Τρίτη 13 Δεκεμβρίου 2016

Ο Υπουργός Παιδείας για μετεγγραφές φοιτητών και κατ΄ εξαίρεση μετεγγραφές φοιτητών

Στην απάντηση του Υπουργού Παιδείας Κώστα Γαβρόγλου σε επίκαιρη ερώτηση του βουλευτή των Ανεξαρτήτων Ελλήνων Κωνσταντίνου Κατσίκη για τις μετεγγραφές Ελλήνων φοιτητών στην Ελλάδα από το Ιταλικό Πανεπιστήμιο της πόλης του Καμερίνο, έγινε αναφορά στο θέμα των μετεγγραφών φοιτητών γενικά και προέκυψαν τα εξής:

- υπάρχει μεγάλη επιβάρυνση των ιδρυμάτων των μεγάλων πόλεων από τον αριθμό των φοιτητών που τελικώς εισάγεται σε αυτά.

- 2500 είναι οι αιτήσεις για τις κατ΄ εξαίρεση μετεγγραφές φοιτητών.

Δείτε τι απάντησε ο κ. Γαβρόγλου για τους φοιτητές του Ιταλικού Πανεπιστημίου της πόλης του Καμερίνο και όλα τα υπόλοιπα στο βίντεο που ακολουθεί.



Δείτε εδώ όλα τα νέα για τις Μετεγγραφές Φοιτητών.



Για την μερική ή ολική αναπαραγωγή της είδησης από άλλες ιστοσελίδες είναι απαραίτητη η χρήση του συνδέσμου παραπομπής προς το άρθρο του panelladikes24.


157 σχόλια:

  1. Σας παρακαλούμε να κάνετε δεκτές τις ενστάσεις με τα 4 μόρια!!! Ανυπόμονοι για μια απάντηση!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ακουσα ότι ο πρόεδρος των ΤΕΙ Αθήνας δηλώνει ότι θα παρακούσει τις υπουργικές αποφάσεις και δεν θα κάνει δεκτά τα αποτελέσματα των ενστάσεων για τις μετεγγραφές. Αληθεύει; Επιτρέπεται οι πανεπιστημιακοί δάσκαλοι να χρησιμοποιούν τη θέση τους για να κάνουν πολιτική;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. xaxa καλο.. μα οχι αληθινο

      Διαγραφή
    2. χαχα καλο! μα οχι αληθινο...

      Διαγραφή
    3. Όλο το κακό το κάνουν οι πανεπιστημιακοι, ειδικά αυτοί της επαρχίας!!! Δεν θέλουν να αδειάσουν οι σχολές.

      Διαγραφή
    4. Το πρόβλημα είναι ότι το χρήμα το παίρνουν τα ιδρύματα βάσει των αρχικών εισαγωγών και αυτά της επαρχίας μένουν με το χρήμα και τα κεντρικά με τους φοιτητές!!!!! Και είναι απολύτως αληθινό για τα ΤΕΙ αλλά φυσικά δεν πιστεύω ότι θα τους περάσει!!!

      Διαγραφή
  3. Τι βλακειες ειναι αυτεσ!!! Αυτά δε γινινται!!!! Πηρα στο υπουργειο και ρωτησα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Nαι σας παρακαλούμε να κάνετε δεκτές τις ενστάσεις με 4 μόρια

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Καλημέρα, υπάρχει κάποιο νεότερο ή να το δεχτούμε και τέλος ? Άδικο με 4 μόρια από οικονομικά κριτήρια,για 1 μόριο δεν την πήρα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Τηλεφωνα παιδια. Μην τα παραταμε. Ολοι λενε για εκλογες μεχρι το πασχα, ισως κ νωριτερα. Οποτε τωρα να πιεσουμε

      Διαγραφή
  6. Με 4 μορια για σχολες των 5, δε θα υπαρχει μεγαλη επιβαρυνση. Αν ειναι δυνατον. Σε αλλες π εκλεισαν στα 7 παιρνουν με 6 κ 5. Εκλογες ερχονται. Ας το σκεφτουν σοβαρα γιατι ειμαστε παρα πολλες οικογενειες

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Παιδιά γνωρίζουμε πότε θα ανακοινωθούν τα αποτελέσματα από τις κατ'εξαίρεση μετεγγραφές?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. τελη φλεβαρη-αρχες μαρτιου ειναι μια πιθανη περιοδος

    δημητρης ντ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. έγινε σε ευχαριστώ πολύ

      Διαγραφή
    2. Εσένα σε διορισε ο υπουργός για να απαντάς μάλλον!!

      Διαγραφή
    3. επισης θα ηθελα να προσθεσω πως ο υπουργος αφησε παραθυρακι αν προσεξατε στο βιντεο να να γινουν δεκτες αιτησεις κατ εξαιρεσιν με σοβαρα πολυ οικονομικα προβληματα και ιατρικα προβληματα

      Δημητρης ντ

      Διαγραφή
    4. Παρακολουθεις τα γεγονότα και για εμάς που δεν την πήραμε, τι καημός!!!

      Διαγραφή
    5. γιατι θα καθυστερησουν τοσο τα αποτελεσματα για τις κατεξαιρεση?

      Διαγραφή
  9. Η Επιτροπή παντως για τις κατ εξαιρεση εχει συσταθεί,το λεει το esos.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Δημητρη ντ. ξερεις αν η επιτροπή αυτή πρεπει να τηρει κανενα οριο σχετικα με τον αριθμο των δεκτων αιτήσεων κατ εξαιρεση,περσι τι εγινε?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Δημητρη ντ ξερεις αν η επιτροπή αυτή πρεπει να τηρει κανενα οριο σχετικα με τις αποδεκτες αιτησεις κατ εξαιρεση,περσι τι εγινε?ΤΟ ποσοστο των δεκτων αιτήσεων ποιο είναι,υπαρχει κανενα πλαφον?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Δημητρη ντ τα κριτήρια των κατ εξαιρεση ποια είναι,μονο υγειασ?ΓΙΑ ΠΟΙΟ ΛΟΓΟ ΘΑ ΑΡΓΗΣΟΥΝ ΝΑ βγουν τα αποτελέσματα των κατ εξαιρεση?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Δημητρη ντ ξερεις τι εγινε με τα παιδια που υπεβαλαν γραπτη ενσταση μετεγγραφης στο υπεθ.μιλαω για τα παιδια που δε πηραν πρωτοκολλο .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. το συστημα τους αναγνωριζει σαν μην υπεβαλαν ποτε την αιτηση τους επρεπε να επαναλαβουν την διαδικασια μεχρι να παρει η αιτησει πρωτοκολο και να δυναται η δυνατοτητα εκτυπωσης της αιτησης συμφωνα με τις οδηγιες του υπεθ στο λινκ βοηθεια οποτε εν τελει δεν συμμετειχαν στην διαδικασια της ενστασης

      ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΝΤ

      Διαγραφή
  14. ΜΠΑΑΑΑ,τιποτα!ΤΟ υπεθ αδιαφορει ,αυριο,μεθαυριο όμως μπορει να είναι τα παιδια τους στη θεση μας,δλδ για ένα πρωτοκολλο να μεινουν χωρις σπουδες!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Μην ανησυχείς φιλε μου,υπαρχει ο ΘΕΟΣ ΚΑΙ Ο ΧΡΙΣΤΟΣ ΠΟΥ ΒΛΕΠΕΙ ΚΑΙ ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΘΑ ΕΡΘΕΙ Η ΩΡΑ ΤΗΣ ΚΡΙΣΗΣ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ!ΟΙ ΚΡΑΤΙΚΟΔΙΑΙΤΟΙ,ΟΙ ΑΡΓΟΜΙΣΘΟΙ ΥΠΑΛΛΗΛΟΙ ΤΩΝ ΥΠΟΥΡΓΕΙΩΝ ΠΟΥ ΔΕΝ ΑΦΗΝΟΥΝ ΤΟΥΣ ΑΡΙΣΤΟΥΣ ΥΠΑΛΛΗΛΟΥΣ ΝΑ ΒΟΗΘΗΣΟΥΝ ΤΗΝ ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΘΑ ΔΟΥΝ ΤΙ ΘΑ ΠΑΘΟΥΝ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Εχεις απολυτο δικιο,φυσικα και υπαρχουν έντιμοι και αριστοι υπαλληλοι στο υπεθ.Αμα τους αφηναν ομωσ οι θερμοκέφαλοι οι υπολοιποι υπαλληλοι να κανουν ελευθερα τη δουλεια τους ,δε θα υπηρχε σημερα παιδι που να μεινει χωρισ σπουδεσ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. δεν υπαρχει καποιο σαφες πλαισιο οπως στις κανονικες μετεγγραφες επικαλεισε εναν ιδιαιτερα σοβαρο λογο που καθιστα αναγκαια την μεταγραφη σου στο επιθυμητο τμημα υποδοχης,αυτο που θα πρεπει να προσεξετε ειναι οτι θα πρεπει να εχετε τα απαραιτητα χαρτια που αποδεικνυουν οσα επικαλειστε.Περσι ειχαν γινει 800 αιτησεις και εγιναν αρκετε αιτησεις δεκτες δεν θυμαμαι το ποσοστο απο παιδια με σοβαρα πολυ οικονομικα προβληματα ,ιατρικα .Φετος εγιναν τελικα 2500 αιτησεις θα ικανοποιηθουν αιτησεις οπως και περσι με ιατρικα σοβαρα προβληματα αλλα και οικονομικα και οταν λεω οικονομικα οχι αυτα που προβλεπονται απο τις κανονικες μετεγγραφες πχ. θα γραψεις το μικρο κατα κεφαλην εισοδημα της οικογενειας σου που συν ενα ακομη οικονομικο προβλημα οπως ενα υπερογκο δανειο,μια χρεωμενη οικογενειακη επιχειρηση,καταστροφη οικογενειακης περιουσιας απροοπτα για το λογο ταδε .Τωρα τα αποτελεσματα και περσι ειχαν αργησει το ιδιο αναμενεται και φετος,επισης αιτησεις γινονται ακομα και τωρα ενα ο-η αιτων-αιτουσα επικαλεστει τον λογο της καθυστερησης υποβολης της αιτησης του και η επιτροπη θα θελει να εξετασει τις περισσοτερες αιτησεις συνολικα εαν ειναι εφικτο,επισης οι κατ εξαιρεσιν αιτησεις θελουν ιδιαιτερη προσοχη στην εξεταση και η επιτροπη θελει χρονο και θα τον παρει.

    ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΝΤ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. ΕΙΠΑΜΕ, ΟΜΩΣ ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΣΤΟ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΟΥ ΑΦΗΣΕ ΠΑΙΔΙΑ ΜΕ 4,5 ΕΞΩ .ΔΗΜΗΤΡΗ ΝΤ. ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΠΟΥ ΧΑΙΡΕΣΕ ΓΙΑ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΠΟΥ ΜΕΝΟΥΝ ΧΩΡΙΣ ΣΠΟΥΔΕΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ο συνυθης υποπτος που με κατηγορει επειδη προσφερω συμβουλες και χαλαει τον διαλογο ασε μερικα παιδια να βοηθηθουν απο τις συμβουλες μου και αλλων που νιαζονται και προσφερουν
      δημητρης ντ

      Διαγραφή
  19. ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΔΗΜΗΤΡΗ ΝΤ. ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΑΝΤΗΣΗ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. ΔΗΜΗΤΡΗ ΝΤ. ΓΝΩΡΙΖΕΙΣ τα δικαιολογητικα που καταθετεις μετα στο παν/μιο,αμα την παρεις τη κατ εξαιρεση.ΕΧΕΙΣ ΚΑΝΕΝΑ ΓΝΩΣΤΟ ΠΟΥ ΠΗΡΕ ΠΕΡΣΙ ΑΠΟ ΣΟΒΑΡΟ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ.ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΘΕΣΗ ΠΟΥ ΕΧΕΙΣ ΚΑΙ ΜΑΣ ΕΝΗΜΕΡΩΝΕΙΣ.ΣΥΝΕΧΙΣΕ ΕΤΣΙ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. μην αγχωνεσαι απο τωρα για τα δικαιολοητικα θα συννεοηθεις με την γραμματεια του τμηματος που αιτηθηκες που θα ειναι ηδη ενημερωμενο οταν βγαλει ανακοινωση για καταθεση δικαιολογητικων,εαν εχεις ιατρικο προβλημα χαρτι απο νοσοκομειο,εαν εχεις οικονομικο χαρτι απο την φορογικη δηλωση του 15 που εχει ηδη τσεκαριστει συν εαν εχεις επικαλεστει δανειο χατρι απο την τραπεζα που αποδεικνυει οτι οντως εχεις για καθε λογο γενικα θελουμε και ο αντιστοιχι χατρια απο την αρμοδια υπηρεσια που τον επαληθευει

      ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΝΤ

      Διαγραφή
  21. ΔΗΜΗΤΡΗ ΝΤ. ΑΥΤΑ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΠΗΡΑΝ ΠΡΩΤΟΚΟΛΟ ΠΙΣΤΕΥΕΙΣ ΕΧΟΥΝ ΚΑΜΙΑ ΕΛΠΙΔΑ ΜΕ ΚΑΤ ΕΞΑΙΡΕΣΗ.ΑΝ ΕΧΟΥΝ ΣΟΒΑΡΟ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ,ΑΛΑ ΚΑΙ ΕΠΙΚΑΛΕΣΘΟΥΝ ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΣΟΒΑΡΑ ΚΑΙ ΦΕΡΟΥΝ ΚΑΙ ΕΠΑΡΚΗ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΗΤΙΚΑ.ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. θα πρεπει οι επιπλεον λογοι να ειναι πραγματικα σοβαροι τοτε θεωρω πως ναι

      ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΝΤ

      Διαγραφή
  22. Δημήτρη, εγώ είχα 4 μόρια και δεν την πήρα αλλά μπορώ να κάνω ένσταση κατ' εξαίρεση ? Απάντησε σε παρακαλώ. Η σχολή είχε βάση 5, αλλά λόγω οικονομικών δεν μπορώ να πάω.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ναι μπορεις αλλα επειδη εχει ληξει η προθεσμια θα πρεπει να επικαλστεις τον λογο που σε οδηγησε σε καθυστερηση υποβολης της αιτησης σου

      ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΝΤ

      Διαγραφή
  23. ΔΗΜΗΤΡΗ ΝΤ αμα εχω 5 και εκλεισε στο 6,μπορω να κανω και εγω ενσταση κατ εξαιρεση,δεν αστειεύομαι εχω οντως 5.Γιατι ξερεις δημητρη υπηρχαν σχολες στην αθηνα που πηραν λιγα ατομα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ναι μπορεις παντως τα παιδια με 5 τα πηραν ολα εκτος και απο δικη τους υπαιτιοτητα δεν πηραν πρωτοκολο

      ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΝΤ

      Διαγραφή
    2. ΔΗΜΗΤΡΗ ΝΤ ΕΧΩ ΠΟΛΛΕΣ ΠΙΘΑΝΟΤΗΤΕΣ ΜΕ ΚΑΤ ΕΞΑΙΡΕΣΗ,ΤΙ ΛΕΣ?ΝΑΙ ΔΕΝ ΠΗΡΑ ΠΡΩΤΟΚΟΛΛΟ,ΕΧΕΙΣ ΔΙΚΙΟ.

      Διαγραφή
    3. εξαρταται τα 5μορια απο μονα τους στη κατ εξαιρεσιν δεν λενε τιποτα θα πρεπει να επικαλεστεις και αλλο σοβαρο λογο που καθιστα αδυνατη την φοιτηση σου στο τμημα προελευσης τοτε ναι

      ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΝΤ

      Διαγραφή
    4. ΔΗΜΗΤΡΗ ΝΤ ΤΑ 5 ΤΑ ΕΧΩ ΑΠΟ ΤΟ ΕΙΣΟΔΗΜΑ ΜΟΝΟ.Ο ΥΠΟΥΡΓΟΣ ΜΕ ΤΗΝ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΠΟΥ ΕΞΕΔΩΣΕ ΔΕ ΜΕ ΚΑΛΥΠΤΕΙ,ΤΙ ΛΕΣ?ΝΑΙ ΤΟ ΓΝΩΡΙΖΩ ΟΤΙ ΤΟ ΛΑΘΟΣ ΠΡΟΤΟΚΟΛΛΟ ΚΑΤΑΛΟΓΙΖΕΤΑΙ ΣΕ ΜΕΝΑ.ΑΛΛΑ ΔΗΜΗΤΡΗ ΕΙΠΑΜΕ ΗΤΑΝΕ ΜΙΑ ΑΣΤΟΧΙΑ-ΑΤΥΧΗ ΣΤΙΓΜΗ-ΑΠΡΟΣΕΞΙΑ.ΕΣΥ ΠΙΣΤΕΥΕΙΣ ΤΟ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΘΑ ΚΑΝΕΙ ΔΕΚΤΗ ΤΗΝ ΑΙΤΗΣΗ ΜΟΥ?

      Διαγραφή
    5. θα πρεπει επαναλμβανω να επικαλεστεις εναν επιπλεον λογο που μπορεις να τον αποδειξεις τα 5 μορια απο εισοδημα ανηκουν στα κριτηρια μεταγραφων οποτε δε συνιστουν απο μονα τους λογο κατ εξαιρεσης μεταγραφης εαν εχεις δηλαδη εναν επιπλεον σοβαρο λογο θα αυξησεις κατα πολυ τις πιθανοτητες σου

      ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΝΤ

      Διαγραφή
    6. πχ πες μου ένα παράδειγμα,ευχαριστω.

      Διαγραφή
    7. εκτος από υγειας άλλο,ευχαριστω.ΕΙΧΕΣ ΠΕΙ ΚΑΙ ΣΤΟ EDU4U.GR ότι το αν θα στην κανει δεκτη εξαρτάται καθαρα από την προθεση της προθεση της επιτροπης και την τεκμηριώση με τα επαρκη δικαιολογητικα των λογων,ειναι επισημο αυτό η όχι ?

      Διαγραφή
  24. ΔΗΜΗΤΡΗ ΝΤ ΠΟΙΕΣ ΣΧΟΛΕΣ ΑΘΗΝΑΣ ΔΕΝ ΠΗΡΑΝ ΜΕ 5,6.?ΔΗΜΗΤΡΗ ΕΔΩ ΣΤΟ BLOGSPOT ΕΝΑ ΠΑΙΔΙ ΕΙΧΕ 6 ΓΙΑ ΣΧΟΛΗ ΑΘΗΝΑΣ ΚΑΙ ΔΕ ΠΗΡΕ.ΤΣΕΚΑΡΕ ΤΟ ΣΤΙΣ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ ΤΟΥ BLOGSPOT,ΑΥΤΕΣ ΠΟΥ ΑΝΑΦΕΡΟΝΤΑΙ ΣΤΙΣ ΕΝΣΤΑΣΕΙΣ.ΛΕΕΙ ΟΤΙ ΕΚΑΝΕ ΕΝΣΤΑΣΗ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΓΙΝΕ ΔΕΚΤΟΣ!ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΣΟΧΗ ΠΟΥ ΜΑΣ ΔΕΙΧΝΕΙΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  25. ΔΗΜΗΤΡΗ ΝΤ το τσεκαρες?????δες το!!!Ευχαριστω

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  26. δεν γνωριζω κατι τετοιο παντως γενικα εγιναν δεκτες οι αιτησεις απο 5 και ανω ολες συν μερικες ισοβαθμιες σε χαμηλοτερα μορια αναλογα και με τη σχολη,δεν μπορω να σου απαντησω αν αυτο αληθευει παντως τα στοιχεια λενε οχι οπως ειπα και πιο πανω το πιο πιθανο ειναι να ειναι κακοβουλοι που κανουν κακογουστα αστεια η δυσαρεστημενοι που προσπαθουν να ταραξουν τα νερα ακομα περισσοτερο προς οφελος τους

    ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΝΤ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  27. ΔΕΝ ΣΟΥ ΚΑΝΩ ΠΛΑΚΑ ΤΟ ΛΕΕΙ ΕΝΑ ΠΑΙΔΙ.ΕΚΕΙ ΣΤΗΝ ΕΙΔΗΣΗ:ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΑΝΑΚΟΙΝΩΘΕΙ... ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΕΙΔΗΣΗ:ΑΝΑΡΤΗΘΗΚΑΝ...ΔΕΣ ΤΟ !

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  28. ΔΗΜΗΤΡΗ ΝΤ,αν και ο αριθμος των κατ εξαιρεση είναι μεγαλος ,αυτό δε σημαινει ότι τις εκπρόθεσμες αιτησεις δεν θα τις εξετασει η επιτροπή?Η επιτροπή δεν είναι υποχρεωμενη να εξετασεις ολες τις αιτησεις μεσα σε αυτό το απλετο χρονο που τις δινεται??ευχαριστω

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. το υπεθ μου εχει πει ότι μπορει ναι μπορει οχι

      Διαγραφή
    2. το παραπανω σχολιο δεν το εγραψα εγω παρακαλω μην φραφεται σαν εμενα εαν η αιτηση παρει αριθμο πρωτοκολου εστω και την υποβαλεις εκπροθεσμα η επιτροπη ειναι υποχρεωμενη να την εξετασει και να εχεις στην ηλεκτρονικη εφαρμογη αποτελεσμα θετικο η αρνητικο

      ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΝΤ

      Διαγραφή
  29. ΚΑΤ ΕΞΑΙΡΕΣΗ ΤΙΣ ΥΠΟΒΑΛΛΟΥΜΕ ΑΥΤΟΠΡΟΣΩΠΩΣ Ή ΤΑΧΥΔΡΟΜΙΚΩΣ; ΚΑΙ ΠΕΡΑ ΑΠΟ ΥΓΕΙΑΣ, ΤΙ ΑΛΛΟΥΣ ΛΟΓΟΥΣ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΕΠΙΚΑΛΕΣΤΟΥΜΕ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΕΠΕΙΔΗ ΟΙ ΑΙΤΙΟΛΟΓΙΕΣ ΜΑΣ ΔΕ ΔΙΑΒΑΣΤΗΚΑΝ ΣΕ ΕΜΑΣ ΜΕ 4, ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΕΠΙΚΑΛΕΣΤΟΥΜΕ ΩΣ ΛΟΓΟ ΕΚΠΡΟΘΕΣΜΗΣ ΥΠΟΒΟΛΗΣ ΑΥΤΟΝ;

      Διαγραφή
    2. και τα δυο ,ταχυδρομικως θα πρεπει να λαβεις αποδειξη που αποτελει αποδεικτικο οτι την εστειλες την ταδε ημερομηνια για οποιον τυχον προβλημα προκυψει πρωτοκολο θα σου δωσει το υπουργειο μετα απο ενα ευλογο χρονικο διαστημα το οποιο το μαθαινεις τηλεφωνικως στο αρμοδιο τμημα

      ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΝΤ

      Διαγραφή
    3. οχι δεν αποτελει αιτιολογια
      δημητρης ντ

      Διαγραφή
    4. Εγώ το έστειλα τον φάκελο στο υπουργείο και πήρα αριθμό πρωτοκόλλου!!!!

      Διαγραφή
  30. ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ ΟΤΑΝ ΛΕΕΙ ΛΟΓΟΥΣ ΥΓΕΙΑΣ; ΑΝ ΥΠΗΡΧΑΝ ΣΟΒΑΡΟΙ ΔΕ ΘΑ ΕΙΧΑΜΕ ΚΑΝΕΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΣΟΒΑΡΩΝ ΠΑΘΗΣΕΩΝ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  31. μπορει να προεκυψαν αργοτερα μετα τις πανελληνιες το 5% πρεπει να δηλωσεις οτι ανηκεις εκει πριν δωσεις πανελληνιες

    δημητρης ντ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  32. Ένα μπάχαλο με λίγα λόγια, ενστάσεις που δεν έγιναν δεκτές, ενστάσεις που έγιναν δεκτές αλλά δεν τους δέχονται οι σχολές, ψευδή δικαιολογητικά ( γιατί κι αυτά υπάρχουν), τότε τι δίνουμε πανελλήνιες ? Αφού δεν μπορούμε να σπουδασουμε. Ελλάς το μεγαλείο σου!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  33. Eλλάς, χώρα αλλοδαπών, παράνοιας, και Ελλήνων μεταναστών ......

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  34. Παιδια συγννωμη που τοσο καιρο αστειευομουν με εσας,που σας εκοψα τη διαθεση για αγωνα και διαμαρτυρίες.Διεκδικηστε το δικιο σας οσοι δε πηραν πρωτοκολλο και οσοι είναι με 4,5 και δε πηραν μετεγγραφη.ΓΙΑ αυτό αυτή την εβδομαδα ολοι στο υπεθ πορεια και να διεκδικήσετε το δικαίωμα να ξανακανετε ενστασεις ,αφου το transfer ειχε πρόβλημα...

    δημητρης ντ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΔΕΝ ΕΓΡΑΨΑ ΕΓΩ ΤΟ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΣΧΟΛΙΟ ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΑ ΟΤΙ ΕΧΕΙ 17 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΜΟΥ ΔΕΝ ΤΟ ΕΓΡΑΨΑ ΕΓΩ ΚΑΠΟΙΟΣ ΠΑΙΖΕΙ ΜΕ ΤΟΝ ΠΟΝΟ ΣΑΣ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΩΝΤΑΣ ΤΟ ΚΥΡΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΜΟΥ

      ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΝΤ

      Διαγραφή
    2. παιδια μην τον ακουτε ,οντως εγω το εγραψα


      ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΝΤ

      Διαγραφή
  35. Δημητρη ντ καλως ηλθες στη πραγματικοτητα....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  36. Παιδια αυτή η εβδομαδα πρεπει να είναι εβδομαδα διαδηλώσεων.3.500 παιδια δεν εκανα ενσταση επειδή ειχε πρόβλημα το transfer


    δημητρης ντ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  37. Δημητρη ντ παλι καλα που σοβαρευτηκες

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  38. παιδες ολοι υπεθ,δεν είναι πλούσιοι αυτοι με 4,5

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  39. Παιδια πρεπει να ξεσηκωθείτε ,δεν είναι αργα,οι μετεγραφες κάθε χρονο γινονται ΦΛΕΒΑΡΗ-ΜΑΡΤΗ.


    δημητρης ντ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΔΕΝ ΤΟ ΕΓΡΑΨΑ ΕΓΩ ΤΟ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΣΧΟΛΙΟ,ΟΙ ΕΝΣΤΑΣΕΙΣ ΤΕΛΕΙΩΣΑΝ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ Γ ΦΑΗ ΚΑΠΟΙΟΣ ΠΑΙΖΕ ΜΕ ΤΟΝ ΠΟΝΟ ΣΑΣ

      ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΝΤ

      Διαγραφή
  40. Δημητρη ντ μπραβο σου!Αυτα να λες,το υπεθ να ξανανοίξει το transfer για γ φαση,αλλιως θα κανουμε ντου στις σχολες και θα υποβαλλουμε με το ζορι τα δικαιολογητικα .το υπεθ δεν ενδιαφέρεται για τις σπουδες μας

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  41. ΠΑΙΔΙΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ Γ ΦΑΣΗ,ΑΥΤΗ ΓΙΝΕΤΑΙ ΚΑΤΕΥΘΕΙΑΝ ΣΤΙΣ ΣΧΟΛΕΣ,ΔΗΛΑΔΗ ΠΑΣ ΔΗΛΩΝΕΙΣ ΚΑΝΟΝΙΚΑ ΤΑ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΗΤΙΚΑ ΣΟΥ ΚΑΙ ΠΑΙΡΝΕΙΣ ΚΑΝΟΝΙΚΑ ΤΗ ΜΕΤΕΓΓΡΑΦΗ ΣΟΥ.ΕΤΣΙ ΚΑΙ ΑΛΛΙΩΣ ΕΧΟΥΝ ΜΕΙΝΕΙ ΚΕΝΕΣ ΘΕΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΑ ΛΑΘΟΣ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΗΤΙΚΑ.ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΑΠΟ ΔΕΥΤΕΡΑ ΥΠΕΘ ΚΑΙ ΤΕΤΑΡΤΗ ΟΛΟΙ ΣΤΙΣ ΣΧΟΛΕΣ ΣΑΣ ΝΑ ΠΡΟΛΑΒΕΤΕ ΤΗ Γ ΦΑΣΗ.


    δημητρης ντ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  42. Δημητρη ντ ποια δικαιολογητικα καταθέτεις στη σχολη?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  43. αυτά που ηταν και στη α και β φαση.παιδια μη χασετε την ευκαιρια της γ φασης,ειναι η τελευταια σας ευκαιρια.Η γ φαση γινεται στα αει και στα τει της χωρας.το υπεθ δεν εχει αρμοδιοτητα σχετικα με αυτό.το κάθε πανεπιστημιο αποφασιζει μονο για τη γ φαση.ετσι κι αλλιως το υπεθ στις πρωτες φασεις ειχε ρολο τυπικο.το κουμαντο το κανουν οι σχολες.


    δημητρης ντ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  44. Παλι καλα που υπαρχει και αυτή η γ φαση!ευχαριστω δημητρη ντ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  45. δεν υπαρχει γ φαση δεν εγραψα εγω τιποτα απο τα παραπανω καποιος σας τρολαρει σταματηστε το δεν ειναι αστειο!

    ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΝΤ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  46. Παιδια οντως υπαρχει αυτή η γ φαση.Ποσους,ποιους θα παρουν τελικα οι σχολες το αποφασιζουν μονες τους.απο εδώ και περα εάν διαβασατε τις προγραμματικες δηλωσεις του υπεθ,το υπεθ δε θα εχει ουτε το τυπικο ρολο που ειχε στην α και β φαση.

    υπάλληλος υπεθ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ Γ ΦΑΣΗ ΜΗΝ ΚΟΡΟΙΔΕΥΕΤΕ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΕΛΕΟΣ ΠΙΑ ΤΙ ΑΛΛΟ ΘΑ ΔΩ ΠΡΟΣΠΑΘΩ ΝΑ ΠΡΟΤΕΙΝΩ ΡΕΑΛΙΣΤΙΚΕΣ ΛΥΣΕΙΣ ΚΑΙ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΕΙΤΑΙ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΜΟΥ ΓΙΑ ΝΑ ΓΡΑΦΕΤΑΙ ΨΕΥΔΗ

      ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΝΤ

      Διαγραφή
    2. Είναι δυνατόν να πάω δικαιολογητικά στην σχολή ενώ δεν πήρα την μετεγγραφη ? Με δουλεύετε ?

      Διαγραφή
  47. για αυτό οσοι δεν εχετε την οικονομικη δυνατοτητα να σπουδασετε,να πατε τα δικαιολογητικα σας για τη γ φαση στις γραμματειες των σχολων.π.χ. εκκαθαριστικα,πιστοποιητικο οικ. κατ/σηςκλπ

    υπάλληλος υππεθ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  48. Παιδια οντως εχω τα γραφω,μην τον ακουτε, εγω τα γραφω,αυτος είναι ο ψευτης.


    ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΝΤ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΣΤΑΜΑΤΑ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΚΑΚΟΒΟΥΛΕ ΝΑ ΠΑΡΙΣΤΑΝΕΙΣ ΟΤΙ ΕΙΜΑΙ ΕΓΩ ΚΑΙ ΔΙΑΔΙΔΕΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΠΟΥ ΣΕ ΒΟΛΕΥΟΥΝ,ΕΥΘΗΜΟΥΝ Η ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ ΑΛΛΟ

      ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΝΤ

      Διαγραφή
  49. παιδια δεν υπηρξε ποτε γ φαση ουτε τωρα υπαρχει ουτε θα υπαρξει καποιος δυσκολευεται να κατανοησει την αληθινη πραγματικοτητα και χρησιμοποιωντας το κυρος του ονοματος μου γραφει ψευδη οτι γραφτηκε 17 δεκεμβριου και γραφει το ονομα μου λεγοντας μη βασιμα δεδομενα σχετικα με γ φαση ΔΕΝ ΙΣΧΥΕΙ ΟΙ ΑΠΟΨΕΙΣ ΣΥΜΒΟΥΛΕΣ ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ ΠΓΙΕΣ ΕΔΩ ΚΑΙ ΚΑΙΡΟ ΚΑΙ ΔΕΝ ΑΛΛΑΖΟΥΝ ΜΗΝ ΑΚΟΥΤΕ ΚΑΚΟΒΟΥΛΑ ΑΤΟΜΑ ΠΟΥ ΔΙΑΔΙΔΟΥΝ ΨΕΥΔΗ ΜΟΝΟ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΝΑ ΕΥΘΗΜΗΣΟΥΝ

    ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΝΤ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  50. Παιδια μην το ακουτε,εγω γραφω υπαρχει γ φαση που γινεται μεσα στις χολες,αυτος που προσποιείται εμενα φοβαται μηπως χασει τη μετεγγραφη επειδή φοροδιαφευγει και εχει μεσο.

    ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΝΤ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  51. Παρτε το αποφαση δε θα παρουν μετεγγραφη αυτοι που δηλωνουν ψευτικα εισοδηματα ,που ειχαν μεσο,θα τους απορριψουν οι σχολες,υπαρχει γ φαση,δε τελειωσε τιποτα.

    ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΝΤ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  52. ΔΗΜΗΤΡΗ ΝΤ καλωςηλθες στο πραγματικο κοσμο,υπαρχει γ φαση σε πιστευω

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  53. υπαρχει γ φαση

    υπάλληλος υπεθ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  54. ΞΑΝΑΛΕΩ ΝΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΕΙΣ ΝΑ ΓΡΑΦΕΙΣ ΜΕ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΜΟΥ ΚΑΙ ΝΑ ΔΙΑΔΙΔΕΙΣ ΨΕΥΔΗ ΟΤΙ ΥΠΑΡΧΕΙ Γ ΦΑΣΗ ΠΑΙΔΙΑ ΟΤΙ ΓΡΑΦΕΤΑΙ ΑΠΟ ΕΔΩ ΚΑΙ ΠΕΡΑ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟ ΚΑΚΟΒΟΥΛΑ ΑΤΟΜΑ ΠΟΥ ΕΥΘΥΜΟΥΝ ΒΛΕΠΟΝΤΑΣ ΜΕ ΝΑ ΛΟΓΟΜΑΧΩ ΜΕ ΑΥΤΟΥΣ ,ΤΟΥΣ ΑΡΕΣΕΙ ΝΑ ΔΙΑΣΠΥΡΟΥΝ ΣΥΓΧΥΣΗ ΚΑΙ ΨΕΥΔΕΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΜΗΝ ΠΙΣΤΕΥΕΤΑΙ ΟΥΤΕ ΛΕΞΗ!!!!!!!!

    ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΝΤ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  55. πιστεύουμε πως υπαρχει γ φαση,εχεις δικιο δημητρη ντ,παιδια λογικευτείτε εχει δικιο ο δημητρης,αλλωστε ρε παιδια για σκεφτείτε υπαρχουν άλλες 3.500 ενστασεις που είναι προς υποβολή στη κάθε σχολη,κακοβουλε σταματα να καταργεις τη γ φαση

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  56. επισης παιδια οι κατ εξαιρεση μπορει να θεωρηθουν ως δ φαση,καθως αναμενεται από τη ηγεσια του υπεθ να επαναπροσδιοριστεί ο ορισμος τους

    υ.γ.απο εδώ και περα παιδια θα με αναγνωρίζετε ετσι,γιατι υπαρχουν εδώ παιδια που φοβούνται μηπωσ τους βγουν τα απλυτα στη φορα και προσπειουνται εμενα
    δημητρης ντ original

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  57. το οτι δεν καταφερες να παρεις την μεταγραφη με ενσταση σε εχει φερει στασιμο στη ζωη σου ,σε παρακαλω λογικεψου δες πως υπαρχουν ενναλακτικες αξιοποιησε τες και μην χανεις αλλο πολυτιμο χρονο,το να γραφεις με το ονομα μου εκτος απο μη ηθικο δειχνει και το βαθυ πονο σου δεν μπορεις να αντιληφθεις την οδυνηρη πραγματικοτητα,μην συμπεριφερεσαι σαν παιδι δες την αληθεια καταματα

    ΚΟΙΤΑΜΕ ΜΠΡΟΣΤΑ!!!!

    ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΝΤ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  58. σταματα πια να γραφεις με το ονομα μου,κοιτα πισω

    δημητρης ντ original

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  59. εγω πιστευω πως οτι γραφτηκε σημερα δεν ειναι αληθεια και οτι ο αληθνος δημητρης ντ ειναι αυτος που μενει στις θεσεις που ηταν

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  60. δημητρη ποτε ξεκινα η γ φαση?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. δεν υπαρχει γ φαση

      ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΝΤ

      Διαγραφή
    2. τη δευτερα και διαρκει εως πεμπτη-παρασκευη,πηγαινε στη σχολη σου κανε ντου και καταθεσε τα δικαιολογητικα σου


      δημητρης ντ original

      Διαγραφή
    3. δημητρη ντ αυτή η γ φαση εχει κανενα πλαφον

      Διαγραφή
  61. επιτελους τωρα που σε καταλαβαν αθλιο υποκειμενο σταματα να παριστανεις πως εισαι εγω

    ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΝΤ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  62. και εγω παρακολουθω τα ποστ και πιστευω πως καποιος απο εμας που δεν την πηραμε παριστανει τον δημητρη ντ αλλα εμενα με πληγωνει ακομα πρισσοτερο να μου λενε μουφες απο το οτι δεν πηρα την ενσταση

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ναικαι εγω πιστευω οτι ο αληθινος δημητρης ειναι αυτος που ηταν απο την αρχη παντως εγω ξεκινησα διαβασμα για πανελληνιες και κατεθεσα και κατ εξαιρεσιν μηπως και.. στην υλη ειμαι καλα θα προλαβω και επαναλληψεις βλεπεις θα εχουμε και τον μαη για διαβασμα φετος 6 ιουνη ξεκινουν

      Διαγραφή
    2. πολιτικους εμπ επιασα πατρα αλλα δεν πορω να παω

      Διαγραφή
    3. εγω θελω πολιτικες επιστημες απθ καλη επιτυχια!!!

      Διαγραφή
  63. ότι πεισ ψευτη ,ακουστε τον δημητρη ντ original

    ΚΩΣΤΗΣ ΝΤ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  64. αυτό το ντ από που προκυπτει?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. το ντ προκυπτει από το dunkers,me τον κωστη παιζουμε σε μια ομαδα μπάσκετ
      ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΝΤ ORIGINAL

      Διαγραφή
    2. ψεματα ,νομιζεις οτι μοιζεις με εμενα εισαι ενας βλαχος εγω δεν χρησιμοποιω αγγλικα και απο τον τροπο που γραφεις σαν αγραμματος καταλαβαινουν ολοι οτι εισαι ψευτης προσποιησε διαλογους μονος σου για να απντησεις ο ιδιος γελοιε και

      ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΝΤ

      Διαγραφή
  65. παιδια ο δημητρης ντ original είναι ο αληθινος,συγνωμη που εκανα πλακα μαζισ σας

    δημητρης ντ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. σταματα να γραφεις με το ονομα μου ψευτη

      ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΝΤ

      Διαγραφή
  66. σταματα να γραφεις με το ονομα μου και σταματα να παριστανεισ συνεχεια αλλους
    ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΝΤ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. εγω δεν παριστανω κανενα αλλο ειμαι ο ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΝΤ κατι που δεν θα γινεις ποτε

      Διαγραφή
  67. Παιδια γιατι δεν βγηκαν βασεις ενστασεων

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  68. δημητρη ντ γιατι δεν βγηκαν βασεις ενστασεων,ξερεις να μου απαντησεις ναι η όχι?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. γιατι δεν βγαινουν ποτε βασεις στις ενστασεις ουτε περσι βγηκαν ουτε και φετος'

      ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΝΤ

      Διαγραφή
  69. εγραψα και στο ΕΔΟΥ για να απολαύφει μια και καλη το φιασκο σου!!!

    ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΝΤ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  70. ΔΗΛΑΔΗ ΜΕ ΠΟΙΟ ΚΡΙΤΗΡΙΟ ΠΗΡΑΝ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ,ΑΜΑ ΔΕΝ ΥΠΗΡΧΑΝ ΒΑΣΕΙΣ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  71. δημητρη ντ απαντησε στο παραπανω ερωτημα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  72. δημητρη ντ εσυ ποσες φορες εκανες την ενσταση?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. δυο φορες και στη 2 πηρε πρωτοκολο συμβουλευτηκα το λινκ βοηθεια ας ρωταγατε τοτε και δεν θα ησασταν σε αυτη τη θεση

      ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΝΤ

      Διαγραφή
  73. οι βασεις αποδοχεις των ενστασεων συμφωνα με το νομο ειναι 5 και επισης ο νομος επιτρεπει να κανει δεκτες ολες τις ισοβαθμιες που ειναι και κατω απο 5 το υπεθ κινηθηκε συμφωνα με το νομο και εκανε δεκτες αυτες τις αιτησεις

    ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΝΤ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  74. καμια,δε χρειαζεται,ειχα γνωστο εκει στο υπεθ,τη πηρα με μεσο

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  75. Δημητρη ντ και εγω 2 φορες την εκανα και δε μου εδωσε αριθμο πρωτοκολλου,εχω 5,αφου με καλυπτει ο νομος που είναι το παραξενο,γιατι να μην καταθεσω και εγω τα δικαιολογητικα μου

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. να την εκανες 100 φορες μεχρι να σου εβγαζε οι οδηγιες ειναι σαφεις

      ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΝΤ

      Διαγραφή
  76. δεν σε υπολογιζει κανενας και αφησε επιτελους να γινει διαλογος

    ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΝΤ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  77. δημητρη απαντησε μου,δεν είμαι κακοβουλος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  78. ρε δημητρη όταν καναμε το μηχανογραφικο,την πρωτη αιτηση μετεγγραφης γιατι μας εδωσε με τη μια πρωτοκολλο???

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  79. δυστυχως φιλε,απανω ο δημητρης λεει 100 φορες,να σου πω κατι αυτό με πρωτοκολλο είναι απατη,τις πηρανε τις ενστασεις και δωσανε πρωτοκολλο σε αυτους μονο που ειχαν μεσο με το υπεθ

    Γρηγορης.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. γρηγορη οταν λεεω 100 φορες εννοω τοσες οσες να μου βγαλει πρωτοκολο δεν καταλαβες την μεταφορα το πρωτοκολο δεν δινεται με μεσο τι αλλο θα ακουσω θεε μου!

      ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΝΤ

      Διαγραφή
  80. δεν ξερω αν εβγαλε σε ολους με τη μια παντως σε εμενα εβγαλε στο μηχανογραφικο αλλα βρε παιδι μου σου εξηγω οτι πρωτον θα επρεπε να καταλαβεις οτι κατι δεν παει καλα πρεπει να μου βγαλει πρωτοκολο για να με αναγνωριζουν και δευτερον να πας στο λινκ βοηθεια σχετικα με το πως ελεγχω οτι η ενσταση μου εχει υποβληθει

    ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΝΤ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  81. 100 φορες,ρε δημητρη θασ μας κανεισ για το δαφνι,τι είναι αυτά που λεσ,
    Ντινος ντ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. μαλλον δεν καταλαβες την μεταφορα που θελει να πει επαναλαμβανω την διαδικασια τοσες φορες για να μου βγαλει αριθμο πρωτοκολου

      ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΝΤ

      Διαγραφή
  82. δημητρη ντ,τι γραφεις στο εδου ,το κουμαντο το κανουν οι σχολες????

