Τετάρτη 18 Ιανουαρίου 2017

Εκπτώσεις για τους φοιτητές του ΕΑΠ

Αποτέλεσμα εικόνας για Εκπτώσεις για τους φοιτητές του ΕΑΠΤο Ελληνικό Ανοικτό Πανεπιστήμιο ενημερώνει όλους τους φοιτητές ότι έχει ξεκινήσει η αποστολή των Δελτίων Μετακίνησης Φοιτητών

Η αποστολή θα πραγματοποιηθεί τμηματικά, με απλό ταχυδρομείο, στη διεύθυνση επικοινωνίας που έχετε δηλώσει στο Τμήμα Μητρώου Φοιτητών. Η διαδικασία θα ολοκληρωθεί την Παρασκευή 20/01/2017.

Επιπρόσθετα, θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε ότι η φόρμα αίτησης έκδοσης του Δελτίου Μετακίνησης Φοιτητή στην πλατφόρμα "Υπηρεσίες Μητρώου και Οργανωτικά Στοιχεία" (http://open.eap.gr), θα παραμείνει ανοικτή, για την εξυπηρέτηση όσων φοιτητών δεν κατάφεραν να υποβάλλουν το αίτημά τους.

Για τα αιτήματα που θα υποβάλλονται στο εξής η έκδοση και η αποστολή του Δελτίου Μετακίνησης Φοιτητή θα γίνεται τμηματικά με τον ίδιο τρόπο.

Υπενθυμίζουμε τον τρόπο υποβολής αίτησης έκδοσης του Δελτίου Μετακίνησης Φοιτητή, σύμφωνα με τον οποίο θα πρέπει να επισκεφθείτε την πλατφόρμα Υπηρεσίες Μητρώου και Οργανωτικά Στοιχεία (http://open.eap.gr) και εφόσον εισέλθετε στην υπηρεσία με τη χρήση των προσωπικών κωδικών σας, θα πρέπει να μεταβείτε στην καρτέλα «Δελτίο Μετακίνησης Φοιτητή». Στη σελίδα αυτή και ακολουθώντας τις οδηγίες που θα αναγράφονται εκεί, θα μπορείτε να συμπληρώσετε την Πόλη/Χωριό όπου διαμένετε και να ανεβάσετε φωτογραφία τύπου ταυτότητας.

Τέλος, θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε για την ισχύ και τις παροχές του Δελτίου Μετακίνησης Φοιτητή, οι οποίες θα αναγράφονται στην πίσω όψη αυτού και είναι οι ακόλουθες:

ΚΤΕΛ: 50% Έκπτωση από και προς τον τόπο διαμονής στις Πόλεις: Αγρίνιο, Αθήνα, Βόλος, Ηράκλειο, Θεσσαλονίκη, Ιωάννινα, Κέρκυρα, Κοζάνη, Κομοτηνή, Λάρισα, Πάτρα, Ρόδος, Τρίπολη, Χανιά

ΑΚΤΟΠΟΛΟΪΚΕΣ ΕΤΑΙΡΙΕΣ:

- ANEK LINES: 50% Έκπτωση σε οικονομική θέση και αριθμημένα καθίσματα, 30% έκπτωση σε καμπίνα (πλην LUX), 20% έκπτωση σε αυτοκίνητο ή δίκυκλο
- BLUE STAR FERRIES: 50% Έκπτωση
- FAST FERRIES: 50% Έκπτωση
- GOLDEN STAR FERRIES: 50% Έκπτωση
- MINOAN LINES: 50% Έκπτωση σε οικονομική και VIP θέση, 30% έκπτωση σε καμπίνα (πλην LUX-μονόκλινη), 20% έκπτωση σε δίκυκλο ή αυτοκίνητο.
- AEGEAN SPEED LINES: 35% Έκπτωση
- HELLENIC SEA WAYS: 35% Έκπτωση
- ZANTE FERRIES: 35% Έκπτωση

ΤΡΑΙΝΟΣΕ: 20% Έκπτωση στη Β’ θέση Αθήνα-Θεσσαλονίκη/Θεσσαλονίκη-Αθήνα και ενδιάμεσους σταθμούς

ΜΟΥΣΕΙΑ - ΑΡΧΑΙΟΛΟΓΙΚΟΙ ΧΩΡΟΙ: Ελεύθερη είσοδος

panelladikes24 - panelladikes24 στο facebook


Για την μερική ή ολική αναπαραγωγή της είδησης από άλλες ιστοσελίδες είναι απαραίτητη η χρήση του συνδέσμου παραπομπής προς το άρθρο του panelladikes24.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου