Τετάρτη 3 Μαΐου 2017

Οδηγίες για τη συμπλήρωση της αίτησης για τις Στρατιωτικές Σχολές 2017

Αποτέλεσμα εικόνας για συμπλήρωση της αίτησης για τις Στρατιωτικές Σχολές 2017Προκειμένου η ηλεκτρονική Αίτηση να συμπληρωθεί ορθά, θα πρέπει να ισχύουν οι παρακάτω προυποθέσεις:

1. Απαιτείται Η/Υ με περιβάλλον windows.

2. Απαιτείται να είναι εγκαταστημένο λογισμικό Adobe Reader ή PDF-XChange Viewer.

3. Το αρχείο PDF πρέπει πρώτα να αποθηκευτεί στην Επιφάνεια Εργασίας (Desktop) του Η/Υ και στη συνέχεια να ανοιχτεί και να επεξεργασθεί-συμπληρωθεί με το λογισμικό της ανωτέρω Παραγράφου 2.

4. Σε οποιαδήποτε άλλη περίπτωση το κόκκινο πλαίσιο (πάνω αριστερά στο έντυπο της Αίτησης) θα παραμείνει, με αποτέλεσμα η Αίτηση να καταστεί άκυρη.

Αίτηση - Υπεύθυνη Δήλωση Υποψηφίου

TONIZETAI ότι πλέον το έντυπο της Αίτησης-Υπεύθυνης Δήλωσης Υποψηφίου/ας (Υπόδειγµα 7 της εγκυκλίου), µε αποκλειστική ευθύνη των υποψηφίων, συµπληρώνεται ηλεκτρονικά, στην ιστοσελίδα (geetha.mil.gr) όπως καθορίζουν οι οδηγίες στο υπόψη έντυπο, (ΔΕΝ αποστέλλεται ηλεκτρονικά) ΑΛΛΑ ΕΚΤΥΠΩΝΕΤΑΙ συµπληρωµένο από τον υποψήφιο, υπογράφεται από τον ίδιο [ή από τους ασκούντες (ή τον ασκούντα) τη γονική µέριµνα-εποπτεία, σε περίπτωση ανήλικου υποψήφιου)] και υποβάλλεται ταχυδροµικά ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΑ ΛΟΙΠΑ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΗΤΙΚΑ κατά την καθοριζόµενη διαδικασία

ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΗ: Με τον όρο Σχολή πρώτης προτίµησης στην εγκύκλιο, εννοείται η σχολή η οποία δηλώνεται ως πρώτη επιλογή στο έντυπο ΑΙΤΗΣΗΣ-ΥΠΕΥΘΥΝΗΣ ΔΗΛΩΣΗΣ του υποψηφίου (Υπόδειγµα 7 της εγκυκλίου) και όχι απαραίτητα η πρώτη σχολή που θα δηλωθεί στο µηχανογραφικό δελτίο που θα συµπληρώσει ο υποψήφιος στο Λύκειό του. 

Οι υποψήφιοι για το Τµήµα Ιπταµένων της Σχολής Ικάρων που θα δηλώσουν ως σχολή πρώτης προτίµησης κάποια άλλη σχολή, αυτοί θα πρέπει επιπλέον να εξεταστούν για 4 ηµέρες σε πρόσθετες υγειονοµικές εξετάσεις και ψυχοµετρικές δοκιµασίες µε µέριµνα της ΔΑΕ/Β1.

sosΟδηγός Συμπλήρωσης Αίτησης Υποψηφίων Στρατιωτικών Σχολών έτους 2017 από τη ΣΜΥ

Δείτε επίσης:

Δημοσιεύτηκε η προκήρυξη για τις Στρατιωτικές Σχολές έτους 2017

Ηλικιακά όρια για εισαγωγή στις Στρατιωτικές Σχολές 2017

Όλες οι σημαντικές ημερομηνίες για τους υποψήφιους των Στρατιωτικών Σχολών 2017

Σύγκριση εισακτέων στις Στρατιωτικές Σχολές από το 2012 έως και το 2017

panelladikes24 - panelladikes24 στο facebook


Για την μερική ή ολική αναπαραγωγή της είδησης από άλλες ιστοσελίδες είναι απαραίτητη η χρήση του συνδέσμου παραπομπής προς το άρθρο του panelladikes24.


36 σχόλια:

  1. Στην Προκήρυξη Διαγωνισμού Επιλογής Σπουδαστών-τριων ΑΣΕΙ - ΑΣΣΥ 2017, το υπόδειγμα (6) Υγειονομικής Εξέτασης Υποψηφίου ΑΣΕΙ-ΑΣΣΥ, είναι ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟ, σαν μέγεθος επεξεργασίας και διαχείρισης απο τους γνωματεύοντες ιατρούς.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Μπείτε στο smy.army.gr
      To έχουν απομονώσει από τα υπόλοιπα και το μεγάλωσαν.

      Διαγραφή
  2. Για τα δικαιολογητικα ισχυουν τα ιδια με περυσι? Και οσοι εχουν απολυτηριο χρειζεται να συμπεριλαβουν στο φακελο το πιστοποιητικο απο το σχολειο για την διαγωγη?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Το δελτίο υγειονομικής εξέτασης υποψηφίου από που θα το βρούμε για να το κατεβάσουμε και να το συμπληρώσουμε όταν πάμε στους γιατρούς;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Δεν νομίζω να είναι αυτό. Αυτό στην σελίδα 46-47 είναι υπόδειγα, όπως υπόδειγμα είναι και η αίτηση-υπεύθυνη δήλωση που υπάρχει στην προκύρηξη. Από κάπου αλλού πρέπει να την βρίσκουμε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Δες εδω το εντυπο
      https://ssas.army.gr/sites/ssas.army.gr/files/attachments/ypodeigma_6.pdf

      Διαγραφή
  5. Αυτο ειναι διοτι απο κατω λεει σε παρενθεση (εκτυπωνετε και τις οψεις) κατι τετοιο τελοσ παντων οποτε το εκτυπωνεις χωρις τις υπογραφες και τα αλλα π λεει απο πανω,το συμπληρωνεις και εισαι ετοιμος..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Μα θελει ηλεκτρονικα να συμπληρωσεις

      Διαγραφή
    2. Το δελτιο υγειονομικης εξετασης δεν θελει ηλεκτρονικα ...η αιτηση-υπευθυνη δηλωση θελει ηλεκτρονικα και η προθεσμια ειναι μεχρι 19/05/2017

      Διαγραφή
    3. Δες εδω το εντυπο
      https://ssas.army.gr/sites/ssas.army.gr/files/attachments/ypodeigma_6.pdf

      Διαγραφή
  6. Στις ειδικότητες της ΣΜΥΝ και ΣΜΥΑ τι θα βαλουμε?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. https://www.google.gr/url?sa=t&source=web&rct=j&url=https://ssas.army.gr/sites/ssas.army.gr/files/attachments/ypodeigma_6.pdf&ved=0ahUKEwjs4ae50dnTAhUHJVAKHW8XDgIQFggsMAM&usg=AFQjCNHt0CZ5E7Gf6qilb0sTbIy-TspU2A. Εδω για το δελτιο υγειονομικης εξετασης..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Οσες φορες και να προσπαθησα δεν γραφει στα ελληνικα στην αιτηση ενω εξω απο αυτην κανονικα...τι γινεται?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Πρεπει να κατεβασεις ενα προγραμμα που λεγεται adobe reader και μετα αφου την εχεις κατεβασει να τη ανοιξεις με αυτο το προγραμμα..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Παιδια εκανα τα χαρτια εβαλα και οτι ανηκω στην κατηγορια των τριτεκνων και δεν μου εβγαλε στα απαιτουμενα δικαιολογητικα στον πινακα 27 οτι χρειαζεται πιστοπιοιτικο οικογενιακης καταστασης ενω στην προκυρηξη λεει οτι χρειαζεται

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Είναι λάθος η $27. Ξέχνα την. Ότι σου λέει η προκήρυξη. Έχει βγάλει και η ΣΜΥ οδηγίες. Μπες στο site της.

      Διαγραφή
  11. Κανω την αιτηση και μολις παω να την εκτυπωσω μ εμφανιζει πως μια τουλαχιστον υπογραφη απαιτει επικυρωση.τι πρεπει να κανω;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Απλως εκτυπωσε την βαλε υπογραφη στισ 4 σελιδεσ στο τελος καθε μιας και μετα τραβα στα κεπ η στο αστυνομικο τμημα να στα θεωρησει

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Εγω φετος που θα δωσω με το 10% ... πρεπει να κανω κατι διαφορετικο? ή κανονικα οπως περισυ που εδινα πανελλαδικες?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Το Δελτίο Υγειονομικής Εξέτασης τον πίνακα ποιος πρέπει να το συμπλήρωση ο αρμόδιος γιατρός που πας να κανείς την εξέταση;; Ή Το έχω τελείως λάθος και αν ναι μια βοήθεια στο πως συμπληρώνετε;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Το Δελτίο Υγειονομικής Εξέτασης(υποδειγμα 6) πρεπει να συμπληρωθεί και να αποσταλεί με την συμπληρωμενη αιτηση(υποδειγμα 7)?(για ΣΣΑΣ και ΣΑΝ αναφερομαι κυριως)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Την ακτονογραφια θωρακος, θα την εχουμε μαζι μας η αρκει η γνωματευση του ακτινολογου ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Νομιζω πρεπει να δωθει με τις υπολοιπες εξετασεις..αλλα δν ειμαι σιγουρος..τι να σου πω δωστην δεν εχεις να χασεις κατι.

      Διαγραφή
  17. Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από τον συντάκτη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από τον συντάκτη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Όχι. Το λεει ρητώς οτι δεν προσκομίζεται με την υπεύθυνη δηλωση, αλλα το έχεις μαζί σου στις ΠΚΕ

      Διαγραφή
  19. Εισάγονται δυσλεκτικοί στις στρατιωτικές σχολές το 2017

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. Παιδιά τις υγειονομικές εξετάσεις τις στέλνουμε μαζί με την υπεύθυνη δήλωση; ή οχι;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. καλησπέρα. Διάβασα πως για την Ικάρων απαιτείται γνώση αγγλικών επιπέδου Β1... τι είναι αυτό γνωρίζει κάποιος? Είναι ανώτερο του Lower;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. den leei b1 leei b2 dhladh to lower to idio

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. Γεια σας, το δεύτερο βελάκι με το οποίο επιλέγεις τον δήμο στον οποίο κατοικείς δεν λειτουργεί... Στο αμέσως επόμενο κουτάκι γράφεις το δήμο σου, οπότε πειράζει να μην επιλέξεις δήμο με το δεύτερο βελάκι? Το κόκκινο κουτάκι αριστερά έχει φύγει από την αίτησή μου, αλλά η κόκκινη γραμμή στο κάτω μέρος των σελίδων παραμένει...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  24. Για να ειναι εγκυρη η αιτηση πρεπει να μην υπαρχει ουτε η κοκκινη γραμμη ουτε το κοκκινο κουτακι..

    ΑπάντησηΔιαγραφή