Δευτέρα 5 Ιουνίου 2017

Πρόγραμμα επιτροπών για την υγειονομική εξέταση και πρακτική δοκιμασία (αγωνίσματα) των υποψηφίων για τα Τ.Ε.Φ.Α.Α. έτους 2017 - Συνεχής ενημέρωση

Αποτέλεσμα εικόνας για Πρόγραμμα επιτροπών για την υγειονομική εξέταση και πρακτική δοκιμασία (Αγωνίσματα) των υποψηφίων για τα Τ.Ε.Φ.Α.Α. έτους 2017Το panelladikes24 για την καλύτερη ενημέρωση των υποψηφίων για τα ΤΕΦΑΑ, μέσα από αυτή την ανάρτηση θα σας ενημερώνει συνεχώς για τις ανακοινώσεις των επιτροπών υγειονομικής εξέτασης και πρακτικής δοκιμασίας.

Ποιες είναι οι ημερομηνίες για την υγειονομική εξέταση και πρακτική δοκιμασία (Αγωνίσματα) των υποψηφίων για τα Τ.Ε.Φ.Α.Α. έτους 2017;

Η υγειονομική εξέταση και πρακτική δοκιμασία (Αγωνίσματα) των υποψηφίων για τα Τ.Ε.Φ.Α.Α., θα διεξαχθούν από την Τρίτη 20 Ιουνίου 2017 μέχρι και την Παρασκευή 30 Ιουνίου 2017.

Ποιοι έχουν δικαίωμα συμμετοχής σε αυτές τις διαδικασίες;

Οι μαθητές της τελευταίας τάξης, των ΓΕΛ και ΕΠΑΛ καθώς και οι απόφοιτοι των Λυκείων που επιθυμούν να είναι υποψήφιοι για τα ΤΕΦΑΑ και κατέθεσαν αίτηση-δήλωση στο Λύκειό τους από τις 21 Φεβρουαρίου έως και τις 10 Μαρτίου 2017 για συμμετοχή στις πρακτικές δοκιμασίες για τα Τ.Ε.Φ.Α.Α.

Επίσης, υποψήφιοι που δεν δήλωσαν συμμετοχή στις πρακτικές δοκιμασίες για τα Τ.Ε.Φ.Α.Α στις προαναφερόμενες ημερομηνίες, μπορούν να συμμετάσχουν στις δοκιμασίες αυτές (αγωνίσματα) κατά τις ημέρες διεξαγωγής των εξετάσεων στα αγωνίσματα, διότι η αίτηση - δήλωση δεν ήταν δεσμευτική.

Έχουν δικαίωμα συμμετοχής σε αυτές τις διαδικασίες οι υποψήφιοι με το 10%;

Οι υποψήφιοι με τη διαδικασία του 10% των θέσεων εισακτέων, χωρίς νέα εξέταση, δεν έχουν τη δυνατότητα ή δικαίωμα να εξεταστούν ξανά στις πρακτικές δοκιμασίες για τα ΤΕΦΑΑ.

Τι πρέπει να προσκομίσουν οι υποψήφιοι κατά την προσέλευσή τους στις επιτροπές υγειονομικής εξέτασης και πρακτικής δοκιμασίας;

α) δύο (2) μικρές φωτογραφίες

β) ακτινογραφία θώρακα, καρδιογράφημα και βεβαίωση οπτικής οξύτητας. Οι βεβαιώσεις αυτές μπορούν να έχουν εκδοθεί από νοσηλευτικό ίδρυμα του Δημοσίου ή Ν.Π.Δ.Δ. ή ιατρό του δημοσίου ή και από ιδιώτη γιατρό. Οι ιατρικές εξετάσεις ισχύουν για έξι (6) μήνες από την ημερομηνία έκδοσής τους.

γ) το δελτίο εξεταζομένου από το Λύκειό τους όπου αναγράφεται ο κωδικός αριθμός του υποψηφίου. Ο υποψήφιος επίσης θα έχει μαζί του Δελτίο Αστυνομικής Ταυτότητας ή Διαβατήριο ή άλλο αποδεικτικό της ταυτότητας, έγγραφο.

Που θα λειτουργήσουν επιτροπές υγειονομικής εξέτασης και πρακτικής δοκιμασίας και ποιο πρόγραμμα θα έχει κάθε επιτροπή;

Διεύθυνση Α' ΑθήναςΔιεύθυνση Β' ΑθήναςΔιεύθυνση Γ' Αθήνας (1) (2), Διεύθυνση Δ’ Αθήνας (1) (2) (3), Διεύθυνση Πειραιά (1) (2) (3)Διεύθυνση Ανατολικής Αττικής (1) (2)Διεύθυνση Αχαΐας (Πάτρα)Διεύθυνση Αρκαδίας (Τρίπολη) (1) (2)Διεύθυνση Έβρου (Αλεξανδρούπολη)Διεύθυνση ΗρακλείουΔιεύθυνση ΙωαννίνωνΔιεύθυνση Ανατολικής ΘεσσαλονίκηςΔιεύθυνση Δυτικής ΘεσσαλονίκηςΔιεύθυνση ΚαβάλαςΔιεύθυνση Κοζάνης (1) (2), Διεύθυνση Λάρισας (1) (2) και Διεύθυνση Τρικάλων

Για οποιαδήποτε επιπλέον πληροφορία ή επεξήγηση πρέπει να ενημερωθείτε από τις παραπάνω ΔΔΕ.

Διευκρινίζεται ότι δεν επιτρέπεται η εξέταση του υποψηφίου σε περισσότερες από μία επιτροπές.

Δείτε περισσότερες και πιο αναλυτικές πληροφορίες στους συνδέσμους που ακολουθούν.

Αθλήματα και κλίμακα βαθμών για εισαγωγή στα Τ.Ε.Φ.Α.A.

Υποψήφιοι για τα Τ.Ε.Φ.Α.Α. έτους 2017 - Όσα πρέπει να γνωρίζουν μόνο στο panelladikes24

Από 20 έως 30/6 η πρακτική δοκιμασία των υποψήφιων για τα Τ.Ε.Φ.Α.Α. - Δείτε τα απαραίτητα δικαιολογητικά και τις έδρες των επιτροπών υγειονομικής εξέτασης - Αναλυτικές πληροφορίες

Ανακοίνωση για τους υποψηφίους για εισαγωγή στα Τ.Ε.Φ.Α.Α.

Ενημέρωση για την κατανομή υποψηφίων Τ.Ε.Φ.Α.Α. σχετικά με την Υγειονομική Εξέταση και Πρακτική Δοκιμασία έτους 2017

panelladikes24 - panelladikes24 στο facebook


Για την μερική ή ολική αναπαραγωγή της είδησης από άλλες ιστοσελίδες είναι απαραίτητη η χρήση του συνδέσμου παραπομπής προς το άρθρο του panelladikes24.




1 σχόλιο:

  1. Οτι να ναι το προγραμμα που εχει δημοσιευθει απο το ΔΑΚ Τριπολεως
    Πηρα τηλεφωνο για να ρωτησω πληροφοριες κι ενω λεει πως ολα τ αγωνισματα για τα αγορια δινονται Παρασκευη 23 και Δευτερα 26 Ιουνιου ο υπευθυνος στο τηλεφωνο μου ειπε πως μονο Πεμπτη 22 θα γινει αυτο.
    Μην δινεται βαση λοιπον στο προγραμμα απο το λυκειο η τα σαιτ γιατι δεν ισχυουν.Καλυτερα τηλεφωνηστε να ειστε σιγουροι .

    ΑπάντησηΔιαγραφή