Δευτέρα 13 Μαρτίου 2017

Οι σχολές ενστόλων με τη μεγαλύτερη ζήτηση - Πίνακες

1η, 2η & 3η είναι η σειρά προτίμησης που δηλώθηκε στο Μηχανογραφικό Δελτίο 2016 για τους διαγωνιζόμενους με το Νέο Σύστημα

Για τους επιτυχόντες


Για το σύνολο των δηλώσεων


Να σημειωθεί ότι η Αστυνομία & η Πυροσβεστική μπορεί να δηλωθεί από όλους τους Υποψηφίους με την κατάλληλη επιλογή 4ου μαθήματος. Οι σχολές αυτές είναι κοινές στο 1ο, 2ο και 5ο Επιστημονικό Πεδίο.


Δείτε επίσης:


Από φέτος η εισαγωγή στις Σχολές του Λιμενικού Σώματος (ολοκληρώθηκε η ηλεκτρονική διαβούλευση του σχεδίου νόμου και αναμένεται η κατάθεσή του στη Βουλή)




Για την μερική ή ολική αναπαραγωγή της είδησης από άλλες ιστοσελίδες είναι απαραίτητη η χρήση του συνδέσμου παραπομπής προς το άρθρο του panelladikes24.




5 σχόλια:

  1. Δηλαδη για αεν μηχανικων δηλωσαν συνολικα 2047 ατομα και περασαν 251?
    Επισης ας πουμε οτι η φετινη βαση ειναι απο 9500-10000 και εγω γραψω 13-15 ειναι σιγουρο οτι θα μπω?δλδ πρωτοι μπαινουν αυτοι με τα μεγαλυτερα μορια και παει λεγοντας?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Προφανώς εφόσον πληρούν και τις προϋποθέσεις της προκήρυξης που δεν έχει δημοσιευτεί ακόμα για το έτος 2017.

      Διαγραφή
  2. Πότε θα διεξαχθούν οι αθλητικές δοκιμασίες για τις στρατιωτικές σχολές;;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. θα βγει η προκηρυξη που θα λεει τις θεσεις και τα δικαιολογητικα που απαιτουνται.στην συνεχεια αφου θα τελειωσει ο ελεγχος των δικαιολογητικων οφειλεις να ενημερωθεις μονος σου για το που θα δωσεις τις ΠΚΕ.την σχολη που θα στιλεις την αιτηση εκει θα πας να δωσεις και ΠΚΕ.δηλαδη επιλεγεις να τα στειλεις στην ΣΣΕ και εκει θα δωσεις αθληματα και το ιδιο ισχυει και για τις υπολοιπες σχολες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ποιο είναι το όριο ηλικίας που δέχεται το λιμενικο μαθητές?

    ΑπάντησηΔιαγραφή