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  83. οχι δεν το εγραψα εγω αυτο αν εχεις τα δικαιολογητιακ που επικαλεστηκες και τα υποβαλεις μεσα στην προθεσμια που σου δινει το τμημα υποδοχης εισαι 100% μεσα στο καινουργιο σου τμημα

    ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΝΤ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  84. δημητρη εσυ δε το εγραψες,αφου εχει το ονομα σου,θα μας τρελανεις σημερα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  85. μερικοι γραφουν με το ονομα τοσο δυσκολο ειναι να το καταλαβεις; και ενα πενταχρονο θα το εβλεπε

    ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΝΤ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  86. OΠΑ ΡΕ ΑΙΝΣΤΑΙΝ!!!
    ΝΙΚΟΛΕΤΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  87. YΠΟΦΑΣΗ Γ ΥΠΑΡΧΕΙ!
    ΣΠΥΡΟΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  88. Εγώ πήρα και την πρώτη και την δεύτερη φορά αμέσως αρ.πρωτοκολλου, βέβαια δεν την πήρα με 4 μόρια, η σχολή είχε βάση 5 μόρια. Μπορεί να μου πει κάποιος τι άλλο μπορώ να κάνω ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  89. ΦΙΛΕ ΣΟΥ ΕΧΟΥΝ ΦΑΕΙ ΚΑΘΑΡΑ ΤΗΝ ΜΕΤΕΓΓΡΑΦΗ,ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΜΑΖΕΥΤΟΥΜΕ 1000 ΑΤΟΜΑ ΣΤΟ ΥΠΕΘ ΤΗ ΔΕΥΤΕΡΑ ΝΑ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΗΟΥΜΕ,ΕΧΩ 5 ΓΙΑ ΣΧΟΛΗ 6,ΟΥΤΕ ΕΓΩ ΠΗΡΑ,Ο ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΕΙΝΑΙ ΠΛΗΡΩΜΕΝΟΣ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΙΣΤΗΣ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  90. ΕΙΜΑΙ ΜΕΣΑ,ΟΛΟΙ ΔΕΥΤΕΡΑ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ,ΝΑ ΔΙΕΚΔΙΚΗΣΟΥΜΕ Γ ΦΑΣΗ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  91. ΚΑΙ ΕΓΩ ΕΙΜΑΙ ΜΕΣΑ,ΔΕΥΤΕΡΑ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΟΛΟΙ ΜΑΓΚΕΣ,ΝΑ ΣΚΑΣΕΙ Ο ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑΚΙΑΣ!!
    ΛΟΥΚΑΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. πηγαινετε το θεμα ειναι στην επιστροφη θα με θυμηθειτε τα λεμε..

      ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΝΤ

      Διαγραφή
  92. Εγώ είμαι Θεσσαλονίκη ρε παιδιά τι να κάνω, μόνο τλφ μπορώ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  93. ΔΗΜΗΤΡΗ ΝΤ ΜΗ ΤΟ ΠΑΙΖΕΙΣ ΥΠΟΥΡΓΟΣ ΕΝΑΣ ΞΕΡΟΛΑΣ ΚΑΙ ΜΙΣΟΣ ΕΙΣΑΙ,ΝΤΡΟΠΗ ΣΟΥ,ποσα σου εδωσαν κανενα 1000ρικο!μασ τασ εχεισ ζαλισει!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  94. ΕΓΩ ΜΕΡΙΚΕΣ ΣΥΜΒΟΥΛΕΣ ΕΔΩΣΑ ΕΠΕΙΔΗ ΕΧΟΥΜΕ ΞΑΝΑΠΕΡΑΣΕΙ ΤΙΣ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΕΣ ΜΕ ΤΟΝ ΑΔΕΡΦΟ ΚΑΤΙ ΞΕΡΩ ΚΑΙ ΕΓΩ Ο ΚΑΘΕΝΑΣ ΔΙΑΛΕΓΕΙ ΤΟ ΔΡΟΜΟ ΤΟΥ ΑΠΟ ΕΔΩ ΚΑΙ ΠΕΡΑ ΚΑΙ ΕΣΥ ΔΕΝ ΕΧΕΙΣ ΔΙΑΛΕΞΕΙ ΚΑΝΕΝΑ ΕΙΣΑΙ ΣΤΑΣΙΜΟΣ ΚΑΙ ΑΥΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΧΕΙΡΟΤΕΡΟ ΕΓΩ ΕΙΠΑ ΝΑ ΒΟΗΘΗΣΩ ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΦΥΓΩ ΓΙΑ ΤΗ ΣΧΟΛΗ ΜΕΤΑ ΤΙΣ ΓΙΟΡΤΕΣ

    ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΝΤ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  95. ΕΓΙΝΕ ΣΥΜΒΟΥΛΕ ΥΠΟΥΡΓΟΥ,ΜΕΘΑΥΡΙΟ ΞΑΝΑΠΛΗΡΩΝΕΣΑΙ,ΠΗΓΑΙΝΕ ΕΚΕΙ ΣΤΟ ΥΠΕΘ ΝΑ ΣΟΥ ΔΩΣΟΥΝ ΚΑΝΕΝΑ ΧΡΗΜΑ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  96. Ρε παιδια τι θα γινει; τελευταια ευκαιρια εχουμε αυτη την εβδομαδα. Με 4 για σχολη των 5 κ εγω. Μη σταματαμε τα τηλεφωνα. Κ αν πατε στο υπουργειο πειτε μας

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  97. εχω στειλει την αιτηση μου γιακατ εξαιρεση μετεγγραφη.χρειαζεται να παρω καποιον αριθμο πρωτοκολλου και αν ναι απο που?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  98. ναι,χρειαζεται στειλε email στο υπουργειο η μαθε το τηλεφωνικως στο αρμοδιο τμημα στο κεντρο πρωτοκολου

    ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΝΤ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  99. εχουμε κατι νεοτερο για τις υπολοιπες κατ εξαιρεση???????

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  100. εχουμε κατι νεοτερο για τις υπολοιπες κατ εξαιρεση???????

    ΑπάντησηΔιαγραφή