Πέμπτη 23 Μαρτίου 2017

Αποτελέσματα ΠΚΕ υποψηφίων για την εισαγωγή πτυχιούχων ΑΕΙ στη Σχολή Ανθυποπυραγών της Πυροσβεστικής Ακαδημίας, με κατατακτήριες εξετάσεις

Αποτέλεσμα εικόνας για πυροσβεστικες σχολες προκηρυξη αποτελεσματα πκεΚυρώθηκαν οι πίνακες ικανών και μη ικανών υποψηφίων που καταρτίστηκαν από την Επιτροπή Διενέργειας Διαγωνισμού, για τον διαγωνισμό εισαγωγής πτυχιούχων Ανωτάτων Εκπαιδευτικών Ιδρυμάτων, στη Σχολή Ανθυποπυραγών της Πυροσβεστικής Ακαδημίας, το ακαδημαϊκό έτος 2016-2017, με κατατακτήριες εξετάσεις.

Αναλυτικά η απόφαση εδώ.

Σημειώνεται ότι δικαίωμα συμμετοχής στις κατατακτήριες (γραπτές) εξετάσεις έχουν μόνο οι υποψήφιοι που κρίθηκαν ικανοί στις ΠΚΕ. Οι συγκεκριμένες εξετάσεις έχουν οριστεί για τις 26 Μαρτίου 2017. Δείτε εδώ περισσότερες πληροφορίες.

Δείτε τη νομοθεσία και ειδήσεις για τις κατατακτήριες εξετάσεις στη Σχολή Ανθυποπυραγών της Πυροσβεστικής Ακαδημίας όπως τις έχει καταγράψει το panelladikes24









Για την μερική ή ολική αναπαραγωγή της είδησης από άλλες ιστοσελίδες είναι απαραίτητη η χρήση του συνδέσμου παραπομπής προς το άρθρο του panelladikes24.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου