Παρασκευή 25 Νοεμβρίου 2016

Εξασφάλιση παροχών για φοιτητές του ΕΑΠ

Αποτέλεσμα εικόνας για Εξασφάλιση παροχών για φοιτητές του ΕΑΠΗ Διοίκηση του Ελληνικού Ανοικτού Πανεπιστημίου, πιστή στη δέσμευση που είχε αναλάβει με την ανακοίνωση του Προέδρου της Διοικούσας Επιτροπής στις 7 Οκτωβρίου 2016, προχώρησε την 14η Νοεμβρίου 2016 σε υπογραφή σύμβασης διετούς διάρκειας με την Πανελλήνια Ομοσπονδία Αυτοκινητιστών Υπεραστικών Συγκοινωνιών (ΠΟΑΥΣ).

Η σύμβαση προβλέπει τη μετακίνηση των φοιτητών του Ελληνικού Ανοικτού Πανεπιστημίου με μειωμένο εισιτήριο κατά 50% από τον τόπο μόνιμης κατοικίας τους προς τις πόλεις Αγρίνιο, Αθήνα, Βόλο, Ηράκλειο, Θεσσαλονίκη, Ιωάννινα, Κέρκυρα, Κοζάνη, Κομοτηνή, Λάρισα, Πάτρα, Ρόδο, Τρίπολη, Χανιά και αντίστροφα με την επίδειξη της φοιτητικής ταυτότητας που θα εκδώσει το ΕΑΠ.

Παράλληλα η Διοικούσα Επιτροπή προέβη σε ανάλογες ενέργειες εξασφαλίζοντας, σε συνεργασία με την ΤΡΑΙΝΟΣΕ, έκπτωση 20% στο δρομολόγιο Αθήνα-Θες/νίκη και αντίστροφα και εκπτώσεις από 20% έως 50% για τις ακτοπλοϊκές γραμμές που καλύπτουν όλους τους προορισμούς του Αιγαίου και του Ιονίου.

Τέλος, οι φοιτητές του Ελληνικού Ανοικτού Πανεπιστημίου απολαμβάνουν της ελεύθερης εισόδου σε Μουσεία και Αρχαιολογικούς χώρους όπως κάθε άλλος συμφοιτητής τους οποιουδήποτε Ανώτατου Εκπαιδευτικού Ιδρύματος.




Για την μερική ή ολική αναπαραγωγή της είδησης από άλλες ιστοσελίδες είναι απαραίτητη η χρήση του συνδέσμου παραπομπής προς το άρθρο του panelladikes24.


1 σχόλιο:

  1. Γεια σας αγαπητοί φίλοι,
    Να κάνω μια παρατήρηση, πολλοί άνθρωποι χρειάζονται χρήματα για να χρηματοδοτήσει κάθε λογής πράγματα ή να έχουν οφειλές, στην πραγματικότητα σχεδόν όλοι να είμαστε πιο ρεαλιστές. Στην περίοδο αυτή της πριν από κόμμα, προκειμένου να καταπολεμηθεί η φτώχεια και ο αποκλεισμός στον τραπεζικό τομέα, θα προσφέρουν δανείου-πίστωσης (άτομα, εταιρείες όπως ενώσεις) σε δυσκολία ή που επιθυμούν να βοηθήσουν να αντιμετωπίσει κάποια από τους οικονομικά προβλήματα ή να ξεκινήσετε μια επιχειρηματική δραστηριότητα. Έτσι που το έτος 2016 παίρνει πιο αγαπητούς τα όνειρά σας. Έτσι παρακαλώ ευγενικά επαφή μου με email αν σας ενδιαφέρει. Εδώ είναι η διεύθυνσή μου: cassandrabazarov@gmail.com
    Θα περιμένω mail σας για να πάρετε υπηρεσία.
    Τα λέμε σύντομα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή