Τρίτη 13 Δεκεμβρίου 2016

Συμπλήρωση Ατομικού Δελτίου Φοιτητή/Σπουδαστή - Δείτε λεπτομέρειες

Αποτέλεσμα εικόνας για ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΗ ΑΡΧΗΠαρακαλούνται οι φοιτητές που εισήχθησαν στην Ανώτατη Εκπαίδευση κατά το ακαδημαϊκό έτος 2015-2016, (δηλαδή όσοι φοιτούν στο 2ο έτος κατά την τρέχουσα ακαδημαϊκή χρονιά 2016-17) και δεν έχουν συμπληρώσει σε έντυπη μορφή στη γραμματεία το «Ατομικό Δελτίο Φοιτητή/Σπουδαστή» όταν εγγράφηκαν στο τμήμα, να μεταβούν στο ακόλουθο link, για τη συμπλήρωση του εν λόγω δελτίου, μέχρι 27 Δεκεμβρίου 2016



Προσοχή: 

1. Όσοι φοιτητές έχουν εν τω μεταξύ πάρει μετεγγραφή σε άλλο τμήμα, συμπληρώνουν ως τμήμα εισαγωγής το τμήμα στο οποίο αρχικά πέτυχαν και όχι αυτό στο οποίο πήραν αργότερα μετεγγραφή. 

2. Υποχρέωση συμπλήρωσης εκτός όλων των άλλων φοιτητών που δεν έχουν ήδη απογραφεί, έχουν και όσοι φοιτητές ανήκουν στις ειδικές κατηγορίες που προβλέπει η σχετική νομοθεσία για την εισαγωγή στην Ανώτατη Εκπαίδευση και οι αλλοδαποί φοιτητές που δεν το συμπλήρωσαν κατά την εγγραφή τους. 



Για την μερική ή ολική αναπαραγωγή της είδησης από άλλες ιστοσελίδες είναι απαραίτητη η χρήση του συνδέσμου παραπομπής προς το άρθρο του panelladikes24.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου