Τρίτη 2 Μαΐου 2017

Ηλικιακά όρια για εισαγωγή στις Στρατιωτικές Σχολές 2017

Αποτέλεσμα εικόνας για Ηλικιακά όρια για εισαγωγή στις Στρατιωτικές Σχολές 2017Σύμφωνα με την προκήρυξη για επιλογή σπουδαστών στις Στρατιωτικές Σχολές 2017, οι υποψήφιοι πρέπει να πληρούν τα εξής ηλικιακά όρια:

(1) Οι υποψήφιοι/ες των ΑΣΕΙ πρέπει να πληρούν τις παρακάτω προϋποθέσεις
(α) Για τις ΣΣΕ, ΣΝΔ, ΣΙ και ΣΑΝ να έχουν γεννηθεί από την 1η Ιανουαρίου 1996 και µεταγενέστερα. Κατ' εξαίρεση µπορούν να συµµετάσχουν: 
1/ Στη ΣΣΕ και οι υπηρετούντες στις Ένοπλες Δυνάµεις Εθελοντές, Μόνιµοι, Οπλίτες που γεννήθηκαν από την 1η Ιανουαρίου 1994 και µεταγενέστερα. 
2/ Στη ΣΙ και οι υπηρετούντες στις ΕΔ Εθελοντές, Οπλίτες, Οπλίτες πρότακτοι, Οπλίτες παρατεταµένης θητείας και Μαθητές-Απόφοιτοι ΑΣΣΥ που γεννήθηκαν από την 1η Ιανουαρίου 1995 και µεταγενέστερα. 
(β) Στη ΣΣΑΣ όσοι γεννήθηκαν από την 31 Δεκεµβρίου 1996 και µεταγενέστερα. 
(2) Οι υποψήφιοι/ες των ΑΣΣΥ πρέπει να µην έχουν συµπληρώσει το 21ο έτος της ηλικίας τους κατά την 31η Δεκεµβρίου του έτους συµµετοχής τους στις εξετάσεις. διόρθωση ηλικίας µε δικαστική απόφαση λαµβάνεται υπόψη, εφόσον προκύπτει ότι η απόφαση αυτή έχει καταστεί αµετάκλητη. Οι υποψήφιοι/ες θα πρέπει να έχουν γεννηθεί την 31 Δεκεµβρίου 1996 και µεταγενέστερα.

Δημοσιεύτηκε η προκήρυξη για τις Στρατιωτικές Σχολές έτους 2017

panelladikes24 - panelladikes24 στο facebook


Για την μερική ή ολική αναπαραγωγή της είδησης από άλλες ιστοσελίδες είναι απαραίτητη η χρήση του συνδέσμου παραπομπής προς το άρθρο του panelladikes24.


3 σχόλια:

  1. Δηλαδη οσοι εχουν γεννηθεί απο το 1996 και μετα
    Αυτο για το 1994 που λεει ισχυει για όσους ηδη ειναι ένστολοι .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ναι για οσους κανουν την θητεια τους .... Αλλα και αυτοι θα δωσουν εξετασεις μεταξυ τους

      Διαγραφή
    2. Εγώ που είμαι το 1996,και θέλω να δώσω πανελλήνιες του χρόνου δεν θα μπορώ. Να μπω σε κάποια στρατιωτική σχολή;; κάθε χρόνο είναι ίδιο το όριο ηλικίας;; δεν αλλάζει;

      Διαγραφή