Δευτέρα 23 Ιανουαρίου 2017

Την Τετάρτη 25/1 θα συζητηθούν στη Βουλή οι αλλαγές στο Λύκειο και τις Πανελλαδικές Εξετάσεις

Αποτέλεσμα εικόνας για Την Τετάρτη 25/1 θα συζητηθούν στη Βουλή οι αλλαγές στο Λύκειο και τις Πανελλαδικές Εξετάσεις
Την Τετάρτη 25/01/2017 και ώρα 16.00 έχει οριστεί η συνεδρίαση της Διαρκούς Επιτροπής Μορφωτικών Υποθέσεων της Βουλής με θέμα ημερήσιας διάταξης: ''Αναβάθμιση του Λυκείου - Εισαγωγή στην Τριτοβάθμια Εκπαίδευση - Προγραμματισμός''.

Σημειώνεται ότι και την προηγούμενη εβδομάδα είχαν οριστεί συνεδριάσεις της συγκεκριμένης επιτροπής χωρίς όμως τελικά να πραγματοποιηθούν. 

Η συνεδρίαση αυτή αποτελεί ουσιαστικά την έναρξη των συζητήσεων στο τελικό στάδιο για τις εξαγγελθείσες αλλαγές στο Λύκειο και τις Πανελλαδικές Εξετάσεις πριν την παρουσίαση του σχεδίου που θα τεθεί προς συζήτηση και ψήφιση από τη Βουλή.

Δείτε επίσης:









Για την μερική ή ολική αναπαραγωγή της είδησης από άλλες ιστοσελίδες είναι απαραίτητη η χρήση του συνδέσμου παραπομπής προς το άρθρο του panelladikes24.


1 σχόλιο:

  1. To 80% προφορικα και το 20% γραπτα για μεσο ορο στο Εθνικο Απολυτηριο φαινεται αδικο και αντιδεοντολογικο απο πολλες αποψεις καλο θα ειναι να αλλαξουν τα ποσοστα και να μετρουν περισσοτερο τα γραπτα ή οποιος υποψηφιος επιθυμει να επιλεγει ελευθερα το αντιθετο.Επισης καλο θα ειναι να λαβουν υποψη και οποιον υποψηφιο απο προγενεστερο ετος επιθυμει να ξανασυμμετεχει στη διαδικασια εισαγωγης στην τριτοβαθμια εκπαιδευση για οποιονδηποτε λογο,προφανως γραπτα.
    Μακαρι να μην ξαναζησουμε τον ιδιο σαλο οπως με την ψυχοφθορα και βαρυτατη αντιλα΄ι΄κη τραπεζα θεματων σε ολα τα μαθηματα πριν τεσσερα χρονια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή