Τρίτη 20 Δεκεμβρίου 2016

Από Ιανουάριο οι εξελίξεις για τις 2700 υποτροφίες σε προπτυχιακούς φοιτητές

Αποτέλεσμα εικόνας για υποτροφιες σε 2700 φοιτητες 520 ευρω αιτησεις δικαιολογητικα προκηρυξηΕνημέρωση από τον Πρόεδρο του Δ.Σ. του ΙΚΥ αναφορικά με τα τρέχοντα προγράμματα υποτροφιών σχετικά με το Πρόγραμμα υποτροφιών προς φοιτητές που ανήκουν σε ευπαθείς κοινωνικές ομάδες (ΕΚΟ)

Σε συνέχεια της προηγούμενης ενημέρωσης τον Νοέμβριο (δείτε εδώ), επισημαίνεται ότι η διαδικασία βρίσκεται στην τελική της φάση, και συγκεκριμένα στην επεξεργασία του απαραίτητου λογισμικού για την υποδοχή των αιτήσεων, με στόχο την ταχύτατη ολοκλήρωσή του, έτσι ώστε να καταστεί δυνατόν να ξεκινήσει η υποβολή των αιτήσεων μέσα στον Ιανουάριο του 2017.

Αναφορικά με τις προϋποθέσεις και τα ακριβή κριτήρια που θα εφαρμοστούν, διευκρινίζεται ότι θα περιγραφούν αναλυτικά στη σχετική προκήρυξη, η οποία θα ανακοινωθεί, μετά την ολοκλήρωση της διαδικασίας, μέσω της ιστοσελίδας του ΙΚΥ. Σε κάθε περίπτωση, η υποτροφία που θα χορηγηθεί θα έχει αναδρομική ισχύ, από 1 Οκτωβρίου 2016. 

Παρακαλούνται οι υποψήφιοι να αναμένουν την ανακοίνωση της προκήρυξης - πιθανότατα έως το τέλος Ιανουαρίου 2017- προκειμένου να λάβουν την απαραίτητη έγκυρη ενημέρωση.

Σημειώνεται ότι το panelladikes24 παρακολουθεί το θέμα και θα ενημερώσει για οποιαδήποτε εξέλιξη.

Δείτε επίσης: Όσα πρέπει να γνωρίζετε για τις συγκεκριμένες υποτροφίες

panelladikes24 - panelladikes24 στο facebook


Για την μερική ή ολική αναπαραγωγή της είδησης από άλλες ιστοσελίδες είναι απαραίτητη η χρήση του συνδέσμου παραπομπής προς το άρθρο του panelladikes24.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου