Παρασκευή 7 Απριλίου 2017

Συχνές ερωτήσεις για τη διαδικασία αίτησης για τις υποτροφίες ενίσχυσης προπτυχιακών φοιτητών

Αποτέλεσμα εικόνας για ερωτήσεις για τη διαδικασία αίτησης για τις υποτροφίες ενίσχυσης προπτυχιακών φοιτητώνΔείτε ερωτήσεις που μπορούν να έχουν οι φοιτητές που ενδιαφέρονται να υποβάλλουν αίτηση για το πρόγραμμα οικονομικής ενίσχυσης επιμελών φοιτητών/τριων που ανήκουν σε ευπαθείς κοινωνικές ομάδες ακαδ. έτους 2016-2017 και τις αντίστοιχες απαντήσεις τους.


Δείτε επίσης: 






Για την μερική ή ολική αναπαραγωγή της είδησης από άλλες ιστοσελίδες είναι απαραίτητη η χρήση του συνδέσμου παραπομπής προς το άρθρο του panelladikes24.


6 σχόλια:

  1. Εσεις παιδια απο pan24blog εχετε κανενα νεο για τις κατ εξαιρεση μετεγγραφες ???Απαντηστε μου σας παρακαλω.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Όταν υπάρχουν εξελίξεις το panelladikes24 δημοσιεύει σχετικές αναρτήσεις για την ενημέρωση των αναγνωστών του.

      Διαγραφή
  2. ΤΙ ΡΩΤΑΣ ΚΑΙ ΕΣΥ ΤΟ PAN 24 BLOG???EINAI LAMOGIO-BLOGSPOT!!!XAXAXAAX....ΚΑΝΟΥΝ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑ ΥΠΕΡ ΤΩΝ ΨΙΧΟΥΛΩΝ-ΥΠΟΤΡΟΦΙΩΝ!!ΤΟ ΚΩΜΙΚΟΤΡΑΓΙΚΟ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ο κ.ΓΑΒΡΟΓΛΟΥ ΘΑ ΔΩΣΕΙ ΤΑ ΨΙΧΟΥΛΑ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΣΤΟΥΣ ΠΛΟΥΣΙΟΥΣ,ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΜΕ ΤΙΣ ΜΕΤΕΓΓΡΑΦΕΣ.
    ΑΝ ΔΕΝ ΗΣΑΣΤΑΝ ΛΑΜΟΓΙΑ ΕΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΟ PAN24 BLOG ,ΘΑ ΛΕΓΑΤΕ ΚΑΙ ΚΑΤΙ ΓΙΑ ΤΙΣ ΚΑΤ ΕΞΑΙΡΕΣΗ!!Η ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΚΗ ΔΕΟΝΤΟΛΟΓΙΑ ΕΠΙΒΑΛΕΙ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΕΥΡΕΟΥΣ ΠΕΛΜΑΤΟΣ,ΔΗΛΑΔΗ ΓΙΑ ΟΛΑ ΤΑ ΘΕΜΑΤΑ ΣΥΝΕΧΩΣ ΚΑΙ ΠΑΝΤΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Προφανώς προτιμάτε:

      - να μην ενημερώσουμε για τη διαδικασία των υποτροφιών,

      - να μη δημοσιεύουμε αναρτήσεις για τις μετεγγραφές φοιτητών μόνο όταν υπάρχουν εξελίξεις.

      ΥΓ1. Το panelladikes24 είναι το ενημερωτικό μέσο που έχει καλύψει περισσότερο το θέμα των μετεγγραφών φοιτητών αλλά και των κατ΄ εξαίρεση μετεγγραφών φοιτητών.

      ΥΓ2. Αν στόχος του panelladikes24 ήταν τα παραπάνω που αναφέρατε προφανώς εσείς και όλοι οι υπόλοιποι δεν θα έγραφαν ελεύθερα και χωρίς λογοκρισία στην περιοχή των σχολίων σε κάθε ανάρτηση.

      Διαγραφή
  3. Εσεις παιδια απο το pan24blog συνεχιστε το αξιολογο εργο σας.Ειστε απο τους καλυτερους εγκυρους δημοσιογραφους.Καλο πασχα.
    Κωστας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή