Πέμπτη 30 Μαρτίου 2017

Πανελλαδικές 2017 - Διευκρίνιση σχετικά με την ύλη εξεταζόμενου μαθήματος

Αποτέλεσμα εικόνας για Πανελλαδικές 2017 - Διευκρίνιση σχετικά με την ύλη του εξεταζόμενου μαθήματοςΔιευκρίνιση σχετικά με την ύλη του πανελλαδικώς εξεταζόμενου μαθήματος «Δενδροκομία» της Γ΄ τάξης Ημερήσιων και της Δ΄ τάξης Εσπερινών ΕΠΑ.Λ. για το σχολικό έτος 2016-2017

Σε απάντηση ερωτημάτων που έχουν υποβληθεί στη Διεύθυνση Επαγγελματικής Εκπαίδευσης και αφορούν στην ύλη του Πανελλαδικώς εξεταζόμενου μαθήματος «ΔΕΝΔΡΟΚΟΜΙΑ» της Γ΄ τάξης Ημερήσιων και της Δ΄ τάξης Εσπερινών ΕΠΑ.Λ. της ειδικότητας Τεχνικός Φυτικής Παραγωγής του Τομέα Γεωπονίας, Τεχνολογίας Τροφίμων και Διατροφής, και σύμφωνα με την σχετική εισήγηση της κ. Σ. Κουταλίδη, αρμόδιας Συμβούλου Γ΄ του Ι.Ε.Π. για θέματα του Τομέα Γεωπονίας (έγγραφο ΙΕΠ με αρ. πρωτ. 1539/09.03.2017), σας ενημερώνουμε για τα ακόλουθα: 

«..Επισημαίνεται ότι, από το 8ο κεφάλαιο με τίτλο «Κλάδεμα των Οπωροφόρων Δέντρων» και συγκεκριμένα όσον αφορά στην ενότητα 8.4 : «Κλάδεμα διαμόρφωσης του σχήματος», εντός εξεταστέας ύλης είναι μόνο το εισαγωγικό κείμενο της ενότητας και συγκεκριμένα η παράγραφος από «Η απόφαση για την επιλογή ….. ικανότητες του καλλιεργητή». Δεν εντάσσονται στην εξεταστέα ύλη του μαθήματος οι υποενότητες 8.4.1, 8.4.2.,8.4.3.

Αντιστοίχως και προς αποφυγή παρερμηνειών, επισημαίνεται ότι για το 5ο κεφάλαιο «Καλλιέργεια του Εδάφους Δενδροκομείου» και όσον αφορά στη ενότητα 5.2 «Συστήματα καλλιέργειας εδάφους Δενδροκομείου», εντός εξεταστέας ύλης είναι μόνο το εισαγωγικό κείμενο της ενότητας και συγκεκριμένα η παράγραφος από «Υπάρχουν τα παρακάτω … του χλοοτάπητα». Δεν εντάσσονται στην εξεταστέα ύλη του μαθήματος οι υποενότητες 5.2.1, 5.2.2, 5.2.3, 5.2.4.»

Πατήστε εδώ για να δείτε το σχετικό έγγραφο.




Για την μερική ή ολική αναπαραγωγή της είδησης από άλλες ιστοσελίδες είναι απαραίτητη η χρήση του συνδέσμου παραπομπής προς το άρθρο του panelladikes24.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου