωσαν ότι επιθυμούν να εξεταστούν εμφανίζεται στην αριστερή πλευρά του δελτίου. Επίσης στη δεξιά πλευρά θα εμφανίζεται αυτόματα το «ΣΧΟΛΕΙΟ» στο οποίο οι υποψήφιοι κατέθεσαν την «Αίτηση-Δήλωσή» τους.

Μετά την εκτύπωση και συμπλήρωση, το δελτίο θα πρέπει να διπλωθεί στα δύο ( η εμπρός όψη με τα στοιχεία και η πίσω όψη με τις οδηγίες και τα Ειδικά Μαθήματα), να πλαστικοποιηθεί -αν είναι δυνατόν- και να χορηγηθεί στους υποψηφίους. 

Το δελτίο εξεταζομένου θα χρησιμοποιηθεί ως αποδεικτικό της ταυτότητας των κατόχων του που συμμετέχουν στις Πανελλαδικές Εξετάσεις ΕΠΑΛ καθώς και στις εξετάσεις των ειδικών μαθημάτων.

Τα δελτία εξεταζομένου πρέπει να διανεμηθούν στους δικαιούχους μέχρι μέσα Μαΐου 2017. 



Για την μερική ή ολική αναπαραγωγή της είδησης από άλλες ιστοσελίδες είναι απαραίτητη η χρήση του συνδέσμου παραπομπής προς το άρθρο του panelladikes24.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου