Τρίτη 9 Μαΐου 2017

Ανοικτό Πανεπιστήμιο Κύπρου - Εισδοχή υποψηφίων φοιτητών και εγγραφές νεοεισερχόμενων και υφιστάμενων φοιτητών για το ακαδημαϊκό έτος 2017-2018

Αποτέλεσμα εικόνας για Ανοικτό Πανεπιστήμιο Κύπρου - Εισδοχή υποψηφίων φοιτητών και εγγραφές νεοεισερχόμενων φοιτητών για το ακαδημαϊκό έτος 2017-2018Ισχυρό ήταν και φέτος το ενδιαφέρον για σπουδές στο Ανοικτό Πανεπιστήμιο Κύπρου και για ευέλικτη, εξ αποστάσεως τριτοβάθμια εκπαίδευση, χωρίς χωροχρονικούς ή άλλους περιορισμούς, γεγονός που επιβεβαιώνεται από τις 2000 και πλέον αιτήσεις εισδοχής που υποβλήθηκαν για το ακαδημαϊκό έτος 2017-2018.

Για την αποτελεσματική και έγκαιρη ολοκλήρωση των απαραίτητων διαδικασιών, το Πανεπιστήμιο ανακοινώνει τα εξής:

Υποψήφιοι νεοεισερχόμενοι φοιτητές:
- Έχει ολοκληρωθεί ο έλεγχος των ελάχιστων προϋποθέσεων εισδοχής των υποψηφίων στα προπτυχιακά και μεταπτυχιακά προγράμματα σπουδών επιπέδου Μάστερ.

- Έχει ήδη αποσταλεί ηλεκτρονικό μήνυμα στους επιτυχόντες υποψήφιους, που εξασφάλισαν θέση στο πρόγραμμα ή τα προγράμματα σπουδών στα οποία υπέβαλαν αίτηση, την οποία θα πρέπει να αποδεχθούν με βάση τις οδηγίες που έχουν λάβει μέχρι και τις 16 Μαΐου 2017 στις 12.00 το μεσημέρι (παράταση μέχρι την Τετάρτη 17 Μαΐου 2017 στις 11.00 το πρωί). Σημειώνεται ότι υποψήφιοι που υπέβαλαν αίτηση και εξασφάλισαν θέση σε περισσότερα από ένα προγράμματα σπουδών, θα πρέπει να επιλέξουν και να εγγραφούν μόνο σε ένα από αυτά.

- Οι εγγραφές των νεοεισερχόμενων φοιτητών σε Θεματικές Ενότητες για το ακαδημαϊκό έτος 2017-2018, θα πραγματοποιηθούν από τις 31 Μαΐου έως τις 7 Ιουνίου 2017.

Υφιστάμενοι Φοιτητές:
Οι εγγραφές των υφιστάμενων φοιτητών σε Θεματικές Ενότητες για το ακαδημαϊκό έτος 2017-2018 θα πραγματοποιηθούν από την 1 Ιουνίου έως τις 8 Ιουνίου 2017.

Για τους υποψήφιους και τους υφιστάμενους φοιτητές:
Το χρονοδιάγραμμα προκαταβολής και εξόφλησης του διαχειριστικού κόστους και των διδάκτρων για όλα τα προπτυχιακά και μεταπτυχιακά προγράμματα του ΑΠΚΥ για το ακαδημαϊκό έτος 2017-2018, έχει ως εξής:

Καταληκτική ημερομηνία για την προκαταβολήΚαταληκτική ημερομηνία εξόφλησης του κόστους φοίτησης για τις ετήσιες Θεματικές Ενότητες και τις Θεματικές Ενότητες του χειμερινού εξαμήνουΚαταληκτική ημερομηνία εξόφλησης του κόστους φοίτησης για τις Θεματικές Ενότητες του εαρινού εξαμήνου
14 Ιουνίου 20172 Νοεμβρίου 20171 Μαρτίου 2018

Για το ακαδημαϊκό έτος 2017-2018, σύμφωνα με τις σχετικές αποφάσεις της Διοικούσας Επιτροπής του Ανοικτού Πανεπιστημίου Κύπρου, ισχύει έκπτωση 10% στο διαχειριστικό κόστος και τα δίδακτρα κάθε Θεματικής Ενότητας για όλα τα προγράμματα σπουδών. Πρόσθετη έκπτωση 5% χορηγείται σε όλους τους φοιτητές που θα αποπληρώσουν το ανάλογο κόστος φοίτησης μέχρι τις 6 Σεπτεμβρίου 2017.

Οι λεπτομέρειες για τις πληρωμές και τις διαδικασίες εγγραφής σε Θεματικές Ενότητες θα αποσταλούν στους ενδιαφερόμενους από τις αρμόδιες διοικητικές υπηρεσίες του Πανεπιστημίου. 



Για την μερική ή ολική αναπαραγωγή της είδησης από άλλες ιστοσελίδες είναι απαραίτητη η χρήση του συνδέσμου παραπομπής προς το άρθρο του panelladikes24.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου