Παρασκευή 19 Μαΐου 2017

Το ΥΠΠΕΘ για τους βαθμολογητές στις Πανελλαδικές Εξετάσεις 2017

Αποτέλεσμα εικόνας για βαθμολογητές των Πανελλαδικές Εξετάσεις 2017Απαραίτητη προϋπόθεση να δίδαξαν το μάθημα για ένα τουλάχιστον έτος την τελευταία διετία

Το ΥΠΠΕΘ με εγκύκλιο ενημερώνει για τη συμμετοχή των εκπαιδευτικών Δ.Ε. στη διαδικασία βαθμολόγησης των Πανελλαδικών Εξετάσεων 2017.

Ενόψει της οργάνωσης των Πανελλαδικών Εξετάσεων του 2017, κρίνουμε σκόπιμο να υπενθυμίσουμε στους καθηγητές Δ.Ε., ότι σύμφωνα με τις ισχύουσες διατάξεις «οι εκπαιδευτικοί Δ.Ε. της Διεύθυνσης στην οποία εδρεύει το Β.Κ., οι οποίοι δίδαξαν το οικείο μάθημα για ένα τουλάχιστον έτος την τελευταία διετία, εφ’ όσον ορισθούν από τον Πρόεδρο του οικείου Β.Κ. υποχρεούνται να συμμετάσχουν στη βαθμολόγηση γραπτών, είτε για την πρώτη είτε για τη δεύτερη βαθμολόγηση, ο αριθμός των οποίων δεν μπορεί να είναι μικρότερος των πενήντα (50)». 

Ως διαδικασία βαθμολόγησης νοείται είτε η βαθμολόγηση γραπτών δοκιμίων στα Βαθμολογικά Κέντρα, είτε η βαθμολόγηση των προφορικά εξεταζομένων υποψηφίων στα Βαθμολογικά ή Ειδικά Εξεταστικά Κέντρα των Πανελλαδικών Εξετάσεων.

Παρακαλούνται οι κ. Περιφερειακοί Διευθυντές Εκπαίδευσης και οι κ. Διευθυντές Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης να μεριμνήσουν, ώστε η παρούσα εγκύκλιος να αποσταλεί σε όλα τα Λύκεια ευθύνης τους. Οι κ. Διευθυντές των Λυκείων παρακαλούνται για την ενυπόγραφη ενημέρωση όλων των καθηγητών που δίδαξαν φέτος ή πέρυσι πανελλαδικώς εξεταζόμενα μαθήματα, ώστε με αυτό τον τρόπο να εξασφαλιστεί η πλήρης στελέχωση των Βαθμολογικών Κέντρων.

Επίσης, στους συνδέσμους που ακολουθούν μπορείτε να βρείτε περισσότερες πληροφορίες.

Εγκύκλιος για τη διεξαγωγή των Πανελλαδικών Εξετάσεων ΓΕΛ 2017

Εγκύκλιος για τη διεξαγωγή των Πανελλαδικών Εξετάσεων ΕΠΑΛ 2017

panelladikes24 - panelladikes24 στο facebook


Για την μερική ή ολική αναπαραγωγή της είδησης από άλλες ιστοσελίδες είναι απαραίτητη η χρήση του συνδέσμου παραπομπής προς το άρθρο του panelladikes24.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου